|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 12:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
Dneska cestou do práce jsem se vytočil za volantem ( a že se mi to nestává a jsem kliďas)...cestou z Hradce Králové do Týniště je nádherná rovná cesta po který se dá frčet i 120 běžně a člověk je za chvíli v praci....ale to bych nesměl už v Blešně dojet Slováka (nic proti nim, kromě tohohle)....s SPZ "KE" - asi Košice?:)) no a ten přes celou obec jel 35 ...tak si říkám jo dobrý, asi neví kam jet a hledá kde odbočit....jaký rozčarování bylo, kdyz vyjel z obce a zvýšil rychlost na raketových 50 km/h .... To uz jsem se nasral.... Kdyz jel takhle furt a za mnou uz kolona jak prase (předjet neslo, ptz to je hlavní tah z holic a jelo kamionu jak kdyby nemelo bejt zádný zejtra).... Ke všemu ten idiot jel středem nalepenej na čáru....tak uz jsem ho problikal a pak protroubil a pak ho napadlo, že by mohl aspoň uhnout na stranu abysme ho mohli předjet, kdyz uz s tím volskwagenem jel jak kdyby čekal ze mu upadne kolo.... Tyhle brzdy provozu jsou snad horší než ty idioti co ježděj jak v rychle a zběsile _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
A když potkáš na dálnici v levym pruhu debila, co jede zarputile 90 a nereaguje absolutně na nic, to je teprve zkouška nervů :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
znacka KE (a DS  ) znamena problemy aj tu na Slovensku _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
Ve škole děláme jeden docela dost zapeklitej projekt, v týmu je nás 4. Bohužel, jeden kolega se na tomto projektu podílel pouze 3 větami, tže jsme ho vyškrtli - mojí zásluhou (tzn. nemá nárok na zápočet)... Dostal důrazná varování, stejně nic.
Teď vymyslel plán, jak se mi pomstít - každej den mi na FB posílá nadávky, ale ve škole dělá, že se neznáme, když už kolem mě musí projít, čumí do země, odsedává si na druhou stranu učebny apod. To mi řekněte, v jakým světě to žijeme.
EDIT: Vím, že si ho můžu zablokovat, ale mě ty nadávky nepohoršují, naopak mě to docela dost baví to pozorovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Tyhle psychopati jsou nejhorší.... Taky jsme takovýho exota měli ve škole... (udělal psycho testy!!!!?)....naštval se, tak spolubydlovi rozrezal boty....vymazal mu hard disk..... Pak jednou udělal podobnej naschvál jednomu taky podobnýmu exotovi a ten si na něj počkal před jeho domem a sestřelil ho tak, že jsem ho pak nepoznal _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Lidi v našem fitku, kteří sice mají sílu na benchpress, ale sílu na to, aby vrátili kotouče na stojan už nemají, serou mě. A ještě horší je to, když kotouče prostě položí na zem...
Minule takhle dva benčovali, tak když jsem tam byl za nima, tak beru ten kotouč po nich ze země a říkám:"Nevadí, že to po tobě uklidím, ne?!" A on na to:"Nevadí...ehm...ty kotouče už takhle ležely..."
Přece by je neuklidil jinak, když je může položit na zem, kretén. _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Zapomněl jsem dodat, že jsem ve 3. ročníku na VŠ...  Tohle chování prostě nechápu, viz Anonymní urážlivci zde na Ronnie. V civilu asi úplný nicky, tak si to kompenzují tímto, nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Korny napsal: | Náš pan slavnej docent ředitel ústavu...psali jsme u něj test - před testem řečeny podmínky: splnit minimálně na 60%...super, za týden vystavený výsledky, všichni kdo měli přes 60% měli v kolonce výsledek SPLNĚNO. Dneska ale přišel a řekl, že to bude od 70% a lidem co to měli mezi 60-70% to zpětně sebral
Sere mě, že si tohle může dovolit, aniž by mu za to cokoliv hrozilo, takový ko*oty nakopat do p*dele fakt |
máš se učit tak, abys napsal test na 100%, ti kteří napsali test jen na 60%+ jsou líní lemplové pak to má v tomto státě nějak vypadat, když se skoro nikdo pořádně nesnaží |
tady nejde o to jestli to máš na 30 nebo na 90, ale o ten princip. kdybych ti pujcil 100 litru ze mi je za tyden vratis, ty bys mi je vratil a ja ti rekl fajn v pohode a najednou za 14 dni dosel, ze mi das jeste dalsích 20, taky by se ti to nelibilo...jenze ty bys mel aspon tu moznost poslat me do prdele :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímalo, jak se pozná, že se dotyčný učí na 60-70%... Když se učím já, tak do toho buším, nebo to nechám plavat.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Docela by mě zajímalo, jak se pozná, že se dotyčný učí na 60-70%... Když se učím já, tak do toho buším, nebo to nechám plavat. |
to se pozná tak, že pak jsi schopen napsat test na 60% nebo 70% nebo 100% procent
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
cipinku nevím jestlli jsi někdy byl na vš (tipuju, že možná bourat lešení), ale tam se můžeš někdy posrat, abys ten test napsal na 50%...můžeš se naučit 100% všeho co máš, co se dělalo, ale stejně tě na konci může překvapit. já se učil na 100% a proto mě sere to, co udělal. a moje přirovnání je fér...chtěl 60% na splnění zápočtu - měl jsem, stejně tak, jako ty bys mi vrátil prachy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Novic napsal: | | Docela by mě zajímalo, jak se pozná, že se dotyčný učí na 60-70%... Když se učím já, tak do toho buším, nebo to nechám plavat. |
to se pozná tak, že pak jsi schopen napsat test na 60% nebo 70% nebo 100% procent |
Na 100% se nikdy nikdo nenaučí... Nebo takhle, můžeš se naučit na 100% (z tvýho pohledu), ale z testu můžeš mít 1%.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|