Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 817, 818, 819 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
yura napsal:
CZEBLADE napsal:
Ty naivní chudáčku ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber.

...tatinek lekar a maminka pravnicka divi co to mají doma za zrůdičku.

Z mojej niekolkorocnej praxe v PZ musim bohuzial konstatovat ze takych arogantnych a agresivnych parchantov je najviac z tych "lepsich" rodin (neratam ciganov,to su kapitola sama o sebe).
Najsmutnejsi a zarazajuci je fakt ze rodicia si nepriznaju (ani nechcu),ze z ich "genialneho" decka vyrasta sebestredny,agresivny a bezcitny kkt. (ved kazdy z nas si naivne mysli ze nase deti su tie najlepsie,za vsetko zle mozu tie druhe decka)
Vo vseobecnosti je dnesna mladez az chorobne agresivna a exibicionizmus s potrebou za kazdu cenu uputat na seba pozornost nema obdoby

Jo, jo. Dnešní mládež je zkažená. To říkal už Cicero
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablungu, bez se projit do mesta a divej se kolem sebe ;)
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

Co myslíš, že lidé říkali někdy v roce 1967?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Lunreal napsal:

Já myslím, že ať už to byl pravěk, starověk, středověk nebo i doba průmyslové revoluce tak vždycky někdo říkal, jak je to na ho*no
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Mablung napsal:
Lunreal napsal:

Já myslím, že ať už to byl pravěk, starověk, středověk nebo i doba průmyslové revoluce tak vždycky někdo říkal, jak je to na ho*no

Hoši starnete, vždy je to tak, že starším sa zdajú tí mladí nevychovaní...
arkan

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo mládež byla vždY zkažená

Kefalín zemegulu bedete rypákom rit,ako červaná myš, Kefalín prisám bohu ,prisám bačku
AKO ČERVENÁ MYŠ

xnewstedx

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu sa hodi scenka z True detective :)

frameborder="0" allowfullscreen>
Turakam

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan napsal:
Jo mládež byla vždY zkažená

Kefalín zemegulu bedete rypákom rit,ako červaná myš, Kefalín prisám bohu ,prisám bačku
AKO ČERVENÁ MYŠ

...prisahám bohu, prisahám vačku
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
fotter napsal:
yura napsal:
CZEBLADE napsal:
Ty naivní chudáčku ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber.

...tatinek lekar a maminka pravnicka divi co to mají doma za zrůdičku.

Z mojej niekolkorocnej praxe v PZ musim bohuzial konstatovat ze takych arogantnych a agresivnych parchantov je najviac z tych "lepsich" rodin (neratam ciganov,to su kapitola sama o sebe).
Najsmutnejsi a zarazajuci je fakt ze rodicia si nepriznaju (ani nechcu),ze z ich "genialneho" decka vyrasta sebestredny,agresivny a bezcitny kkt. (ved kazdy z nas si naivne mysli ze nase deti su tie najlepsie,za vsetko zle mozu tie druhe decka)
Vo vseobecnosti je dnesna mladez az chorobne agresivna a exibicionizmus s potrebou za kazdu cenu uputat na seba pozornost nema obdoby

Jo, jo. Dnešní mládež je zkažená. To říkal už Cicero

Jenže pánové, kdo vytváří hodnoty, svět, priority, prostředí a vůbec všechno okolo, co tu dnešní mládež formuje a vytváří? Nejsme to náhodou my, dospělí?
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Učiť je možné slovami. Vychovávať iba príkladom.
arkan

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to začíná už v dětství , jak o tom mluví herečka Jaroslava Obermaierová

[/i]"dítě vyleze na stůl, přesto že je doma návštěva a ono je šikovný a ještě tomu říkají že je hyperaktivní, von je to normálně romazlenej hajzl"[i]

http://style.iprima.cz/videa/zpoved-jaroslavy-obermaierove-radsi-se-obesit-nez-se-nekym-zit-top-star-video

Děcka jsou chytrý a některý zkouší co si můžou dovolit, a v některých domácnostech úplně všechno.
Potom to jde přes pubertu, dospívání .
Dost rodičů je i hodně pracovně vytíženo tak na výchovu nemají čas a snaží se to vynahradit dětem materiálně.
Potom se může stát že z toho vyrůstají takovýhle zmetci.
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan napsal:
Ono to začíná už v dětství , jak o tom mluví herečka Jaroslava Obermaierová

[/i]"dítě vyleze na stůl, přesto že je doma návštěva a ono je šikovný a ještě tomu říkají že je hyperaktivní, von je to normálně romazlenej hajzl"[i]

http://style.iprima.cz/videa/zpoved-jaroslavy-obermaierove-radsi-se-obesit-nez-se-nekym-zit-top-star-video

Děcka jsou chytrý a některý zkouší co si můžou dovolit, a v některých domácnostech úplně všechno.
Potom to jde přes pubertu, dospívání .
Dost rodičů je i hodně pracovně vytíženo tak na výchovu nemají čas a snaží se to vynahradit dětem materiálně.
Potom se může stát že z toho vyrůstají takovýhle zmetci.

Já trošku nesouhlasím s tím časovým vytížením rodičů, o kterým se dneska všude mluví. Určitě jsou lidi, který fakt nestíhají, ale na druhou stranu většina lidí má více méně normální profesi a co udělají s volným časem je na nich. Pak někdo bohužel čumí na debilizační seriály v TV apod. místo toho, aby se rodiče věnovali dětem, povídali si s nimi a hlavně jim šli příkladem. Proboha, a jak na tom s časem byly naše maminky? Měly automatický pračky, sušičky, jednorázový plíny, mikrovlnky, myčky na nádobí...? Měly jenom pracovitý ruce a milující srdce. Osobně ty řeči o nedostatku času v dnešní době beru u většiny lidí jako výmluvu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem jel autobusem a kousek ode mě seděl (nejspíš) cikán s ještě jedním klukem, kterej byl bílej. Mohlo jim být dejme tomu cca. 13 let. Nadávali tak strašně sprostě, že to jsem snad ještě nikdy neslyšel a přes telefon tam nadávali nějakému klukovi a vyhrožovali s tím, že mu rozbijou držku a že klidně ať si vezme třeba padesát kamarádů a že oni budou jen tři. Poté co zavěsili se začali domlouvat kdo všechno jim půjde pomoct a že jich bude dvacet a on bude sám. No a samozřejmě pořád neustále padali slova jako, že ošukali jeho mámu, že to je zkurvysyn a snad se nestalo, že by řekli dvě slova aniž by jedno z nich nebylo silně vulgární. Celejch 15 minut to bez problémů vydrželi. Já se tam vedle nich klepal s tepovkou asi tak 180, adrenalin jako kráva a držel jsem se, abych po nich nevyskočil . . . Teď lituju, že jsem nevystoupil s nima, protože tohle možná i za ten možnej průser stálo.
mikex2

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Dneska jsem jel autobusem a kousek ode mě seděl (nejspíš) cikán s ještě jedním klukem, kterej byl bílej. Mohlo jim být dejme tomu cca. 13 let. Nadávali tak strašně sprostě, že to jsem snad ještě nikdy neslyšel a přes telefon tam nadávali nějakému klukovi a vyhrožovali s tím, že mu rozbijou držku a že klidně ať si vezme třeba padesát kamarádů a že oni budou jen tři. Poté co zavěsili se začali domlouvat kdo všechno jim půjde pomoct a že jich bude dvacet a on bude sám. No a samozřejmě pořád neustále padali slova jako, že ošukali jeho mámu, že to je zkurvysyn a snad se nestalo, že by řekli dvě slova aniž by jedno z nich nebylo silně vulgární. Celejch 15 minut to bez problémů vydrželi. Já se tam vedle nich klepal s tepovkou asi tak 180, adrenalin jako kráva a držel jsem se, abych po nich nevyskočil . . . Teď lituju, že jsem nevystoupil s nima, protože tohle možná i za ten možnej průser stálo.

Nestálo.
decarabas

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bud si isty, ze nestalo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 817, 818, 819 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: