Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

serou mě nestandardní instalace ovladače grafické karty, instaloval jsem beta ovladač, který NVIDIA nabízí na svých stránkách a v průběhu instalace zčernala obrazovka a pár minut se nic nedělo, tak už jsem myslel, že už se mi zase pojebal komp, naštěstí fungoval Ctrl+Alt+Delete a objevila se hláška, že mám PC vypnout a pak jsem trnul co se stane, když jsem zapnul, tak najel normálně a i ten nový ovladač je nainstalovaný a zdá se, že PC funguje normálně, příště už žádné beta verze ovladače
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vies preco sa volaju beta,ze?
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka

Choď k ní ráno na návštěvu když vstává,dej jí pusu než si vyčistí zuby a přitom jí okoukni bez makeupu,představ si jí jak sedí na záchodě a nebo s ní buď celý první den menstruace...a máš zase čistou hlavu
No a když tě to nepustí,tak si ji vem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ona určitě vypadá i bez makeupu úžasně, na záchod nechodí a nemenstruuje
Chadzi

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
ona určitě vypadá i bez makeupu úžasně, na záchod nechodí a nemenstruuje

Tak ale určitě furt nakupuje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

ano, být dobrý kamarád, to je přesně to co chlapi chtějí a rádi slyší
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

True story
Olejnas

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

Na to pomaha se rychle zamilovat do dalsich 3 az 5ti zen...
Moje tajne tipy jsou edarling.cz nebo stesti.cz
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
cipinek napsal:

Na to pomaha se rychle zamilovat do dalsich 3 az 5ti zen...
Moje tajne tipy jsou edarling.cz nebo stesti.cz

Ty woe,ty máš z nich lufta amatére.Anna Kurnikovová tam na tebe rozbalí skaláří tanec lásky a ty vezmeš roha ještě teď vidím tu smyslnost a touhu
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco mi uniklo?
Olejnas

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše

To nikdy nemuze fungovat, takove ty vztahy na jisotu. Pokud chces travit dalsich 8 let cekanim na zazrak, tak muzes zacit brat sterodiy, protoze svy koule uz v zivote nebudes potrebovat. Vztah z pratelstvi funguje jen ve filmech a u starych lidi, kteri si misto prcani spolu jen povidaji (samozrejme jsou i vyjimky jako mistr Bara, ktery ma castecny invalidni duchod na svoje nadmerne libido, protoze to v mladi prehanel s testakem)...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: