Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 870, 871, 872 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne dnes docela zkazilo naladu, ze i kdyz jeste nezacal semestr a oficialne mam prazdniny, tak mi na skolni mail prisly instrukce, co vsechno si mam nastudovat na prvni cviceni jednoho predmetu. A vubec toho neni malo.

Jsem zvedavej, kdy se na to vrhnu, kdyz mam rozjetych tolik aktivit od brigady pres cviceni a hrani na hudebni nastroj az po hrani na kompu (cely dva roky jsem uplne vzdoroval a nedavno jsem behem jednoho nudnyho odpoledne udelal strasnou chybu a nainstaloval Fallout NV) . Asi to bude chtit prestat semka psat prispevky a jit neco delat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://video.idnes.cz/?c=A140904_111821_praha-zpravy_bur&idVideo=V140904_100646_tv-zpravy_krr Haha ... hloupá policie 2 týdny a nic. Člověk by měl mít právo na místě těmto podřadným hovnám useknout pracky
Study

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu jak může stále zdejší eshop nabízet ty úžasné produkty od té belgické firmy SynTech... cenově to není žádný zázrak a složením je to kolikrát obyčejný (a horší) doplněk stravy... hlavně že mají všude ASPARTAM

Proč zde nejsou i jiné značky jako smartlabs nebo více produktů od značek jako je cellucor

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O Cellulor není ze strany významnějšího množství zákazníků zájem, o Smartlabs trochu větší, ale i tak ne výrazný. Navíc rozšiřovat stávající nabídku (napříč vším máme 164 značek) má mnohem víc souvislostí, než se na první pohled může zdát. Btw. se SynTechem (který má filozofii dle mého dobrou) jsme se dost trefili, je aktuálně mezi TOP 10 značkami a dále stoupá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Fangorn

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Nechápu jak může stále zdejší eshop nabízet ty úžasné produkty od té belgické firmy SynTech... cenově to není žádný zázrak a složením je to kolikrát obyčejný (a horší) doplněk stravy... hlavně že mají všude ASPARTAM

Proč zde nejsou i jiné značky jako smartlabs nebo více produktů od značek jako je cellucor

A co máš konkrétně na mysli? Osobně mám od nich aktuálně SynPro Whey a spokojenost. A aspartam v něm shodou okolností není
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Ne, to ne. Je to taková blbost, ale přijde mi směšné. Ona je to spíše "letní" brigáda. Ale prostě nepochopím. To je věc, která se fasuje a jsem tam od začátku srpna. Nic se nestalo, najednou přijdou noví lidé (během té mé dvoudenní absence), přijdu ke stolu a nic.

Máma tam dělala před pár lety a varovala mě předtím to. S kámošem jsme si z toho dělali srandu a nakonec na mě taky došlo.

Ja zas musim pochvalit rusaky, ukrajince a belorusy, ze mi nevzali behem me 5tydenni prace v rusku mou "lopatu" a to jsem ji nechaval docela volne pristupnou :)
Study

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pocit, že když tahle značka došla do obchodu, tak jsem si prohlížel složení a viděl sem ten aspartam ve více produktech. Ted už jen v 100% Whey.

Nicméně mě zatím nic nepřesvědčilo jejich produkty aspon zkusit.

To, že stoupá zájem, je spíš tím, že lidi jsou liní hledat levnější a dovolím si říct lepší produkty a proto stačí, aby vám někdo ve fitku řekl, že je to dobrý protein a už si ho hned příště objednáte. Aspon sem zatím nepotkal moc lidí, kteří by si sami hledali doplnky a byli schopni usoudit, zda je složení ok a zda za tu cenu neseženou něco lepšího. A další věc je reklama.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
MAST3R

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Debilní Facebook, co to zase je? Založil jsem si nový účet, mám tam přidaného jednoho člověka a dále odebírám jen to co mě zajímá. Chci se přihlásit a chce to po mě telefonní číslo.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Debilní Facebook, co to zase je? Založil jsem si nový účet, mám tam přidaného jednoho člověka a dále odebírám jen to co mě zajímá. Chci se přihlásit a chce to po mě telefonní číslo.

Chce tě sbalit,... :-)
riker

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahle popelnica se me dneska pokousela srazit pri ceste do prace na kole:

Az ho priste nekde potkam tak ho ceka par kopancu...

btw. vim ze timestamp je spatne. Nemel jsem u kamery nastaveny datum.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to máš za kameru na kole? ... btw já to trvdím a budu tvrdit pořád - dneska má řidičák každý hlupák a všeci musí mít své auto.
riker

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam SJ4000 (review:

s tim ridicakem mas bohuzel pravdu...
Pauly

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 5:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky na kole pro osobák nepředstavuješ riziko tak tě nevnímají že jedeš, to samé platí na motorce kde tě přehlídne kde kdo. V kamionu se mi to nikdy nestalo že by se chtěl někdo přetlačovat. České silnice jsou v ohleduplnosti jedny z nejhorších v EU.
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

přidani telefoniho čisla nesmi byt povinne a neni, vždy je možnost tuto nabidku někde zavřít či přeskočit (byva to šikovne schovane), na facu telefon nemam a nikdy mit nebudu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pauly napsal:
Taky na kole pro osobák nepředstavuješ riziko tak tě nevnímají že jedeš, to samé platí na motorce kde tě přehlídne kde kdo. V kamionu se mi to nikdy nestalo že by se chtěl někdo přetlačovat. České silnice jsou v ohleduplnosti jedny z nejhorších v EU.

Ono to je spíš tím, že ten kamion je jaksi víc vidět, než motorka nebo dokonce kolo. Oni ti cyklisté taky nejsou zas tak svatí - přijde mi že prasí a nedodržují předpisy nebo značky na silnici víc než auta. Ještě se mi např. nestalo že by mi na přechodu pro chodce dal přednost cyklista. U nás ve městě je jedno místo (podchod), kde je značka že mají sesednout a vést kolo - hadejte jak to tam vypadá - ještě jsem neviděl jediného cyklistu, že by to tam dodržoval..
Btw. jet po 4-proudé silnici kde je hustý provoz na kole, to už chce taky jistou dávku masochismu Když už bych musel, tak jedu někde se staženou prdelí na krajnici nebo za ní a dávám si na ta auta velký pozor.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 870, 871, 872 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: