Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 736, 737, 738 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak si bol vip,vzdy bola moznost zaplatit si vymazanie bodov
Mablung

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ak si bol vip,vzdy bola moznost zaplatit si vymazanie bodov

Já píšu že snaha byla, ne že byla perfektní realizace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/321475-pro-statniky-je-louceni-s-mandelou-cti-jen-premierovi-cr-to-neni-vhod-pisi-ve-svete.html
Ani ja nemám rád, keď ma volajú na pohreby. Načo chodiť na pohreb niekomu kto potom nepôjde na môj pohreb... Inak neviem za čo konkrétne by mali byť Češi vďačný Mandelovi, nejako som nepostrehol čo Mandela spravil pre ČR takého veľkého ??
tyboo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jn komu by se tam chtelo..

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak a navíc to byl dobrý zmetek. No jo, když už i Obama má nobelovku za mír....
poznamenan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje ex, ona má v hlavě snad piliny nebo vy*ukanej mozek.
strejda.

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ti udělala?:D a přidej si mě už do diabla:)
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijde mi, že má v hlavě zmatek. Už několik lidí mi psalo, že jim přijde, že ona sama neví co vůbec chce. Na jednu stranu jsem debil, měl jsem udělat velkou tlustou čáru a neodepisovat jí na sms atd.

J sry, přidám si Tě, neber to osobně, ale přešel jsem na xbox verzi a tu PC vůbec nehraju, minule jsem to na 10 minut zapnul o přednašku a nebavilo mě to.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mě naštvala totální nepřipravenost silničářů v ČR i SR.
Z Ostravice směr Bytča přes Makov. U Mezivodí zapadlá cisterna. Před Makovem zapadlé dva kamiony a autobus + kolona cca 100 kamionů seklá až za hraniční přechod.
Sněhu tolik, že jsem ho hrnul spojlerem a párkrát to vypadalo, že skončím na břiše. Kontrolky zběsile blikaly a já se štěstím projel úsek co jedu běžně hodinu za tři hodiny. Letos už tudy raději neprojedu. Minulý týden bylo na tomto úseku na silnici 10 cm prašanu a silničáři tam jen dali značku zákaz vjezdu nákladním vozidlům. Dnes tam nebylo nic a sněhu třikrát tolik. Opravdu bylo místy na silnici!!! až 30 cm sněhu. To by se nemělo stávat-vůbec už nesněžilo, času bylo dost. Pro příště beru do auta do kufru péřovku a pohorky. V polobotkách a saku bych asi auto tlačil dost blbě.
Bombay

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sere mě idiocie při čerpání dotací.

Česká pošta má obecně špatnou pověst. U nás ve městě vejdete na poštu, vlevo jsou tři přepážky, z toho dvě balíkové. vpravo jsou přepážky taky tři. Běžně dvě až tři přepážky jsou zavřené.
Nyní nějaký debil rozhodl, že celá levá strana zavře a bude se přestavovat. Je zcela rozkopaná. Takže v době svátků, miliardy balíků a miliardy nasraných lidí je postup následující. Přišel jsem k okýnku vpravo, paní oběhla celé zázemí pošty, zavolala mě k otočnému okýnku vlevo, protože balík projde jen tudy. Tam balík zvážil. Opět proběhla někde zadem zpět do pravého okýnka a tam jsem teprve platili, vypisovali papíry.

Na můj dotaz, zda nemá obavu z toho, že ji lidi za týden zlynčují, jen smutně pokrčila rameny a špitla, že to si musím stěžovat nahoře.
Korny

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náš pan slavnej docent ředitel ústavu...psali jsme u něj test - před testem řečeny podmínky: splnit minimálně na 60%...super, za týden vystavený výsledky, všichni kdo měli přes 60% měli v kolonce výsledek SPLNĚNO. Dneska ale přišel a řekl, že to bude od 70% a lidem co to měli mezi 60-70% to zpětně sebral

Sere mě, že si tohle může dovolit, aniž by mu za to cokoliv hrozilo, takový ko*oty nakopat do p*dele fakt
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to víš, asi bylo hodně lidí a musel si pohonit ego. Jak se říka, je to hovno na ostrově co dělá vlny, aby tam nedoplavali další lidi

Bombay: jako ta velká pošta ve Zlíně? No jo i České dráhy jsou na nic... ještě nenapadl sníh a zpoždění velké, že by už vymřeli Japonci na seppuku
cipinek

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Náš pan slavnej docent ředitel ústavu...psali jsme u něj test - před testem řečeny podmínky: splnit minimálně na 60%...super, za týden vystavený výsledky, všichni kdo měli přes 60% měli v kolonce výsledek SPLNĚNO. Dneska ale přišel a řekl, že to bude od 70% a lidem co to měli mezi 60-70% to zpětně sebral

Sere mě, že si tohle může dovolit, aniž by mu za to cokoliv hrozilo, takový ko*oty nakopat do p*dele fakt

máš se učit tak, abys napsal test na 100%, ti kteří napsali test jen na 60%+ jsou líní lemplové pak to má v tomto státě nějak vypadat, když se skoro nikdo pořádně nesnaží

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 736, 737, 738 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: