|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: út červen 10, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
dneska sem na parkacu nacouval do auta  divny obdobi.. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út červen 10, 2014 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st červen 11, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Mrzí ma, že nemôžem komentovať na main webe, lebo úprimne netuším, ktoré pravidlo som porušil, vždy som sa snažil písať príspevky bez vulgárnosti a vecne argumentovať, neurážať atd. |
To stejne mam i ja zhruba tyden ci vice uz. Psal sem i ronniemu, aby se mi k tomu někdo vyjadril, ale ani mi neodpovedel. Nikoho sem neurazel, nebyl sem vulgarni. Nechapu to. Po tech letech tu, me tento pristup opravdu mrzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červen 11, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Pokud neodpovídám na PMka, mám jich tam tak dvě stránky: (, řešit je chci zítra. Tak pak napíšu Vám oběma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st červen 11, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
Co na těch silnicích člověk nepotká za hovada...
1.) V místě, kde je povolená 50, kolem mě prosviští (doslova) nějakej fracek se sklopenou střechou... navíc v pravotočivý zatáčce (každej tam jezdí krokem, stará silnice, kde se vejde sotva jedno auto). Naštěstí mu to vyšlo, ale děsím se okamžiku, kdy někdo pojede proti němu.
2.) Chodec si to štráduje uprostřed! vozovky. WTF?!?
3.) Bába na kole, 5 šlápnutí jede rovně, pak chytla nějakej amok a jela od krajnice ke krajnici bez ohlídnutí... a ne jednou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st červen 11, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
Taky se občas dost divím, co ti lidí na té silnici dělají
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
Jsem grogy...58 hodin v práci za 4 dny a to dnešek nekončí:o (
Chvilka odpočinku na večeři a pobrouzdání na webu:o)
Zjistil jsem, že můj nejoblíbenější koníček je spánek...asi stárnu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Slusna pracovni nálož.. asi by mi z ní jeblo ale.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
Měl bych jeden dotaz: Vyznáte se někdo ve školském zákoně? Když si jdu podat žádost na komisionální přezkoušení v řádném termínu stanoveném zákonem, mohu nějak ovlivnit kdy se komisionální zkouška bude konat? V tom zákoně to je dost pochybně napsané, ale je tam něco v tom smyslu, že to teoreticky záleží na domluvě a ředitel/ka snad nemůže stanovit aby se komisionální zkouška konala ihned v den podání žádosti bez toho aniž bych já jako podavatel souhlasil. Dále mě zajímá, jestli v případě neudělání komisionální zkoušky mám stále nárok na opravný termín v srpnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Jsem grogy...58 hodin v práci za 4 dny a to dnešek nekončí:o (
Chvilka odpočinku na večeři a pobrouzdání na webu:o)
Zjistil jsem, že můj nejoblíbenější koníček je spánek...asi stárnu:o) |
Vím, jak se cítíš 60-70 hodin týdně v práci v sezóně normál, do toho prezenční studium...cvičení jsem na hodně dlouho vzdal, ale už musím začít, jsem jak bramborák a nemůžu s tím žít...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Zjistil jsem, že můj nejoblíbenější koníček je spánek...asi stárnu:o) |
... horší je, když zároveň zjistíš, že už to nějak nejde :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
Všude je to samý pitomý fotbal ... až tam někdo udělá atentát, to bude na pár měsíců o čem psát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|