|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
začátečnikova
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | mnohaminutové telefonáty o ničem
... čili "ťápání zemákovice" |
hm ... on to nemysli zle .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
… jejda, to ne … to už je vyřízené, a už bych to sem netahala :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
zapnul jsem televizi, zajiskrilo se jak na ohnostroji a jediny program co to prehrava je velka tma
takze krom notebooku schanim i bednu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Lidi, kteří velkolepě celej život každoročně slaví Silvestra a najednou, když nemaj s kým být nebo jim to padne budou tvrdit, že proč by to slavili, však je to normální den jak každej jinej a ožrat se můžou kdykoliv  Nesnáším tyhle rychlý změny názorů...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Lidi, kteří velkolepě celej život každoročně slaví Silvestra a najednou, když nemaj s kým být nebo jim to padne budou tvrdit, že proč by to slavili, však je to normální den jak každej jinej a ožrat se můžou kdykoliv Nesnáším tyhle rychlý změny názorů... |
Obvykle to nejsou rychlé změny názorů, ale známka stárnutí. A také toho, že už si nemusí nic nalhávat. Za mých mladých let , pěkných pár lidí přiznávalo, že slaví silvestra jen proto, že by bylo divné kdyby neslavili.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 01, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
Sere mě, že jsem jel 12 km do posilky a 12 km zpět, abych zjistil, že maj dneska až od 15:00. Bohužel www stránky jim nefungujou, ani jedny! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st leden 01, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
takže aerobní trénink už máš za sebou  (pokud jsi jel na kole) _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st leden 01, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Sere mě, že jsem jel 12 km do posilky a 12 km zpět, abych zjistil, že maj dneska až od 15:00. Bohužel www stránky jim nefungujou, ani jedny! |
Dobře ti tak. Myslet si, že budou mít otevřeno dopoledne 1.1. je opravdu bláznovství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 01, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
asi tak
ja vstaval v 6 a jel jsem do jedne, od kterem amm klice, kdyby jsi dal vedet, mohl jsi taky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | MAST3R napsal: | Sere mě, že jsem jel 12 km do posilky a 12 km zpět, abych zjistil, že maj dneska až od 15:00. Bohužel www stránky jim nefungujou, ani jedny! |
Dobře ti tak. Myslet si, že budou mít otevřeno dopoledne 1.1. je opravdu bláznovství. |
Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. No nějak jsem si neuvědomil, že oproti Vánocům (kdy měli zase od 8 asi do 16) to bude dneska naopak no.
Peter Ustinov: Však ty bydlíš někde, ani nevim kde.
MilanaliM: Sice bych ušetřil peníze za benzín, ale kdybych jel na kole, tak bych asi umřel zimou a za druhé bych byl asi naštvanej 2x tolik. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
Hehe, to my mame otevreno 24/7 365 dni v roce, takze uz mam za sebou prvni letosni legs day _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
No vzhůru jsou ale ne všichni jsou celý žhavý jít do práce k vůli 1% jedincům co musí jít za každou cenu cvičit i na nový rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:30 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
No vzhůru jsou ale ne všichni jsou celý žhavý jít do práce k vůli 1% jedincům co musí jít za každou cenu cvičit i na nový rok. |
Tvá věta by dávala smysl, kdybys napsal/a Nový rok...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:32 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
No vzhůru jsou ale ne všichni jsou celý žhavý jít do práce k vůli 1% jedincům co musí jít za každou cenu cvičit i na nový rok. |
Sorry, ale den jako každý jiný :-) cvičím po-st-pá...a je mi jedno, jestli je to Nový rok, silvestr nebo má svátek Anastazie :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|