|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 23, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Bud si isty, ze nestalo |
Doufám, že to někdo brzo udělá za mě, protože z tohohle může vyrůst jedině člověk, kterej tě za pár let potká na ulici a vrazí ti nůž do břicha kvůli peněžence a mobilu . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
Šak ještě Freimena v rozhovoru upozorňoval, že určitě zase něco natočí podobného jak bylo s tím mekáčem
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem střih...celkem cca 5 sekund. Moje první dojmy...co to je a idioty? Třeba se pletu, ale tohle je můj dojem z té 5 sekundové ztráty času.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Jo presne , idioti a Steflovic je jim v cele _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jo presne , idioti a Steflovic je jim v cele |
Kdo je Steflovic?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
Nechápu kam tohle tady spěje...každej je dneska ZYZZ a chodí v základním postoji to bych se z toho pos*** ,chápu když má kulturista se 130kg profesionál biceps místo mozku ale tihle ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
Draper...teplejsie video nemas? Toto mi podpalilo monitor _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem prve čekal nějaké teplé video. Nedokážu si představit co by normálního člověka přimělo pozovat na Karlově mostě...možná na nějakých drogách nebo lahvi vodky.
Už jsem asi starý.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
Má ještě někdo odkaz na to video z mekáče, jak se tam promenádovali do půl těla? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Vypadají dobře... ale kdyby je někdo propleskl, nevadilo by... ale co chcete, tito aesthetic sou ocasi.... Opakují Seida..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|