Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 745, 746, 747 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co chceš od takového divadla, kdyby to byla soutěž s použitím musada, tak tam by byl vítěz jasný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Psycho

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jsi řekl: DIVADLO.
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Nasrali mě ted v Jesenici na " Večer bojovníků" při finálovém fightu Srbskej borec štípal Raušera a naši rozhodčí to vyhodnotili jako "remízu" a nastavili to. Ale vyštaveny borci se tam už oba jen plácali a nakonec to dali Raušerovi protože je domácí. Ostuda ostuda ostuda lidi odcházeli........nasraný!!!!
No nic brzy bude na youtube video tak si to vyhodnotte sami ale my už prachy za tyhle komedie nikdy nedáme. To se sakra mohli sejít v hospodě a rozdat si tituly mistru světa rovnou mezi sebou . Jsem znechucenej.

tohle tady je skoro vždycky amatérský divadlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Seva98

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to sakra je v pulce prosince? Proc nemuze byt pred tou 9tkou aspon minus...

https://www.zonetraininglog.com
smetak

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasne pocasi.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Krasne pocasi.

Přesně - nesnáším zpíčenou zimu
Riku

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tohle počasí je dost divný v prosinci... já mám zimu rád, ale jen když je jasno, mrzne a klidně i sníh. Pokud je pořád zataženo, mokro a bahno tak to je na nic.. přesně jak je teď
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Vánoce s teplotami nad nulou pro mě nějak nejsou úplně to pravé. To , že není sníh-to už jsem se smířil, i když jinak nejsem vyznavačem zimních radovánek.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt mě vytačí přístup většiny doktorů v ČR. Jdu k doktorce, kreatinin v ledvinách 104 umol/litr, a už je to podle ní obrovsky riskantní hodnota (sama mi říkala, že do 100 je to uplně v pohodě, navíc jsem ji říkal, že cvičím a že mám zrovna dost vysokej příjem bílkovin... první věc co ji napadla, tak bylo to, že mi odebere krev zrovna v dobu, kdy jsem začal brát kreatin, takže bude hodnota kreatininu určitě vyšší ve výsledcích... Já jsem jí to říkal, ona stejně furt opakovala, že jestliže bude hodnota vyšší ne předtím, bude se to řešit dál), takže mě ještě objednala na sono ledvin, musím k obvoďákovi donýst ranní moč, prostě moc jebaní kvůli ničemu... Když jsem jí potom navrhl, že bychom můj problém (nesouvisí s kreatininem) mohli vyřešit určitými prášky, tak se ohradila, že rizika jsou příliš velká (jsou minimální, co jsem četl...). Nejhorší na tom je, že její kolegové jsou schopní mým prarodičům napsat 3 léky na tlak a konkr. u babičky dalších 10 prášku na všechno možný (i přes bolesti žaludku např.). Je mi na blití, tak jsem se po dlouhé době vyblil tady v tom topicu :D Hezký svátky všem.
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Fakt mě vytačí přístup většiny doktorů v ČR. Jdu k doktorce, kreatinin v ledvinách 104 umol/litr, a už je to podle ní obrovsky riskantní hodnota (sama mi říkala, že do 100 je to uplně v pohodě, navíc jsem ji říkal, že cvičím a že mám zrovna dost vysokej příjem bílkovin... první věc co ji napadla, tak bylo to, že mi odebere krev zrovna v dobu, kdy jsem začal brát kreatin, takže bude hodnota kreatininu určitě vyšší ve výsledcích... Já jsem jí to říkal, ona stejně furt opakovala, že jestliže bude hodnota vyšší ne předtím, bude se to řešit dál), takže mě ještě objednala na sono ledvin, musím k obvoďákovi donýst ranní moč, prostě moc jebaní kvůli ničemu... Když jsem jí potom navrhl, že bychom můj problém (nesouvisí s kreatininem) mohli vyřešit určitými prášky, tak se ohradila, že rizika jsou příliš velká (jsou minimální, co jsem četl...). Nejhorší na tom je, že její kolegové jsou schopní mým prarodičům napsat 3 léky na tlak a konkr. u babičky dalších 10 prášku na všechno možný (i přes bolesti žaludku např.). Je mi na blití, tak jsem se po dlouhé době vyblil tady v tom topicu :D Hezký svátky všem.

Musíš? Já myslel že máš právo si dělat co chceš, ale ...
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel mám v sobě zakořeněnej nějakej předsudek, že bych měl poslouchat doktory, navíc rodiče mají jinej názor na věc ("doktorka má titul, musí mít pravdu..."). Chápu, doktor má za svého pacienta zodpovědnost a nemůže nechat nic náhodě, ale tohle mi přijde opravdu směšný.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IlikeBike prosím Ťa, prečo si aspoň na 2 týždne pred odberom krvi nevysadil všetky suplementy? Tie výsledky by potom neboli tak skreslené, pokiaľ si skutočne zdravý.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepočítal jsem s tím, že mi budou brát krev, myslel jsem, že to vyřešíme rychle a bez takových divadel kolem... navíc, když ti doktorka řekne, že je riziková hodnota 104umol/litr kreatininu, je něco špatně (když zná všechny okolnosti kolem).
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Nepočítal jsem s tím, že mi budou brát krev, myslel jsem, že to vyřešíme rychle a bez takových divadel kolem... navíc, když ti doktorka řekne, že je riziková hodnota 104umol/litr kreatininu, je něco špatně (když zná všechny okolnosti kolem).
Každá preventívna prehliadka je aj s odberom krvi, aspoň u mňa. Moč, krv, zrak, sluch, tlak, srdce. Z krvi vedia zistiť strašne veľa..
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyla to preventivka (není moc podstatný, o co šlo)... Víš jak, šlo mi o princip, dělat z komára velblouda. Když jsem se s ní o tom snažil mluvit, byla dogmatická, jako by ji vůbec nezajímalo, co jí říkám. Z toho mi vyplívá, že lidem s otevřenou myslí (považuju se za takový člověka) naserou na záda. Prášky a staří lidé, to je kapitola uplně jiná : (.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 745, 746, 747 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: