Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 773, 774, 775 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbavíš... asi nemyslíš, že to sám vypiješ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tentonon

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě že bych to vypil, jen sem to nechtěl psát tak okatě
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:
Zrovna shazuji na váhový limit a při úklidu skřínky jsem narazil na tekutý L-karnitin. Skoro plná láhev.„To se hodí !“ pomyslel jsem si a nedbajíce data spotřeby,které bylo 14.02 2010,jsem neohroženě lil tento patok do svého shakeru. Přes silnou „vůni“,která mi silně připomínala jodisol ve spreji jsem se napil. I přesto,že jsem si dal jen malý doušek, tak mě má pošetilost,kdy jsem si myslel že té „syntetice“ se nemůže ani za 4 roky nic stát, uvěznila na dobrou chvilku v koupelně.

A co z toho plyne? To co je takhle staré, raději hned vylijte do záchoda,nebo tam pak budete lít svůj oběd.

PS. V případě,že i Vy máte někde zahrabaný podobný produkt,který v dohledné době nevyužijete,kontaktujte mě, rád Vás ho zbavím,aby se Vám nestalo to co mě.

Takže ale fungoval-nějaké deko jsi ubral, ne?:o)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aneb k cíli vždy vede více cest.
Tentonon

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně , ručička na váze se asi trochu doleva posunula,avšak nejsem žádný bulemik a tak se mi tato zrovna dvakrát nelíbila .
Ale i tak ta škoda , vždyť byla ještě plná
Study

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně mě vytočili dnes z Ronnie obchodu

Objednal jsem si tady na Ronnie maltozu, bandaže a trhačky, vše prý skladem. A potom mi dojde email, že vlastne maltozu nemají a že bude až v pondeli. To by se dalo přežít. Ovšem ještě horší je, že mi nakonec dojde úplně něco jiného a za podstatně nižší cenu.

Takže místo Maltodextrinu od Extrifitu (2x), trhaček a bandáží Rehband, celkem za 1446CZK, mi došlo za stejnou cenu Grenade Thermo Detonator. Faktura uvnitř však byla vystavena na někoho jiného. Jméno pochopitelně jmenovat nebudu. Tudíž chyba bude asi někde na skladě nebo při odesílání objednávky.

Nicméně jsem dost zklamán. Čekal bych si, že když tady člověk už nechá na ronnie docela dost slušnou útratu, a má teda ten status VIP zakazníka, tak se nemusí ničeho takového obávat.

Dal jsem už vědět obchodu tak uvidíme, jak se to vyřeší.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že v té kompletaci velkého množství objednávek (hádám) se to může stát, i když to pochopitelně naštve.
Loudy

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se přidám.

O víkendu jsem pro kámoše objednával Nitrox Pump k osobnímu odběru na Palmovce. Na bytě jsem zjistil, že jsem dostal BCAAčka, tak jsem hned napsal, že bych prosil poslat objednaný produkt. Zabil jsem opětovným vyzvednutím další 1hodinu a teď jsem zjistil, že víčko je poškozený
Číča

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:

Objednal jsem si tady na Ronnie maltozu, bandaže a trhačky, vše prý skladem. A potom mi dojde email, že vlastne maltozu nemají a že bude až v pondeli. To by se dalo přežít. Ovšem ještě horší je, že mi nakonec dojde úplně něco jiného a za podstatně nižší cenu.

Takže místo Maltodextrinu od Extrifitu (2x), trhaček a bandáží Rehband, celkem za 1446CZK, mi došlo za stejnou cenu Grenade Thermo Detonator. Faktura uvnitř však byla vystavena na někoho jiného. Jméno pochopitelně jmenovat nebudu. Tudíž chyba bude asi někde na skladě nebo při odesílání objednávky.

Nicméně jsem dost zklamán. Čekal bych si, že když tady člověk už nechá na ronnie docela dost slušnou útratu, a má teda ten status VIP zakazníka, tak se nemusí ničeho takového obávat.

Taky mi jednou poslali špatný protein,levnější... (jinak bych to neřešil*a20* ) Vše vyřešily profesionálně,po telefonické dohodě jsem jim to poslal zpět a do pár dnů mi poslali ten co jsem chtěl,poštovné v drobných a ještě k tomu nějaké blbosti jako omluvu,myslím,že pár proteinových tyčinek a nějaký starší MaF. Chyba se stát může,ale chápu,že tě to štve,když se týden těšíš
Edit: Rozhodl jsem se,že si budu taky stěžovat. Objednal jsem si suplementaci za 4 tisíce a nedostal jsem žádný dáreček
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
cipinek

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ronnie, takové stěžovací příspěvky bys měl okamžitě zarazit nebo se ti tvůj byznys za chvilku zhroutí jako domeček z karet
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Pěkně mě vytočili dnes z Ronnie obchodu (...)

Ach jo... Bohužel chyby se stávají : (. Každopádně kdyby to kolegové vyřešili nějak, že by se Ti to nelíbilo, nebo by to trvalo, napiš mi na ronnie@ronnie.cz, popoženu to.

- edit: Případně když něco takhle pak píšete zpět na obchod, když mi to dáte v kopii, já to sice většinou neřeším prakticky, ale jen to pošlu do skladu s tím, ať to vyřeší rychle a se zpětnou vazbou i ke mě, tak to rychlosti také dopomůže. Ale určitě poslat ke mě jen v kopii.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě jedna věc vlastně. Moc prosím, nastane-li v jakékoliv objednávce, klidně i na pobočku, chyba, na faktuře by mělo být razítko "vyřizoval pracovník č. XZ". Moc prosím o zaslání informace ke mě, protože jednak ho zdupu a jednak tím pomůžete tomu, aby příště už nechyboval. Tohle ale jen mně, tzn. na ronnie@ronnie.cz.

Study pošli mi to prosím, dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tentonon

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
jednak ho zdupu...
chudák
Mablung

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:

Doporučuji si tohle vytisknout a pokaždé když uděláš chybu, poslat tisícovku na dobročinné účely. Brzy by tě přešlo po někom chtít neomylnost.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si nemyslím že by chtěl neomylnost, jenom je prostě zklamaný že se jeho objednávka pokazila, což je samozřejmě pochopitelné a na co má 100% nárok aniž by ho někdo za tohle popotahoval.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 773, 774, 775 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: