|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
To mi pripomína článok s jedným záchranárom
- opilec si záchranku obvykle nezavolá, on sa len niekde uloží a spí. Niekto ho vidí a aby, chudáčik, nezmrzol alebo sa nezadusil zvratkami, zavolá záchranku. Prídem, drgnem do neho, on otvorí oči, nechápe, prečo ho ruším, ja zase nechápem, prečo ma niekto volal.
- Okoloidúci by asi lepšie urobil, keby do neho tiež drgol, prípadne ho dal do stabilizovanej polohy?
- Presne tak. Lenže nejaký pseudohumanista miesto toho, aby ním zatriasol a spýtal sa, či mu naozaj niečo je, rovno volá. Ak je pritom niekto schopný zobudiť sa na zatrasenie, určite sa nezadusí vlastnými zvratkami. V takom prípade ho jednoducho nechám tam, v zahraničí to tak normálne funguje. Pseudohumanisti teda ťahajú peniaze z vrecka nielen sebe, ale aj všetkým ostatným.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7036218/zachranar-nesol-schudni-hyb-sa-a-garantujem-ti-dobry-tlak.html#ixzz2nTdoyEw5
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/1297-21753-policista-zachranoval-zivot-kolemjdouci-si-ho-nataceli-mobily-pomoc-nenabidli.html Nemám rád takové blbce, meli by je dát do basy nebo ještě lépe pořádně dokopat a praštit po hlavě |
to je fakt smutný lidi se chovaj fakt zvláštně.
a dnes mě štve můj kašel
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/1297-21753-policista-zachranoval-zivot-kolemjdouci-si-ho-nataceli-mobily-pomoc-nenabidli.html Nemám rád takové blbce, meli by je dát do basy nebo ještě lépe pořádně dokopat a praštit po hlavě |
to je fakt smutný lidi se chovaj fakt zvláštně.
a dnes mě štve můj kašel
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | Štve mě má povaha.Vždycky před sezonou si stanovým cíl,který většina lidí vidí jako nereálný ,ale já to prostě chci. Buším,plním plány na 120%, forma jde nahoru, a tak se zdá,že bych mohl nakonec svůj cíl splnit.Pak přijde vrchol sezony a já se z toho sesypu TOTÁLNÍ kolaps psychiky.A tak po celý tý dřině nic nezajedu. |
To samé jsem udělal 2x - poprvé to vyšlo, podruhé už ne Chce to vytrvat . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
To se mi zase povedlo, před chvilku se mi povedlo opět schpdit notebook z malého stolu na zem, po zapnutí nejde monitor, po zapojení do TV, se na TV objeví obraz a na notebooku menší obrysy, takže odešlo podsvícení, neví někdo na kolik to zhruba vyjde? Doufám, že je to levnější záležitost, už v lednu jsem musel měnit komplet display. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | To se mi zase povedlo, před chvilku se mi povedlo opět schpdit notebook z malého stolu na zem, po zapnutí nejde monitor, po zapojení do TV, se na TV objeví obraz a na notebooku menší obrysy, takže odešlo podsvícení, neví někdo na kolik to zhruba vyjde? Doufám, že je to levnější záležitost, už v lednu jsem musel měnit komplet display. |
co je to za typ notebooku? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Lenovo ThinkPad E420. Po chvilce hledání na google jsem našel, že to může být invertor, zářivka nebo třeba jen povypadnul nějaký kabel, takže doufám, že to bude třeba jen ten kabel a já ušetřím prachy. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
z Brna a okolí asi nejsi co, že bych se na to podíval.. protože v servisu tě to přijde draze.. a takhle na dálku ti neřeknu co to je _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
Bohužel jsem ze severu čech, do servisu to nejspíš neponesu, to je moc drahé, ještě tu zkusím kámoše-kámoše (bože to zní debilně), má PC servis a dělá do všeho - mobily, PC, ntb, konzole, navigace,... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy, že příští tejden jsou ve škole samý zápočty a ja díky uzavírání rozpočtu a podobnejch vyjebávek v praci nemel čas se naučit..... Respektive chodil přijížděl jsem domů v 15:30 a to jsem si šel akorát zacvicit, vyvenčit psa a byl jsem kantáre a po osmý šel spat (vstávám ve 4:30).... Takže příští tejden pěkně vsechno poseru a přes Vánoce mě čeká velice příjemná povinnost se vsechno naučit
Navíc ty idioti na škole si myslej asi že nechodime do práce a navalili nám tolik seminárek, že mam chuť se na to vysrat.... Taky nechápu systém zápočtů, který jsou obsahově to stejný jako zkouška. Udělám zápočet a pak za měsíc znova z toho samýho na zkoušku _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:30 pm Předmět: |
|
|
To je o prioritách, není rozumné chodit cvičit a pak si stěžovat, že jsem se nestihl naučit. Měls obětovap pár tréninků za výsledek ve škole. Cvičení Tě živit pravděpodobně nebude. Pokud nestíhám, tak se učím třeba přes noc a nechodím v 8 spát. Je to nepohodlné, ale dá se to. Já vstávám když cestuji v 3:30 a spát chodím po půlnoci. Jsem z toho po pár dnech fyzicky na dně, ale je to moje volba - stejně jako Tvoje studovat, tj. nese to s sebou jistou míru nepohodlí. Nic není zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|