|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pauly
|
Zaslal: út září 09, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Pauly napsal: | | Taky na kole pro osobák nepředstavuješ riziko tak tě nevnímají že jedeš, to samé platí na motorce kde tě přehlídne kde kdo. V kamionu se mi to nikdy nestalo že by se chtěl někdo přetlačovat. České silnice jsou v ohleduplnosti jedny z nejhorších v EU. |
Ono to je spíš tím, že ten kamion je jaksi víc vidět, než motorka nebo dokonce kolo. Oni ti cyklisté taky nejsou zas tak svatí - přijde mi že prasí a nedodržují předpisy nebo značky na silnici víc než auta. Ještě se mi např. nestalo že by mi na přechodu pro chodce dal přednost cyklista. U nás ve městě je jedno místo (podchod), kde je značka že mají sesednout a vést kolo - hadejte jak to tam vypadá - ještě jsem neviděl jediného cyklistu, že by to tam dodržoval..
Btw. jet po 4-proudé silnici kde je hustý provoz na kole, to už chce taky jistou dávku masochismu Když už bych musel, tak jedu někde se staženou prdelí na krajnici nebo za ní a dávám si na ta auta velký pozor. |
Spíš jsem to myslel tak že když ten v autě vidí kolo nebo motorku tak to pro něj podvědomě nepředstavuje riziko kdežto kamion to je jiné kafe tak si dá bacha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út září 09, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | Tahle popelnica se me dneska pokousela srazit pri ceste do prace na kole:
Az ho priste nekde potkam tak ho ceka par kopancu...
btw. vim ze timestamp je spatne. Nemel jsem u kamery nastaveny datum. |
Tudy jezdim do práce na kole taky .
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út září 09, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Btw. jet po 4-proudé silnici kde je hustý provoz na kole, to už chce taky jistou dávku masochismu Když už bych musel, tak jedu někde se staženou prdelí na krajnici nebo za ní a dávám si na ta auta velký pozor. |
Tohle neni nejak nebezpecnej usek - teda pokud tam nenarazis na nejakyho bezmozka.
Tady mas asi 50m uzsi misto, kde jsou 2 pruhy (v jednom smeru), potom se pridava treti pruh, ktery ale odbocuje a skoro nikdo v nem nejezdi. Takze tam muzes v pohode jet na kole.
Navic jak muzes videt z fotky, tak tam neni husty provoz, ale jsou tam dve auta. Stribrny, ktery me objelo najetim do levyho pruhu, a bezmozek, ktery ho musel na tech 50m predjet z prava...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út září 09, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
Já zase pár dní zpět viděl jednoho našeho nepřizpůsobivého občana jak jede na kole (které od pohledu sotva drželo pohromadě) po prostředku pruhu a za ním jely 3 troubící auta  neskutečné...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 09, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Spazik napsal: | Btw. jet po 4-proudé silnici kde je hustý provoz na kole, to už chce taky jistou dávku masochismu Když už bych musel, tak jedu někde se staženou prdelí na krajnici nebo za ní a dávám si na ta auta velký pozor. |
Tohle neni nejak nebezpecnej usek - teda pokud tam nenarazis na nejakyho bezmozka.
Tady mas asi 50m uzsi misto, kde jsou 2 pruhy (v jednom smeru), potom se pridava treti pruh, ktery ale odbocuje a skoro nikdo v nem nejezdi. Takze tam muzes v pohode jet na kole.
Navic jak muzes videt z fotky, tak tam neni husty provoz, ale jsou tam dve auta. Stribrny, ktery me objelo najetim do levyho pruhu, a bezmozek, ktery ho musel na tech 50m predjet z prava... |
Riker: Musíš umět https://www.facebook.com/video.php?v=1515675822003163&set=vb.1403160526588027&type=3&theater
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt září 11, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne září 14, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Co mě leze na nervy ,je manipulace masmédiíí s objektivitou ,u Čt mě to už nepřekvapuje ,ale BBC mě zklamala
http://wingsoverscotland.com/and-then-my-heart-went-boom/
BBC a skutečnost v sobotním Glasgow
Skutečnost
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: ne září 14, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
Mě zas leze na nervy každej příspěvek, kterej sem napíšeš.
To jako posuzuješ zmanipulovanost z jedné fotky? Přečti si původní článek, zdá se mi naprosto objektivní. Zároveň je v tom článku live zpravodajství z bbc twitteru a uvidíš tam podobné fotky jako je ta druhá co se ti tolik líbí.
Opravdu bych zvážil a zamyslel se, zda je na místě tato všudy přítomná ukřivděnost a představa, že všechna média, západní vlády a organizace jsou na výplatních páskách iluminátů (nebo kdože vlastně je podle tebe viníkem všeho co se na světě stane).
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne září 14, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
To že BBC podává nezávislé informace je samozřejmě nesmysl. Stejně jako jako CNN, FOX News, ČT, Nova. Zpravodajství bude vždy do určitě míry odrážet zájem vlastníků nebo provozovatelů. Popřípadě vlivových skupin. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne září 14, 2014 3:08 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: |
(nebo kdože vlastně je podle tebe viníkem všeho co se na světě stane). |
No, posledních, minimálně 20 let ,drželi otěže a určovali směr USA
Někteří to označují za celé století.
I ta ČT o tom nedávno odvisílala film.
Americké století očima Olivera Stonea 9/10
Americký triumfalismus – Nový světový řád
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10488437622-americke-stoleti-ocima-olivera-stonea/213382555990009
promin' že nejsem, asi jak ty, obdivovatelem seriálu JAG a hrdinného boje občanů spojených států ,kteří s rukou na srdci pod hvězdnatou vlajkou zpívají hymnu a přitom jim pomáhá bůh.
Je logické, že směr může určovat jen ten, kdo na to má ,tedy ten nejsilnější a zatím ,jsou to spojené státy americké, i když jim to začíná trochu skřípat . _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: ne září 14, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
Sakra a kolik lidí CIA zabila za odvysílání takového dokumentu, když je teda ČT americké médium?
Teď vážně. Jen se mi zdá že tvoje vnímání nemá s objektivitou už nic moc společného. Podíval bych se na to střízlivým pohledem a položil si otázku, zda naopak už nejsem pohlcen právě tím druhým mediálním extrémem, prezentující všemožné konspirační anti západní teorie, jejichž objektivita je ještě daleko menší než jakéhokoli "západního média".
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne září 14, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
marzochi
Co tady meleš pořád o konspiračních teoriích ( kde jsem něco takového psal?) , protři si oči , nebo si najdi překladatele do reality. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: ne září 14, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
Měl sem pocit že jsi vášnivým čtenářem pochybných médií typu ac24, zvedavec atd.. Není-li to tak, asi si tě pletu s tommym.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|