Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 774, 775, 776 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak říká Gohan, chapu že se stane chyba, nicméně šlo o to, že jsem už tak čekal než dojde maltodextrin do skladu a pak jeste tohle. Navíc jsem si to objednal o neco dřív, abych to měl doma včas, když pak už nebyl maltodextrin, tak jsem musel kupovat klasicky hroznovy cukr nebo jeste hur ty sladke gely ve fitku, protože sem už nic jineho neměl a to pak vyšlo docela draho.

(Priznavam ze sem byl trošku víc naštvany když sem to sem psal, ale myslím, že sem nenapsal nic vulgarniho a že to bylo podano slušně.)

V každém případě mě pan majitel potěšil, jelikož to hned druhy den řešil a dnes mi to došlo. K tomu mi přišlo ještě nekolik vzorku Trophixu a něco od scitecu což beru jako přijemnou náhradu za ten čas a nervy :)

Takže si jdu objednat druhou bandáž jelikož sem si nevšiml že ta bandáž za 890 je jen jeden kus, ale to už je moje nepozornost/blbost

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Přesně jak říká Gohan, chapu že se stane chyba, nicméně šlo o to, že jsem už tak čekal než dojde maltodextrin do skladu a pak jeste tohle. Navíc jsem si to objednal o neco dřív, abych to měl doma včas, když pak už nebyl maltodextrin, tak jsem musel kupovat klasicky hroznovy cukr nebo jeste hur ty sladke gely ve fitku, protože sem už nic jineho neměl a to pak vyšlo docela draho.

(Priznavam ze sem byl trošku víc naštvany když sem to sem psal, ale myslím, že sem nenapsal nic vulgarniho a že to bylo podano slušně.)

V každém případě mě pan majitel potěšil, jelikož to hned druhy den řešil a dnes mi to došlo. K tomu mi přišlo ještě nekolik vzorku Trophixu a něco od scitecu což beru jako přijemnou náhradu za ten čas a nervy :)

Takže si jdu objednat druhou bandáž jelikož sem si nevšiml že ta bandáž za 890 je jen jeden kus, ale to už je moje nepozornost/blbost

Napsal jsi to slušně. Jen z toho vyplynulo že od každého očekáváš neomylnost (což je v naštvání normální. Ber to jako konstruktivní kritiku)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem debil, na praxi jsem se zašil abych nebyl zaukolovanej a mohl se nasvačit, kdy budu chtít, když mě před chvilkou objevila ženská, co mě má na starost, tak mi řekla ať jdu domu, že tu je dneska sama, a že kdybych se ráno v 8 ohlásil, tak mě pošle domu rovnou.
Tom3

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jako dobre ti tak
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maminka s tatínkem šli za nějakou paninkou, která jim za úplatu řekla, co všechno jim v těle nefunguje. Zakázala jim 90% ovoce a zeleniny, všechny semínka a oříšky, dále pak mléčné výrobky (prý je v nich laktÁza a ta jim nedělá dobře ). Bílou mouku a cukr samozřejmě v jídelníčku nechala. Je to ale dobře, protože by si nemohli bez cukru užít čaje za 2000, co jim předepsala. Je ale také možné, že jí křivdím. Přeci jen od pohledu poznala, že moje maminka 45+ trpí migrénami a tatínek 50+ má problémy s prostatou. Jsou to docela vzácná onemocnění, zvláště v tomto věku.

Jo a ještě jsem zapomněl, že jim do půdorysu našeho bytu zaznamenala nějaké čakrabudhazóny a tak se zítra stěhují postele, protože má maminka hlavu od postele v oblasti zlých kouzel.
riker

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: a jses nastvanej na tu pani nebo na maminku a tatinka?
Moocha

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na maminku a tatínka. Paní se snaží jen zbohatnout, asi tak jako každý
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nedala jim ještě nějakou trávu co roste u baráku za 5000 Kč, aby z toho dělali koktejly?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci si stěžovat, ale spíš mě zajímá jak to probíhá.
Objednal jsem si tu na e-shop 3 věci + jeden vzorek, v 7:09 e-mail, že se objednávka zpracovává (super rychlost :), ale tím to bohužel končí. Přiznám se, že nevím jak to chodí, ale myslel jsem, že objednávka se zpracuje tak, že člověk dostane seznam, najde požadované věci, nahází to krabice, přidá fakturu a tím to končí, ne? Co je potřeba tam vymýšlet celý den? Doufám, že jsem to napsal nějak srozumitelně. Opravdu to není myšleno nějak negativně, i když lhal bych, kdybych nenapsal, že jsem ten vzorek chtěl na zítra a proto jsem objednával včera.
Petey

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to co si dostal je auto-reply. bohuzial (alebo nastastie pre Martina )nie si jediny co objednava,a spracovat tolko objednavok holt trva aj ked je ludi vela
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, díky za vysvětlení. Já vím, že neobjednávám sám, ale nevěděl jsem o tom auto-reply. Takže jsem prostě jen nechápal, když na tom někdo někdo od 7 od rána dělá, co mu tak dlouho trvá. :)
Grimley

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vogo vcera jsem si pln očekávání koupil na dnešní oběd šmakouna, že jakože se najím zdravě... A větší kentus jsem už dlouho neměl...možná kdyby se to přestávalo na cibulce, přidalo pět druhů koření a zajedl bych to kvantem prilohy, tak by to bylo i průměrně dobrý
Oddo

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ty vogo vcera jsem si pln očekávání koupil na dnešní oběd šmakouna, že jakože se najím zdravě... A větší kentus jsem už dlouho neměl...možná kdyby se to přestávalo na cibulce, přidalo pět druhů koření a zajedl bych to kvantem prilohy, tak by to bylo i průměrně dobrý

Ono šmakoun se musí umět udělat. U nás v menze ho dělají na kari s rýží a je to mňamka, třeba i šmakounový guláš je fajn, ale chce to prostě nechat v té šťávě trošku uležet, aby to dostalo ždibec chuti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani mi to tak neleze na nervy ale spis me mrzi, ze jsem si pri te americke akci v lidlu nevzal vic peanutu, uz jsem na suchu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 774, 775, 776 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: