|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | U Armatur Cerpadel a Rour chodite taky do sluzeb jo? |
to si me s nekym pletes, ja delam na horske draze |
Ty si u kolotočářů? .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
U nas kdyz nekdo neni doma tak napise na papir stavy tech meraku na vsech topenich a necha to u souseda a je z obliga :) neni preci tvoje povinnost bejt doma...domaci vezeni snad narizuje jen soud ne? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Peter Ustinov napsal: | dneska behem dne nekdo vylepil na dvere, ze v patek mezi 11 a 12 hodinou se budou odecitat teplomery na topeni
moje draha je v praci a ja mam mesic dopredu vybranou sluzbu
to to , sakra, nemuzou dat vedet driv??
a jeste pisou neco o sankcich, kdyz jim odecet neumoznim |
nevi nekdo, jestli nejsou nejake zakone lhuty, jak dlouho dopredu to musi oznamit? |
Sankcemi hrozí jen kvůli tomu, aby jim na to lidi neházeli bobek. Nemají tě nárok sankcionovat, pokud na to nesereš. Prostě tam cinkni a domluv se s nimi.
Jinak, nevím jak je sepsaná tvá smlouva. Pokud by to bylo ve smlouvě definováno, může to měnit podmínky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Sankcemi hrozí jen kvůli tomu, aby jim na to lidi neházeli bobek. Nemají tě nárok sankcionovat, pokud na to nesereš. Prostě tam cinkni a domluv se s nimi.
Jinak, nevím jak je sepsaná tvá smlouva. Pokud by to bylo ve smlouvě definováno, může to měnit podmínky. |
zadnej kontakt tam neni, asi necham listecek u souseda _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
3 týdny čekám na rushguard z anglie,abych dneska zjistil, že mi poslali misto XL L a já se do toho skoro nenacpu : (. Jsem nasranej, ale snad to nějak vyreklamuju
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
mnohaminutové telefonáty o ničem
... čili "ťápání zemákovice"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
... dejme tomu z úcty ke staří a pochopení pro osamělé duše
ostatní případy likviduji do 30 vteřin :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
http://navratdoreality.com/?p=view&id=18583
Ne, že bych byl zm-d co přeje lidem něco hnusného, ale některým bych snad prál, aby je aspoň trochu povozili na kapotě. Se mi líbí, jak se v komentech lidi oháněj tím, že chodec má přechodu přednost, koho to bude zajímat, až bude rozs*ačkovanej pod kamionem? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
Někteří lidi jsou prostě bezohlední kototi, co na to říct. Je jedno, jestli sedí za volantem nebo přechází vozovku. Stejně, jako se nějaký pako pořádně nerozhlídne a vejde do silnice, tak na druhou stranu obdivuju demenci některých řidičů, kteří nezpomalí u přechodu, když ve vedlejším pruhu auto stojí a ani je nenapadne, že třeba pouští chodce. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne út prosinec 31, 2013 1:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s tím, že i kolikrát řidiči jsou idioti. Podobně jako tihle "mobilní" chodci, jsou super lidi, co čuměj na zem, na uších sluchátka a taky škáčou na přechod. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|