|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
serou mě nestandardní instalace ovladače grafické karty, instaloval jsem beta ovladač, který NVIDIA nabízí na svých stránkách a v průběhu instalace zčernala obrazovka a pár minut se nic nedělo, tak už jsem myslel, že už se mi zase pojebal komp, naštěstí fungoval Ctrl+Alt+Delete a objevila se hláška, že mám PC vypnout a pak jsem trnul co se stane, když jsem zapnul, tak najel normálně a i ten nový ovladač je nainstalovaný a zdá se, že PC funguje normálně, příště už žádné beta verze ovladače
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
vies preco sa volaju beta,ze? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka |
Choď k ní ráno na návštěvu když vstává,dej jí pusu než si vyčistí zuby a přitom jí okoukni bez makeupu,představ si jí jak sedí na záchodě a nebo s ní buď celý první den menstruace...a máš zase čistou hlavu
No a když tě to nepustí,tak si ji vem
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ona určitě vypadá i bez makeupu úžasně, na záchod nechodí a nemenstruuje |
Tak ale určitě furt nakupuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka |
ano, být dobrý kamarád, to je přesně to co chlapi chtějí a rádi slyší
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Na to pomaha se rychle zamilovat do dalsich 3 az 5ti zen...
Moje tajne tipy jsou edarling.cz nebo stesti.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | cipinek napsal: | co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka |
Na to pomaha se rychle zamilovat do dalsich 3 az 5ti zen...
Moje tajne tipy jsou edarling.cz nebo stesti.cz |
Ty woe,ty máš z nich lufta amatére.Anna Kurnikovová tam na tebe rozbalí skaláří tanec lásky a ty vezmeš roha ještě teď vidím tu smyslnost a touhu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše |
To nikdy nemuze fungovat, takove ty vztahy na jisotu. Pokud chces travit dalsich 8 let cekanim na zazrak, tak muzes zacit brat sterodiy, protoze svy koule uz v zivote nebudes potrebovat. Vztah z pratelstvi funguje jen ve filmech a u starych lidi, kteri si misto prcani spolu jen povidaji (samozrejme jsou i vyjimky jako mistr Bara, ktery ma castecny invalidni duchod na svoje nadmerne libido, protoze to v mladi prehanel s testakem)...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|