|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
mam adblock+ a ziadne reklamy na ronnie nemam _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že jdu do hospody na limču, jako nekuřák a člověk co pije vyjímečně (už minulý týden jsem se nechal ukecat a ještě jsem skončil na debilní diskotéce) a místo toho, aby jsme normálně kecali, tak furt musím poslouchat: "dej si pivo", "proč si nedáš aspoň malý?" a bla bla bla. Přitom, když mám jointa, tak taky do nikoho nevalim dokola, ať si dá se mnou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | mam adblock+ a ziadne reklamy na ronnie nemam |
No to Ti děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
tak,nie je to nic osobne  mam ho defaultne kvoli youtube reklamam,to ma otravuje asi najviac _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě, co s ním udělaj... dočetl jsem se, že ho zanedlouho chytli.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Novic napsal: |
Zajímalo by mě, co s ním udělaj... dočetl jsem se, že ho zanedlouho chytli. |
Chvilku jsem si říkal, na co reaguješ.
Poldového ho chytli? Já spíš doufám, že ho sejme třeba brácha té slečny nebo nějaký její kámoš. |
Áha, nevšiml jsem si druhýho příspěvku (těžko poznat, na co jsem reagoval , ale trefil ses).
Zajímalo by mě, jak se s takovým (jak to nazvat - odpadkem?) se*ou v Nizozemsku.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so červen 21, 2014 5:16 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=19743
To kurva nemůže jít někdo okolo? |
ty vole nedávejte sem takový videa, já jsem se tak nasral, jako snad nikdy ne, kdybych šel kolem, dělal bych jakoby nic, šel bych k němu a zčistajasna bych mu dal takovej direkt ze zadní ruky, že by odletěl snad 3 metry dozadu, pak bych se rozběhl a ukopl bych mu hlavu a když by neměl dost a ležel na zemi, tak bych vyskočil do vzduchu a celou hmotností bych mu skočil na hrudník, pak bych se na něho vychcal a vysral, polil ho benzínem, zapálil si cigáro a pak bych zapálil i toho čuráčka, kurva já jsem nasranej
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 21, 2014 7:05 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | MAST3R napsal: | | Novic napsal: |
Zajímalo by mě, co s ním udělaj... dočetl jsem se, že ho zanedlouho chytli. |
Chvilku jsem si říkal, na co reaguješ.
Poldového ho chytli? Já spíš doufám, že ho sejme třeba brácha té slečny nebo nějaký její kámoš. |
Áha, nevšiml jsem si druhýho příspěvku (těžko poznat, na co jsem reagoval , ale trefil ses).
Zajímalo by mě, jak se s takovým (jak to nazvat - odpadkem?) se*ou v Nizozemsku. |
To nevím, ale fakt doufám, že ho někde sejmul a potáhne se to s ním pěkně dlouho (nejlépe celý život)
Tady jedno starší, co jsem sem už taky dával:
http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=19446 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: so červen 21, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | MAST3R napsal: | http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=19743
To kurva nemůže jít někdo okolo? |
ty vole nedávejte sem takový videa, já jsem se tak nasral, jako snad nikdy ne, kdybych šel kolem, dělal bych jakoby nic, šel bych k němu a zčistajasna bych mu dal takovej direkt ze zadní ruky, že by odletěl snad 3 metry dozadu, pak bych se rozběhl a ukopl bych mu hlavu a když by neměl dost a ležel na zemi, tak bych vyskočil do vzduchu a celou hmotností bych mu skočil na hrudník, pak bych se na něho vychcal a vysral, polil ho benzínem, zapálil si cigáro a pak bych zapálil i toho čuráčka, kurva já jsem nasranej |
to neni nejrozumejsi napad bo by se na yt objevilo video ale az od chvile kdy ty k nemu zniceho nic prichazis a ublizujes mu a nekde nekdo by to odsoudil a napsal co by za to udelal tobe... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so červen 21, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
Veď je to len blbé decko čo sa hralo, ešte z toho vyrastie. Netreba ho hneď mrzačiť kvôli tomu. Trest by nebol primeraný tomu čo spôsobil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červen 21, 2014 8:32 am Předmět: |
|
|
Ty naivní chudáčku  ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: so červen 21, 2014 8:32 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Tata byl v armade od svejch 14ti let ... hned potom co mu umrel tata (muj deda) po asi dvou letech od navratu z francie kde se ucastnil zkudebniho vybuchu jaderny bomby... da se rict ze jsem uz pata generace z nasi rodiny v armade.... i na to jsem hrdej kdyz uz jsme u toho na co bejt a nebejt hrdej....
|
Jako promin ale tohle uz je znacne prez caru... Tobe asi opravdu logika nic nerika nebo nevim.
To opravdu nevidis rozdil v rezimu a armade ve ktere slouzil tvuj otec a rezimu a armade kde slouzis ty? Vzdyt ty dva rezimy byly postavene na uplne jinych hodnotach a tyto rezimy pokud by koexistovaly byly by vuci sobe NEPRATELSKE. Takze ad absurdum by to znamenalo ze tvuj tata hrdy vojak komunisticke armady by nakonec stal na bojisti proti tobe hrdemu vojakovi armady demokraticke...
Chapu ze mas asi nejakou uctu ke korenum a ze tam ta armada je ale promin tohle svedci spis o tom ze ti je uplne jedno koho ta armada predstavuje (natoz vytahuj nejakou hrdost) a potrebujes byt na buzerplatze mit presny rezim autoritu co ti rozkazuje...
edit: nez nekdo vytahne ze po revoluci zustali vojaci hlavouni etc na svych postech tak sem si toho vedom a chtel bych upozornit ze tahle diskuze se tyka vojaku s presvedceni a ne lidi kterym jde o jejich teple mistecko... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so červen 21, 2014 8:37 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Ty naivní chudáčku ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber. |
Klasika no, podle toho jak vypada, zazobanej fracek. Zadna vychova a pak se tatinek lekar a maminka pravnicka divi co to mají doma za zrůdičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: so červen 21, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | CZEBLADE napsal: | Ty naivní chudáčku ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber. |
...tatinek lekar a maminka pravnicka divi co to mají doma za zrůdičku. |
Z mojej niekolkorocnej praxe v PZ musim bohuzial konstatovat ze takych arogantnych a agresivnych parchantov je najviac z tych "lepsich" rodin (neratam ciganov,to su kapitola sama o sebe).
Najsmutnejsi a zarazajuci je fakt ze rodicia si nepriznaju (ani nechcu),ze z ich "genialneho" decka vyrasta sebestredny,agresivny a bezcitny kkt. (ved kazdy z nas si naivne mysli ze nase deti su tie najlepsie,za vsetko zle mozu tie druhe decka)
Vo vseobecnosti je dnesna mladez az chorobne agresivna a exibicionizmus s potrebou za kazdu cenu uputat na seba pozornost nema obdoby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|