Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorší jsou jedináčci... pěkní zmetci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
micus6 napsal:
Kdyz už tady bylo nadávání na mámu....leze mi na nervy kdyz osmiletý bratr chce jít na pc, mama mu d zakaz na tejden (treba za znamky, nebo ze zlobi) a on začne řvat jak koko* chytne nerva ječí jak osel a tak ho tam pustí, třeba na 20 minut. Po hodine ho chce vyhodit a on ji zacne nadavat ze je blba a ze tam byl chvilku....... a kdyz mu za to nadam tak zdrbou me ze je to ucim to chovani atp..... pricemz, nikdy sem si to nedovolil

Tak to by dostal takovej náklad že by se fakt posral.......nic jinýho neplatí než pevně stanovený pravidla, tím spíš u takovýho zmetka. Pokud z něho nevyroste rozmlsanej hajzl, tak prospěchářský hovado který bude pokaždé dotčenej že si ho vůbec někdo dovolí poopravovat........

v tomhle souhlasim na 1000%
a zadnej Makarenko!
Tentonon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě má povaha.Vždycky před sezonou si stanovým cíl,který většina lidí vidí jako nereálný ,ale já to prostě chci. Buším,plním plány na 120%, forma jde nahoru, a tak se zdá,že bych mohl nakonec svůj cíl splnit.Pak přijde vrchol sezony a já se z toho sesypu TOTÁLNÍ kolaps psychiky.A tak po celý tý dřině nic nezajedu.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/1297-21753-policista-zachranoval-zivot-kolemjdouci-si-ho-nataceli-mobily-pomoc-nenabidli.html Nemám rád takové blbce, meli by je dát do basy nebo ještě lépe pořádně dokopat a praštit po hlavě
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi pripomína článok s jedným záchranárom
- opilec si záchranku obvykle nezavolá, on sa len niekde uloží a spí. Niekto ho vidí a aby, chudáčik, nezmrzol alebo sa nezadusil zvratkami, zavolá záchranku. Prídem, drgnem do neho, on otvorí oči, nechápe, prečo ho ruším, ja zase nechápem, prečo ma niekto volal.

- Okoloidúci by asi lepšie urobil, keby do neho tiež drgol, prípadne ho dal do stabilizovanej polohy?
- Presne tak. Lenže nejaký pseudohumanista miesto toho, aby ním zatriasol a spýtal sa, či mu naozaj niečo je, rovno volá. Ak je pritom niekto schopný zobudiť sa na zatrasenie, určite sa nezadusí vlastnými zvratkami. V takom prípade ho jednoducho nechám tam, v zahraničí to tak normálne funguje. Pseudohumanisti teda ťahajú peniaze z vrecka nielen sebe, ale aj všetkým ostatným.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7036218/zachranar-nesol-schudni-hyb-sa-a-garantujem-ti-dobry-tlak.html#ixzz2nTdoyEw5
JanaHn

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/1297-21753-policista-zachranoval-zivot-kolemjdouci-si-ho-nataceli-mobily-pomoc-nenabidli.html Nemám rád takové blbce, meli by je dát do basy nebo ještě lépe pořádně dokopat a praštit po hlavě

to je fakt smutný lidi se chovaj fakt zvláštně.

a dnes mě štve můj kašel
JanaHn

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

to je fakt smutný lidi se chovaj fakt zvláštně.

a dnes mě štve můj kašel
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:
Štve mě má povaha.Vždycky před sezonou si stanovým cíl,který většina lidí vidí jako nereálný ,ale já to prostě chci. Buším,plním plány na 120%, forma jde nahoru, a tak se zdá,že bych mohl nakonec svůj cíl splnit.Pak přijde vrchol sezony a já se z toho sesypu TOTÁLNÍ kolaps psychiky.A tak po celý tý dřině nic nezajedu.

To samé jsem udělal 2x - poprvé to vyšlo, podruhé už ne Chce to vytrvat . . .
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi zase povedlo, před chvilku se mi povedlo opět schpdit notebook z malého stolu na zem, po zapnutí nejde monitor, po zapojení do TV, se na TV objeví obraz a na notebooku menší obrysy, takže odešlo podsvícení, neví někdo na kolik to zhruba vyjde? Doufám, že je to levnější záležitost, už v lednu jsem musel měnit komplet display.
flew

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
To se mi zase povedlo, před chvilku se mi povedlo opět schpdit notebook z malého stolu na zem, po zapnutí nejde monitor, po zapojení do TV, se na TV objeví obraz a na notebooku menší obrysy, takže odešlo podsvícení, neví někdo na kolik to zhruba vyjde? Doufám, že je to levnější záležitost, už v lednu jsem musel měnit komplet display.

co je to za typ notebooku?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenovo ThinkPad E420. Po chvilce hledání na google jsem našel, že to může být invertor, zářivka nebo třeba jen povypadnul nějaký kabel, takže doufám, že to bude třeba jen ten kabel a já ušetřím prachy.
flew

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

z Brna a okolí asi nejsi co, že bych se na to podíval.. protože v servisu tě to přijde draze.. a takhle na dálku ti neřeknu co to je

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel jsem ze severu čech, do servisu to nejspíš neponesu, to je moc drahé, ještě tu zkusím kámoše-kámoše (bože to zní debilně), má PC servis a dělá do všeho - mobily, PC, ntb, konzole, navigace,...
Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy, že příští tejden jsou ve škole samý zápočty a ja díky uzavírání rozpočtu a podobnejch vyjebávek v praci nemel čas se naučit..... Respektive chodil přijížděl jsem domů v 15:30 a to jsem si šel akorát zacvicit, vyvenčit psa a byl jsem kantáre a po osmý šel spat (vstávám ve 4:30).... Takže příští tejden pěkně vsechno poseru a přes Vánoce mě čeká velice příjemná povinnost se vsechno naučit

Navíc ty idioti na škole si myslej asi že nechodime do práce a navalili nám tolik seminárek, že mam chuť se na to vysrat.... Taky nechápu systém zápočtů, který jsou obsahově to stejný jako zkouška. Udělám zápočet a pak za měsíc znova z toho samýho na zkoušku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je o prioritách, není rozumné chodit cvičit a pak si stěžovat, že jsem se nestihl naučit. Měls obětovap pár tréninků za výsledek ve škole. Cvičení Tě živit pravděpodobně nebude. Pokud nestíhám, tak se učím třeba přes noc a nechodím v 8 spát. Je to nepohodlné, ale dá se to. Já vstávám když cestuji v 3:30 a spát chodím po půlnoci. Jsem z toho po pár dnech fyzicky na dně, ale je to moje volba - stejně jako Tvoje studovat, tj. nese to s sebou jistou míru nepohodlí. Nic není zadarmo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: