|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: st leden 15, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | 2. V tramwaji. Po několika zastávkách kdy stojím nedaleko dveří, vidím že se z druhé strany vozu zvedne nějaký mladý cikán, asi metr padesát vysoký a motá se ke dveřím. Začne bušit do otvírání, ačkoliv je mimo stanici. Koukám nechápavě na něj a on začne vykřikovat. "Na co čumíš. Chceš ho vykouřit. Rozmlátim vás tady všechny." Uvažoval jsem, že ho poučím o tom že se dopouští přestupku, ale nakonec jsem usoudil, že by to stejně v tomhle případě nemělo smysl. Na další zastávce vystoupil a pokračoval v už neadresných výkřicích při chůzi na ulici. |
Kdyby se taková situace stala mně, zachovám se jako 99% ostatních... Přestanu si ho všímat, ať si říká to, co sám uzná za vhodný, a pak bych se co nejrychleji vydal opačným směrem. Stačí ani ne vteřina a díky takovýmu zmr*ovi se z člověka stane mrzák.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st leden 15, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
Preto by mal mat clovek vzdy jednu ruku dlouhou  Ale samozrejme len na obranu, nech si keca cigos...pokial neprejde k cinom _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: st leden 15, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | 2. V tramwaji. Po několika zastávkách kdy stojím nedaleko dveří, vidím že se z druhé strany vozu zvedne nějaký mladý cikán, asi metr padesát vysoký a motá se ke dveřím. Začne bušit do otvírání, ačkoliv je mimo stanici. Koukám nechápavě na něj a on začne vykřikovat. "Na co čumíš. Chceš ho vykouřit. Rozmlátim vás tady všechny." Uvažoval jsem, že ho poučím o tom že se dopouští přestupku, ale nakonec jsem usoudil, že by to stejně v tomhle případě nemělo smysl. Na další zastávce vystoupil a pokračoval v už neadresných výkřicích při chůzi na ulici. |
Kdyby se taková situace stala mně, zachovám se jako 99% ostatních... Přestanu si ho všímat, ať si říká to, co sám uzná za vhodný, a pak bych se co nejrychleji vydal opačným směrem. Stačí ani ne vteřina a díky takovýmu zmr*ovi se z člověka stane mrzák. |
Prave kvoli takemu zbabelemu postoju si cigosi dovoluju viac a viac, sere ma ze ja nemam nikdy take "stastie" natrafit na takeho cigopablba.
Cigan bol sam?,zrejme struhal frajera a skusal co si moze dovolit,zo skusenosti viem ze cigani su "borci" ked ich je tlupa,solo cigan ma viacmenej nasrane v gatach
|
|
| nahoru |
|
 |
lazyman
|
Zaslal: st leden 15, 2014 10:22 pm Předmět: |
|
|
Štve mě, že se močí všude. Sám jsem někdy v situaci, že hltám moc a nakonec to nejde. Většinou to jsou ale místa kde ulice široká kilometr a nikde žádná restaurace a podobně.
Štve mě, když se mě někdo začne ptát jestli mám problém. V 99,9% stačí říct ne, sklopit hlavu a jít dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 7:03 am Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Novic napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | 2. V tramwaji. Po několika zastávkách kdy stojím nedaleko dveří, vidím že se z druhé strany vozu zvedne nějaký mladý cikán, asi metr padesát vysoký a motá se ke dveřím. Začne bušit do otvírání, ačkoliv je mimo stanici. Koukám nechápavě na něj a on začne vykřikovat. "Na co čumíš. Chceš ho vykouřit. Rozmlátim vás tady všechny." Uvažoval jsem, že ho poučím o tom že se dopouští přestupku, ale nakonec jsem usoudil, že by to stejně v tomhle případě nemělo smysl. Na další zastávce vystoupil a pokračoval v už neadresných výkřicích při chůzi na ulici. |
Kdyby se taková situace stala mně, zachovám se jako 99% ostatních... Přestanu si ho všímat, ať si říká to, co sám uzná za vhodný, a pak bych se co nejrychleji vydal opačným směrem. Stačí ani ne vteřina a díky takovýmu zmr*ovi se z člověka stane mrzák. |
Prave kvoli takemu zbabelemu postoju si cigosi dovoluju viac a viac, sere ma ze ja nemam nikdy take "stastie" natrafit na takeho cigopablba.
Cigan bol sam?,zrejme struhal frajera a skusal co si moze dovolit,zo skusenosti viem ze cigani su "borci" ked ich je tlupa,solo cigan ma viacmenej nasrane v gatach |
A stoji ti to za to, skoncit se sroubovakem v ledvinach?:) Cigani uz zmrzacili lidi i z mnohem mensich duvodu, nez kdyz je nekdo zacne okrikovat v mhd. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 7:08 am Předmět: |
|
|
Takže dle některých tady, když na ně kofola začne pokřikovat, urážet je, atd ... tak má sklopit hlavu a jít pryč? Podle toho to tady pak vypadá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 7:35 am Předmět: |
|
|
Záleží na okolnostech.... Pokud dotyčnej jen nadává, myslím si svý - nejakej ubožák mě nemuze urazit nějakou nadavkou (kdyz by byl hodně neodbytnej, pošlu ho do prdele)... V dnešní době, kdy u sebe i totální dezoláti nosej nůž nebo plynovku, mi nestojí za to se pouštět do nějakýho konfliktu - lepší jedním uchem poslechnout nadavku a druhým uchem ji vypustit ven, než skončit s kudlou v břiše...připadne vysvětlovat, že jsem toho člověka vypnul protože mi nadával a mít z toho pruser, pokud dotyčnej nikoho (ani mě) neohrožuje a jen nadává....nevidím jedinej důvod se do něčeho pouštět.... (Navíc většina takhle jen provokuje a čeká na okamžik kdy se nekdo chytí a on se bude moct poprat...a nevim proč se rvát).
Pokud vidím někoho neco ničit, upozorním ho a volám policii, nejsem žádnej Superman, abych v dnešní době nasazoval krk za neco, co je stejně většinou pojištěný a riskovat, že mě nejakej magor zmrzačí.... :)
Edit: beztak razím heslo, že na ulici je nejlepsi obranou útěk .... Kdyz nejde utýct, tak pak až řešit jak agresora zneškodnit :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 7:40 am Předmět: |
|
|
Pořádný teleskop za opasek a je to... Dneska jsou taková otočná pouzdra, že to prostě lidi na člověku ani nevidí a už takové švihnutí taleskopem, při kterém se s hlukem vysune, udělá svoje.
Sám jsem zažil jak na mě naletěla badna hnědočechů ... bylo jich několi, ale pořád jsem si byl jistý, že to nebude problém. Ve chvíli kdy na to přišli i oni, mi najednou mi nad hlavou někdo mával teleskopem. V tu chvíli už jsem si tak jistý nebyl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Pořádný teleskop za opasek a je to... Dneska jsou taková otočná pouzdra, že to prostě lidi na člověku ani nevidí a už takové švihnutí taleskopem, při kterém se s hlukem vysune, udělá svoje. |
Hrozne rad bych byl u toho (idealne v druhem vagonu) az budes mlatit teleskopem v tramvaji. Koukam, ze tady je to samej specnaz instruktor. Mimochodem prvni vec, kterou vas vetsinou pri ruznych kursech sebeobrany se zbrani uci je, ze poradnej pruser nastava az v okamziku, kdy vam utocnik tu zbran sebere. Pravidlo cislo jedna je vsude stejne - nezapojovat se do konfliktu a zasahovat pouze v bezprostrenim ohrozeni. Stejne na to pohlizi i soud, kdy jednou nestastne mirenou ranou teleskopem, boxerem apod muzes pomerne snadno vyrobit dalsiho invalidniho duchodce. V Anglii te za noseni teleskopu regulerne seberou, kdy se tam na nej pohlizi jako na zbran..o tom se presvedcilo pomerne dost ne uplne chytrych lidi z cech a slovenska, co to u sebe tahali jakoze na obranu (a ze to tam na ulicich neni zrovna trikrat prdel).
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
A tu je problém, že se nemohou zastřelit. Vyjímku by byly krmítka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Chadzi napsal: | | Pořádný teleskop za opasek a je to... Dneska jsou taková otočná pouzdra, že to prostě lidi na člověku ani nevidí a už takové švihnutí taleskopem, při kterém se s hlukem vysune, udělá svoje. |
Hrozne rad bych byl u toho (idealne v druhem vagonu) az budes mlatit teleskopem v tramvaji. Koukam, ze tady je to samej specnaz instruktor. Mimochodem prvni vec, kterou vas vetsinou pri ruznych kursech sebeobrany se zbrani uci je, ze poradnej pruser nastava az v okamziku, kdy vam utocnik tu zbran sebere. Pravidlo cislo jedna je vsude stejne - nezapojovat se do konfliktu a zasahovat pouze v bezprostrenim ohrozeni. Stejne na to pohlizi i soud, kdy jednou nestastne mirenou ranou teleskopem, boxerem apod muzes pomerne snadno vyrobit dalsiho invalidniho duchodce. V Anglii te za noseni teleskopu regulerne seberou, kdy se tam na nej pohlizi jako na zbran..o tom se presvedcilo pomerne dost ne uplne chytrych lidi z cech a slovenska, co to u sebe tahali jakoze na obranu (a ze to tam na ulicich neni zrovna trikrat prdel). |
To nebylo myšleno tak, že má někoho mlátit teleskopem v tramvaji. Ale že teleskop je výborná věc, když jde do tuhého. A ano, pokud člověk s teleskopem nebo jinou zbraní neumí zacházet, tak se pro něj může stát spíš nevýhodou. Ale dnes je tolik kurzů, kde člověka základům naučí...pokud má tedy zájem. A poučovat mě nemusíš, v "tomto" oboru pracuji a vím co se může a nemůže stát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|