|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD |
No ty vole ale mít školu na silvestra?Co to kurva je? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD |
No ty vole ale mít školu na silvestra?Co to kurva je? |
Jezis xD Tak to je kvalitni... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD |
Jestli je vyučující alespoň trochu člověk, tak vám to tak nedá. Měli sme pár podobných hovadin a vždy to odpustili.... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD |
Jestli je vyučující alespoň trochu člověk, tak vám to tak nedá. Měli sme pár podobných hovadin a vždy to odpustili.... |
Dost pochybuju projel jsem to komplet a podle jejich dokonaleho pocitacove systemu mi skola konci 23.12 a pak 28.12 dal pokracuje normalka az do 31... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | _Lundgren napsal: | | Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD |
Jestli je vyučující alespoň trochu člověk, tak vám to tak nedá. Měli sme pár podobných hovadin a vždy to odpustili.... |
Dost pochybuju projel jsem to komplet a podle jejich dokonaleho pocitacove systemu mi skola konci 23.12 a pak 28.12 dal pokracuje normalka az do 31... |
Zeptej se a nestras. Pocitac neni clovek.;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:33 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Poman napsal: | | _Lundgren napsal: | | Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | ja toho mam tolik ze budu misto prednasek muset chodit na cvika...xD |
Dost pochybuju projel jsem to komplet a podle jejich dokonaleho pocitacove systemu mi skola konci 23.12 a pak 28.12 dal pokracuje normalka az do 31... |
Zeptej se a nestras. Pocitac neni clovek.;) |
Do toho pocitace to natukali lidi a ty samy co bych se jich mohl jit zeptat takze tak:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
Pomane to se mohlo udělat automaticky, zadal do systému, že chce jenom každý lichý týdny a napsalo se to takhle.
Jinak máme na škole kokota, co nás nechá psát testy o víkendech, protože prý o přednáškách ani cvičeních na to není čas... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
Presne, Poman tu maluje certika na zed.
Poman: Neblazni! Kdo pujde do skoly na Silvestra? Kazdej normalni clovek se na to vyprdne, vcetne ucitele. Kdyz zadavam porady do kalendaru, tak dam poradu takz treba na kazdy druhy pondeli v mesici a je mi fuk, jestli jsou velikonoce ci nejakej jinej svatek. Asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po září 14, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
My si na brněnské PrF děláme rozvrh sami a když jsem si ho tvořil, byl jsem v plné přípravě na podzimní kondičáky a podle toho jsem to i tvořil, ať mám dost času na přípravu. No a podle toho to taky vypadá, zřejmě se budu tenhle semestr strašně nudit (: Škola od PO do ČT, ale většinou 1-2 hodinu a půl trvající semináře v odpoledních hodinách, na přednáškách mne moc neuvidí xD _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
Zacharo: u nás se daly měnit rozvhry ještě první dva týdny v semestru, když to člověk nějak posral. U vás to nejde? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 14, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
Díky za útěchu ale u nás to funguje malinko jinak:/
Já si v rozvrhu nemužu nic měnit,prostě dostanu rozvrh a hotovo.
Dostanu a chodim a nesmím mít menší účast než 100% (aspoň že nechtěj třeba 110%:)
A špatně zadaný to bejt mužu,v tom případě že by někdo zadal špatně kompletní výuku na 28,29,30 a 31 prosince....
A BTW.Loni jsme 31 prosince měli třebas zkoušku z chirurgie _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po září 14, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Aspoň si potom oslavoval nejen Nový rok _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|