Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 853, 854, 855 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
arkan

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opět a stále dokola má prokrastinace.. Za 5 týdnů státnice a já se ještě nedokopala k učení.. Nějaké rady, tipy a triky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Opět a stále dokola má prokrastinace.. Za 5 týdnů státnice a já se ještě nedokopala k učení.. Nějaké rady, tipy a triky?

Vykašli se na to další 4 týdny a pak se týden uč 16 hodin denně
Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Vykašli se na to další 4 týdny a pak se týden uč 16 hodin denně

Pravda že pod tlakem to všechno nějak leze do hlavy líp, ale beru to jen jako ultimátní řešení.
Novic

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jste geniální, já se učil 15 hodin denně po dobu 20 dnů ....
KT

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Já je mám už za dva týdny..ale s učením jsem na tom stejně..člověka beztak donutí až to, když mu teče do bot a má jen pár dní..pak prostě nemáš na výběr a jedeš v učení na maximum...
Lunreal

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Tak to mas jeste cas, a pokud uz mas volno a nemusis se ucit ani na zkousky, ani dodelavat diplomku, tak to jsi stastny clovek :) Mne na bakalare ani inzenyra vlivem vyse uvedenyho nevyslo na uceni vic jak 21 dní a i to mi nakonec stačilo, i když musim uznat, ze nektere jsem se naucil jen tak abych to udelal... 30 dni je uplna idealka imho (a ty mas jeste vic).
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono taky záleží na jaký škole tu státnici děláš. Někde je měsíc hodně, někde málo.
Marky V.

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se teda hoši moc neukázali. Jeden si od evidentního magora nedrží bezpečnej odstup (i když potom se bije celkem statečně) a ten druhej dokonce ani nevyleze z auta! A když se pak uráčí, tak klečí pašíkovi na nohou, místo, aby pracovali s rukama. Hlavně, že skoro všichni držkujou a jsou chytrý, když mají jít jednou měsičně na výcvik.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci aby to znělo špatně a tak, ale policie je v tomto státě pro smích. Možná by měli trochu nasadit brutality a bylo by.
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Nechci aby to znělo špatně a tak, ale policie je v tomto státě pro smích. Možná by měli trochu nasadit brutality a bylo by.

Díky, ale ne. Uniforma dává určitým lidem pocit, že jsou víc než ostatní. Víc brutality by tyhle debily jen naboostovalo.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, hlavně MP jsou bohové :D .. nejlepší takové ty fake pokuty za kraviny 200-300 Kč rovnou do kapsy. Nevím co nebo kdo musí být, aby se něco zlepšilo. ALE určitě to neudělají ti naši součastí kokoti politici, hl. školství ...tupec jeden vedle tupce a nenažranců.
Novic

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ano, hlavně MP jsou bohové :D .. nejlepší takové ty fake pokuty za kraviny 200-300 Kč rovnou do kapsy. Nevím co nebo kdo musí být, aby se něco zlepšilo. ALE určitě to neudělají ti naši součastí kokoti politici, hl. školství ...tupec jeden vedle tupce a nenažranců.

Předpokládám, že jsi nečetl program Svobodnejch, jinak bys měl jasno v tom, koho volit... na tento nešvar (bezdůvodný pokuty na úkor bezpečnosti v ulicích) poukazují ve svým volebním programu.
Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Tak to mas jeste cas, a pokud uz mas volno a nemusis se ucit ani na zkousky, ani dodelavat diplomku, tak to jsi stastny clovek :) Mne na bakalare ani inzenyra vlivem vyse uvedenyho nevyslo na uceni vic jak 21 dní a i to mi nakonec stačilo, i když musim uznat, ze nektere jsem se naucil jen tak abych to udelal... 30 dni je uplna idealka imho (a ty mas jeste vic).

Mno jak jsem na tom časově, klasika - 8-16:30 v práci, 3-4x v týdnu trénink, sem tam domácí práce, abychom neumřeli ve špíně a hlady. Takže stále spoléhám na víkendy, kdy jsou pak vždy důležitější věci - Volyně, Golčák..

Ale udělali jste mi radost, že nejsem jediný lempl fóra. Okej, včera jsem se dokopala k prvnímu kroku - vytisknout si jeden okruh otázek. A prostě musím, jinak se pak pos..ru.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nečetl, ale politici naslibují všechno možné a pak u koryta berou nehorázný prachy za nic. Asi by bylo základem ubrat jim na penězích a sledovat, co změnili a prosadili.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 853, 854, 855 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: