|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
jak jsi řekl: DIVADLO. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | Nasrali mě ted v Jesenici na " Večer bojovníků" při finálovém fightu Srbskej borec štípal Raušera a naši rozhodčí to vyhodnotili jako "remízu" a nastavili to. Ale vyštaveny borci se tam už oba jen plácali a nakonec to dali Raušerovi protože je domácí. Ostuda ostuda ostuda lidi odcházeli........nasraný!!!!
No nic brzy bude na youtube video tak si to vyhodnotte sami ale my už prachy za tyhle komedie nikdy nedáme. To se sakra mohli sejít v hospodě a rozdat si tituly mistru světa rovnou mezi sebou . Jsem znechucenej.
|
tohle tady je skoro vždycky amatérský divadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
Krasne pocasi. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Krasne pocasi. |
Přesně - nesnáším zpíčenou zimu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
No Vánoce s teplotami nad nulou pro mě nějak nejsou úplně to pravé. To , že není sníh-to už jsem se smířil, i když jinak nejsem vyznavačem zimních radovánek.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
Fakt mě vytačí přístup většiny doktorů v ČR. Jdu k doktorce, kreatinin v ledvinách 104 umol/litr, a už je to podle ní obrovsky riskantní hodnota (sama mi říkala, že do 100 je to uplně v pohodě, navíc jsem ji říkal, že cvičím a že mám zrovna dost vysokej příjem bílkovin... první věc co ji napadla, tak bylo to, že mi odebere krev zrovna v dobu, kdy jsem začal brát kreatin, takže bude hodnota kreatininu určitě vyšší ve výsledcích... Já jsem jí to říkal, ona stejně furt opakovala, že jestliže bude hodnota vyšší ne předtím, bude se to řešit dál), takže mě ještě objednala na sono ledvin, musím k obvoďákovi donýst ranní moč, prostě moc jebaní kvůli ničemu... Když jsem jí potom navrhl, že bychom můj problém (nesouvisí s kreatininem) mohli vyřešit určitými prášky, tak se ohradila, že rizika jsou příliš velká (jsou minimální, co jsem četl...). Nejhorší na tom je, že její kolegové jsou schopní mým prarodičům napsat 3 léky na tlak a konkr. u babičky dalších 10 prášku na všechno možný (i přes bolesti žaludku např.). Je mi na blití, tak jsem se po dlouhé době vyblil tady v tom topicu :D Hezký svátky všem. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Fakt mě vytačí přístup většiny doktorů v ČR. Jdu k doktorce, kreatinin v ledvinách 104 umol/litr, a už je to podle ní obrovsky riskantní hodnota (sama mi říkala, že do 100 je to uplně v pohodě, navíc jsem ji říkal, že cvičím a že mám zrovna dost vysokej příjem bílkovin... první věc co ji napadla, tak bylo to, že mi odebere krev zrovna v dobu, kdy jsem začal brát kreatin, takže bude hodnota kreatininu určitě vyšší ve výsledcích... Já jsem jí to říkal, ona stejně furt opakovala, že jestliže bude hodnota vyšší ne předtím, bude se to řešit dál), takže mě ještě objednala na sono ledvin, musím k obvoďákovi donýst ranní moč, prostě moc jebaní kvůli ničemu... Když jsem jí potom navrhl, že bychom můj problém (nesouvisí s kreatininem) mohli vyřešit určitými prášky, tak se ohradila, že rizika jsou příliš velká (jsou minimální, co jsem četl...). Nejhorší na tom je, že její kolegové jsou schopní mým prarodičům napsat 3 léky na tlak a konkr. u babičky dalších 10 prášku na všechno možný (i přes bolesti žaludku např.). Je mi na blití, tak jsem se po dlouhé době vyblil tady v tom topicu :D Hezký svátky všem. |
Musíš? Já myslel že máš právo si dělat co chceš, ale ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Bohužel mám v sobě zakořeněnej nějakej předsudek, že bych měl poslouchat doktory, navíc rodiče mají jinej názor na věc ("doktorka má titul, musí mít pravdu..."). Chápu, doktor má za svého pacienta zodpovědnost a nemůže nechat nic náhodě, ale tohle mi přijde opravdu směšný. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
IlikeBike prosím Ťa, prečo si aspoň na 2 týždne pred odberom krvi nevysadil všetky suplementy? Tie výsledky by potom neboli tak skreslené, pokiaľ si skutočne zdravý.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Nepočítal jsem s tím, že mi budou brát krev, myslel jsem, že to vyřešíme rychle a bez takových divadel kolem... navíc, když ti doktorka řekne, že je riziková hodnota 104umol/litr kreatininu, je něco špatně (když zná všechny okolnosti kolem). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Nepočítal jsem s tím, že mi budou brát krev, myslel jsem, že to vyřešíme rychle a bez takových divadel kolem... navíc, když ti doktorka řekne, že je riziková hodnota 104umol/litr kreatininu, je něco špatně (když zná všechny okolnosti kolem). | Každá preventívna prehliadka je aj s odberom krvi, aspoň u mňa. Moč, krv, zrak, sluch, tlak, srdce. Z krvi vedia zistiť strašne veľa..
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Nebyla to preventivka (není moc podstatný, o co šlo)... Víš jak, šlo mi o princip, dělat z komára velblouda. Když jsem se s ní o tom snažil mluvit, byla dogmatická, jako by ji vůbec nezajímalo, co jí říkám. Z toho mi vyplívá, že lidem s otevřenou myslí (považuju se za takový člověka) naserou na záda. Prášky a staří lidé, to je kapitola uplně jiná : (. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|