Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 803, 804, 805 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2014 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Měl bych jeden dotaz: Vyznáte se někdo ve školském zákoně? Když si jdu podat žádost na komisionální přezkoušení v řádném termínu stanoveném zákonem, mohu nějak ovlivnit kdy se komisionální zkouška bude konat? V tom zákoně to je dost pochybně napsané, ale je tam něco v tom smyslu, že to teoreticky záleží na domluvě a ředitel/ka snad nemůže stanovit aby se komisionální zkouška konala ihned v den podání žádosti bez toho aniž bych já jako podavatel souhlasil. Dále mě zajímá, jestli v případě neudělání komisionální zkoušky mám stále nárok na opravný termín v srpnu.

Musel by jsi konkretizovat svůj dotaz, ale úpravu provádí vyhláška Ministerstva vnitra, takže je třeba hledat odpovědi tam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra nekdo me prehodil na aukru 8sec pred koncem aukce, priste to musim stopnout a odhadnout lip.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aukce na aukru by se mela prodluzovat s kazdym prihozenim. To by bylo logicke , ne?
Judson

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Aukce na aukru by se mela prodluzovat s kazdym prihozenim. To by bylo logicke , ne?

Hehe, tak pro prodavajiciho by to bylo dobre, ale pro kupujici hruza a tim padem by tam pak nikdo nekupoval a ani neprodaval a slo by to do haje. Proste jsem zapomel, ze konec akce byl v 22:02:21, u stopovani do konce jsem si to dovi proc vypocital do 22:02:00, takze je jasne, ze me prehodily. Dalsi vychytavka je domluviot se s kamosem a pak je vetsi sance, ze to vyhraje jeden za peknou cenu.
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

automaticke přihazovač...nekonečné aukce...to né to možná nakonci těsně a dycky jen o pár sekund ... ale to pak máš vyloženě dražbu...to je docela nahovno...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.super.cz/270699-jiri-langmajer-dva-roky-pred-padesatkou-prozradil-jak-si-udrzuje-dokonalou-figuru-a-pevne-bicepsy.html 50 sekunda :D Jen jsem nevěděl, jestli to nedat do mixeru...
Gohan

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Gohan napsal:

automaticke přihazovač...nekonečné aukce...to né to možná nakonci těsně a dycky jen o pár sekund ... ale to pak máš vyloženě dražbu...to je docela nahovno...

No jasně já myslel na konci aby se nestalo to co se stalo Judsonovi, třeba prodloužení o jednu minutu vždycky.
Novic

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě ty bolševický žvásty, jak jsou USA teroristi, jak je financují, jak stojí za vším zlem, který je s tímto spojený, blil bych...
Petey

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Serou mě ty bolševický žvásty, jak jsou USA teroristi, jak je financují, jak stojí za vším zlem, který je s tímto spojený, blil bych...

tiez to moc nechapem,asi bolo 40 rokov "bratskej pomoci" malo
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč by to tak nemohlo být? Je to prohnilá země...resp. lidé v ní.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.stream.cz/adost/10002751-okradani-v-primem-prenosu CO TO KURVA JE

Předběhl jsi mě - teď jsem to sem chtěl dát Hlavně, že ste si toho babiška zvolili . . .
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Předběhl jsi mě - teď jsem to sem chtěl dát Hlavně, že ste si toho babiška zvolili . . .

Zkus myslet hlavou někdy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
DiamonD123 napsal:

Zkus myslet hlavou někdy.

Někdy možná - kdybys byl tak hodnej a poslal PM s tím, jak to teda je
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Především tak, že vlastník dvou stovek společností o takovéhle věci nemá nejspíš ani povědomí. Pokud ho na to novináři upozorní, on se s tím seznámí a pošle je do háje, to by byla jiná. Ale zatím se tak, aspoň co z toho pořadu vyplynulo (skenoval jsem ho v rychlosti), nestalo.

(Tím nijak daný pořad nebráním, naopak, zrušit podobné by bylo dobře. Ale psát takové věci, jako píšeš Ty, není v tuhle chvíli na místě. Ne že by k takovéhle reakci samotný moderátor tím cíleným závěrem nevybízel. :) )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 803, 804, 805 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: