Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 753, 754, 755 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mike scania

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řídit kamion budeš v ČR nebo UK? Já se o kamiony zajímám, tak pak dej fotku tvýho kočáru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S*re mě spolužák, kterýho když potkám tak kňučí, že to má těžký, protože musí o zkouškové makat, přitom dělá s otcem a pochybuji, že by mu nedal volno, popřípadě by si vzal "neplacené". Za další pochybuji, že chodil makat o Vánoce a svátky, takže se stačilo hecnout a napsat práce/projekt/,.. pak se s někým domluvit, že vypracuje otázky na to a to a ten druhý udělá druhou půlku a pak si to vyměnit. Pak mi řekne, že víkend před zkouškama nebyl makat, ale dělal na autě a to samé v pondělí a v úterý, že byl taky doma.
Dále, když mu řeknu, že třeba další 2 spolužáci taky makaj, na hodiny vůbec nechoděj a jenom jezdí cca 50km na zkoušky a maj projekty atd., tak se vymluví na to, že oni dělaj v kanclu, tak prý narozdíl od něj na to čas maj, kdežto on dělá s otcem zedničinu. Tyhle ukňouránky nesnáším, hlavně že on je maminčim mázánek...

No nic jdu se učit 67 A4 na zítra.
člověk

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi, kteří jedou rádoby "kruhové" tréninky...naloží na multipress 80 kg, přes lavičku hodí ručník, 20 kilové jednoručky odnese někam do prd*le, na předkop odloží kotouče které si dává na opasek když klikuje na bradlech...u všeho udělá 1 sérii...pak ho vidím jak se s někým chce střídat na kladce, pak s někým mluví 10 minut mobilem.....
A když už jsem mu sebral kotouče z toho MP u kterého jsem ho snad víc jak 15 minut neviděl ani projít, tak přišel a hodil nasraný výraz, že jsem mu ty kotouče z toho vzal ...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sere me stavebni sporeni, z tech asi 55 tisic, co jsem jim tam loni dal, si vzali 18 jako uroky
KU*VY jedny!
cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
sere me stavebni sporeni, z tech asi 55 tisic, co jsem jim tam loni dal, si vzali 18 jako uroky
KU*VY jedny!

co to meleš? jaký úroky 18 tisíc Kč z vkladu 55 tisíc Kč? vysvětli to nebo tady nepiš takové nesmysly...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Peter Ustinov napsal:
KU*VY jedny!

co to meleš? jaký úroky 18 tisíc Kč z vkladu 55 tisíc Kč? vysvětli to nebo tady nepiš takové nesmysly...

mam u nich hypoteku
a splacim ji pravidelne
na zacatku roku jsme dluzil nejakych 410 000
kazdy mesic davam cca 4500
ale jaka je vysledna dluzna castka k letosnimu roku?
378 a nejake drobne
pod seznamem mych plateb je vyslovne uvedeno: uroky z uveru 18 532
je to nesmysl podle tebe????
cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4,52% tak se podívej do smlouvy jako máš úrokovou míru u úvěru je to dost, možná je to nějaký překlenovací úvěr, na řádný mi to přijde dost vysoké, nevím jestli se to dá nějak refinancovat, možná je to úvěr ještě za starších vyšších úroků tak před 3-5 lety, zaplacené úroky si můžeš odečíst z daňového základu, ale to jistě víš, když nechceš platit úroky, tak si nemáš brát úvěr a spát pod mostem, to vyjde levněji
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
4,52% tak se podívej do smlouvy jako máš úrokovou míru u úvěru je to dost, možná je to nějaký překlenovací úvěr, na řádný mi to přijde dost vysoké, nevím jestli se to dá nějak refinancovat, možná je to úvěr ještě za starších vyšších úroků tak před 3-5 lety, zaplacené úroky si můžeš odečíst z daňového základu, ale to jistě víš, když nechceš platit úroky, tak si nemáš brát úvěr a spát pod mostem, to vyjde levněji

jo mas recht, je to stara smlouva
ale rekli mi, ze az splatim preklenovak (tam byly poradne uroky) ak uz splacim ciste jenom dluznou castku
odecty z dani jsou pekna vec, ale finale, z tech 18 tacu nedostanu ani litr
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://cs.wikipedia.org/wiki/Anuita

viz tohleto, záleží na jakém principu má daná instituce založené splácení - někde to může jít fakt až od 50% úroku, 50% úmoru ve splátce, až ke konečnému 0% úroku, 100% úmoru ve splátce

Pokud se pletu, tak mě opravte :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WannaYourMother napsal:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Anuita

viz tohleto, záleží na jakém principu má daná instituce založené splácení - někde to může jít fakt až od 50% úroku, 50% úmoru ve splátce, až ke konečnému 0% úroku, 100% úmoru ve splátce

Pokud se pletu, tak mě opravte :)

pade na pade to bylo s preklenovakem
ja bych se s tim i srovnal, ale sereme, ze jsem se nechal opit rohlikem
EDIT: zkusil jsem pruzkum bojem, a otevrene jim rekl, ze mam i lepsi nabidky
a najednou bych se mohl pry dostat z 4,8% na 3% nebo jeste mene
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes se mi za jednu cestu Prahou nahromadilo hned několik nepříjemných zážitků.

1. Přijíždí tramwaj. Předemnou stojící starší žena dokouří cigaretu a vajgl odhodí bezmyšlenkovitě na zem mezi desítky dalších. Měl jsem chuť se jí dotázat, jestli jí nevadí ten všudypřítomný svinčík na kolejišti, který spoluvytváří. Čas na típnutí a odhození do koše měla, tak proč to házet na zem? Nepřišlo mi ale vhodné poučovat osobu o generaci starší a tak jsem to přešel.

2. V tramwaji. Po několika zastávkách kdy stojím nedaleko dveří, vidím že se z druhé strany vozu zvedne nějaký mladý cikán, asi metr padesát vysoký a motá se ke dveřím. Začne bušit do otvírání, ačkoliv je mimo stanici. Koukám nechápavě na něj a on začne vykřikovat. "Na co čumíš. Chceš ho vykouřit. Rozmlátim vás tady všechny." Uvažoval jsem, že ho poučím o tom že se dopouští přestupku, ale nakonec jsem usoudil, že by to stejně v tomhle případě nemělo smysl. Na další zastávce vystoupil a pokračoval v už neadresných výkřicích při chůzi na ulici.

3. Na nábřeží. Jdu směrem ke Karlovu mostu, když v tom slyším mužský smích a dívčí ječení. "That´s awful!" a podobně. Předemnou stojí hlouček cizinců a před nimi si vesele pobíhá potkan jak tele. Není nad středověké krásy Prahy.

4. U Karlova mostu. Jdu po nábřeží a kousek za Karlovým mostem v Křižovnický ulici vidím bezdomovce jak močí přímo na ulici, nehledě na procházející. To už bylo moc i na mě a tak jsem se ho poněkud hrubě otázal: "To musíš chcát přímo na ulici?!" On na mě omluvně kouká a říká: "Když ono to na mě přišlo teď najednou."
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

2. V tramwaji. Po několika zastávkách kdy stojím nedaleko dveří, vidím že se z druhé strany vozu zvedne nějaký mladý cikán, asi metr padesát vysoký a motá se ke dveřím. Začne bušit do otvírání, ačkoliv je mimo stanici. Koukám nechápavě na něj a on začne vykřikovat. "Na co čumíš. Chceš ho vykouřit. Rozmlátim vás tady všechny." Uvažoval jsem, že ho poučím o tom že se dopouští přestupku, ale nakonec jsem usoudil, že by to stejně v tomhle případě nemělo smysl. Na další zastávce vystoupil a pokračoval v už neadresných výkřicích při chůzi na ulici.

se tak nekdo ma, me se to ne a nestane
ano jsem lehce agresivni, ale nikdy ne bez duvodu
pri tom, jak jsem dneska nastvany, bych si asi udelal malou radost
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://ekonomika.idnes.cz/kocica-odvolal-posvarovou-d0d-/eko-doprava.aspx?c=A140115_111527_eko-doprava_suj

okatejsi uz to byt nemuze a stane se neco? krome toho, ze Zak jde domu s poradne tucnou obalkou? bych blil
Riku

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Jirka Kalous napsal:

se tak nekdo ma, me se to ne a nestane
ano jsem lehce agresivni, ale nikdy ne bez duvodu
pri tom, jak jsem dneska nastvany, bych si asi udelal malou radost

Takovej gipsy-slayer
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:

Takovej gipsy-slayer

?
treba jsem chtel reflektovat na nabidku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 753, 754, 755 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: