Opět a stále dokola má prokrastinace.. Za 5 týdnů státnice a já se ještě nedokopala k učení.. Nějaké rady, tipy a triky?
Já je mám už za dva týdny..ale s učením jsem na tom stejně..člověka beztak donutí až to, když mu teče do bot a má jen pár dní..pak prostě nemáš na výběr a jedeš v učení na maximum...
Opět a stále dokola má prokrastinace.. Za 5 týdnů státnice a já se ještě nedokopala k učení.. Nějaké rady, tipy a triky?
Tak to mas jeste cas, a pokud uz mas volno a nemusis se ucit ani na zkousky, ani dodelavat diplomku, tak to jsi stastny clovek :) Mne na bakalare ani inzenyra vlivem vyse uvedenyho nevyslo na uceni vic jak 21 dní a i to mi nakonec stačilo, i když musim uznat, ze nektere jsem se naucil jen tak abych to udelal... 30 dni je uplna idealka imho (a ty mas jeste vic).
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
To se teda hoši moc neukázali. Jeden si od evidentního magora nedrží bezpečnej odstup (i když potom se bije celkem statečně) a ten druhej dokonce ani nevyleze z auta! A když se pak uráčí, tak klečí pašíkovi na nohou, místo, aby pracovali s rukama. Hlavně, že skoro všichni držkujou a jsou chytrý, když mají jít jednou měsičně na výcvik.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Ano, hlavně MP jsou bohové :D .. nejlepší takové ty fake pokuty za kraviny 200-300 Kč rovnou do kapsy. Nevím co nebo kdo musí být, aby se něco zlepšilo. ALE určitě to neudělají ti naši součastí kokoti politici, hl. školství ...tupec jeden vedle tupce a nenažranců.
Ano, hlavně MP jsou bohové :D .. nejlepší takové ty fake pokuty za kraviny 200-300 Kč rovnou do kapsy. Nevím co nebo kdo musí být, aby se něco zlepšilo. ALE určitě to neudělají ti naši součastí kokoti politici, hl. školství ...tupec jeden vedle tupce a nenažranců.
Předpokládám, že jsi nečetl program Svobodnejch, jinak bys měl jasno v tom, koho volit... na tento nešvar (bezdůvodný pokuty na úkor bezpečnosti v ulicích) poukazují ve svým volebním programu.
Tak to mas jeste cas, a pokud uz mas volno a nemusis se ucit ani na zkousky, ani dodelavat diplomku, tak to jsi stastny clovek :) Mne na bakalare ani inzenyra vlivem vyse uvedenyho nevyslo na uceni vic jak 21 dní a i to mi nakonec stačilo, i když musim uznat, ze nektere jsem se naucil jen tak abych to udelal... 30 dni je uplna idealka imho (a ty mas jeste vic).
Mno jak jsem na tom časově, klasika - 8-16:30 v práci, 3-4x v týdnu trénink, sem tam domácí práce, abychom neumřeli ve špíně a hlady. Takže stále spoléhám na víkendy, kdy jsou pak vždy důležitější věci - Volyně, Golčák..
Ale udělali jste mi radost, že nejsem jediný lempl fóra. Okej, včera jsem se dokopala k prvnímu kroku - vytisknout si jeden okruh otázek. A prostě musím, jinak se pak pos..ru.
No nečetl, ale politici naslibují všechno možné a pak u koryta berou nehorázný prachy za nic. Asi by bylo základem ubrat jim na penězích a sledovat, co změnili a prosadili.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru