|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út září 15, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út září 15, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | http://zpravy.idnes.cz/ctyri-romove-ubili-v-rumunsku-k-smrti-ceskeho-ridice-kamionu-p5y-/zahranicni.asp?c=A090915_083750_domaci_stf
Kur*y jedny do černa usmažené. Čest výjimkám (sám jich pár znám), ale cigoši jsou stejní v Brně, Praze, Ostravě, Košicích i Rumunsku... |
vsadim se ze tam byl rasismus ze strany toho ridice
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út září 15, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Zacharo: u nás se daly měnit rozvhry ještě první dva týdny v semestru, když to člověk nějak posral. U vás to nejde? |
U nás můžeš měnit rozvrh dokud je v seminárních skupinách volno... Pak se to musí řešit nějakou výjimkou speciálně vyargumentovanou u každého vyučujícího zvlášť.
Poman - ty studuješ doktořinu na LF? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út září 15, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
Prosím, opravdu by nemohl e4 dostat zase BAN? Vždyť tu asi ve 4 topicích vede flame založení jen na slovíčkaření. Úrovni fora to opravdu neprospívá..... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: út září 15, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
Nekdo napise, ze cernej caj ma 7x vic povzbuzijicich latek nez kafe. Ja napisu ze je to picovina, nekdo me quotuje na 2 strany s tim, ze se vlastne bavil o necem jinym, ale vysledek je ten, ze ja sem ten zlej flamer
Diskusi o vlastenectvi vedu maximalne slusne a zajima me jak to vidi takovej Bara.
V jinym topicu radim borcovi jak udelat testy z EN., CPE cert. kvuli jeho praci.
Mam pocit, ze picujes uz jen kvuli tomu, ze sem to ja. Je jedno co pisu. Zaplatpanbu me to netrapi.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út září 15, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
Hh, já byl dneska opět hrát stolní tenis a u jedné smeče jsem si natáhnul vazy v loktu... Takže pár dní si nezapinkám (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út září 15, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
Hej a to jsme tu nezmínil, že jsem byl v sobotu hrát fotbal a natáhnul jsem si levé stehno _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út září 15, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Hej a to jsme tu nezmínil, že jsem byl v sobotu hrát fotbal a natáhnul jsem si levé stehno |
A kolik po tobě zůstalo mrtvých na hřišti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|