|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: st září 24, 2014 7:24 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Pokrytec!!!! |
možná i hejtr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: st září 24, 2014 7:27 am Předmět: |
|
|
Hlavně žádnej flame ať to tady nedopadne jak na MW v diskuzi a nedostanem bany :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st září 24, 2014 7:40 am Předmět: |
|
|
To jsem nepsal já osobně, ale ten druhej, kerej má přístup k tomuto nicku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st září 24, 2014 7:45 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | To jsem nepsal já osobně, ale ten druhej, kerej má přístup k tomuto nicku... |
To jsem nebyl já, to byl ten jednorukej
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st září 24, 2014 7:55 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Novic napsal: | | To jsem nepsal já osobně, ale ten druhej, kerej má přístup k tomuto nicku... |
To jsem nebyl já, to byl ten jednorukej |
Klasická technika prdu ve výtahu. To já nééé, to ten vedle
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st září 24, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
Hm jako to ma dve strany - hazet spinu a odpor (i kdyz castecne to pochopitelny je, mimo scenu kolem posilovani) a druhou - obdiv, kam az to dotahla .. ovsem zaroven pokud clovek neni slepej, tak vidi za jakou cenu.
Jako gratulace, transformace v chlapa dokonana. Ale proc zavodi s zenskyma? Divi se nekdo, ze tyhle tezkotonazni chlapo (zensky) nemaj moc fanousku? Uprimne? Protoze u chlapu se to da jeste nejak brat, ale u zenskych ten hardcore doping je fakt silena prasarna, co to nakonec vyrobi ..
U takovyhle clanku jde diskuzi fakt rovnou vypnout, stejne jako u cikanu v mainstreamu, protoze i blbej tusi kam se ta diskuze hned nasmeruje
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st září 24, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Hm jako to ma dve strany - hazet spinu a odpor (i kdyz castecne to pochopitelny je, mimo scenu kolem posilovani) a druhou - obdiv, kam az to dotahla .. ovsem zaroven pokud clovek neni slepej, tak vidi za jakou cenu.
Jako gratulace, transformace v chlapa dokonana. Ale proc zavodi s zenskyma? Divi se nekdo, ze tyhle tezkotonazni chlapo (zensky) nemaj moc fanousku? Uprimne? Protoze u chlapu se to da jeste nejak brat, ale u zenskych ten hardcore doping je fakt silena prasarna, co to nakonec vyrobi ..
U takovyhle clanku jde diskuzi fakt rovnou vypnout, stejne jako u cikanu v mainstreamu, protoze i blbej tusi kam se ta diskuze hned nasmeruje |
Podle mě ti uniká fakt, že Věra by chtěla vypadat chlapsky i kdyby necvičila.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st září 24, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | mysH napsal: | Hm jako to ma dve strany - hazet spinu a odpor (i kdyz castecne to pochopitelny je, mimo scenu kolem posilovani) a druhou - obdiv, kam az to dotahla .. ovsem zaroven pokud clovek neni slepej, tak vidi za jakou cenu.
U takovyhle clanku jde diskuzi fakt rovnou vypnout, stejne jako u cikanu v mainstreamu, protoze i blbej tusi kam se ta diskuze hned nasmeruje |
Podle mě ti uniká fakt, že Věra by chtěla vypadat chlapsky i kdyby necvičila. |
V tom případě jí můžeme jen pogratulovat k tomu o co se snaží :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st září 24, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
ten Věra vypadá na chlapa fakt skvěle, na ženu je to slabší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st září 24, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
Přeci je hlavní, aby byl člověk spokojený sám se sebou.. Věra se našla, dělá co jí baví a je takhle spokojená, takže na tom nic tak pohoršujícího nevidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 24, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
Souhlas...pokud jí to takto vyhovuje. Hlavně, že je spokojená sama se sebou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 24, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Přeci je hlavní, aby byl člověk spokojený sám se sebou.. Věra se našla, dělá co jí baví a je takhle spokojená, takže na tom nic tak pohoršujícího nevidím. |
Nic pohoršujícího na tom samozřejmě není. Nicméně, spokojenost je kapku jiná otázka. Jestliže člověk dělá nenormální věci, musí se vyskytnout otázka, jestli je normální a šťastný. A když ze sebe ženská udělá tohle, tak to normální není ani omylem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 24, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
Já bych to ještě doplnil o jeden aspekt ...... jedna věc je nějak chtít vypadat, prostě jen tak, sám/sama pro sebe. To je každého čistě jeho věc a já osobně si například nemyslím, že by za to měl být někdo kritizován. O urážkách ani nemluvě.
Druhou věcí je ale výše uvedené cíleně prezentovat na veřejnosti. Protože jak to má svá pozitiva ... kladné ohlasy ... tak to s sebou nutně nese i ta negativa. Prostě když si nějaká holka/kluk zpívá sama pro sebe v autě nebo koupelně, tak je každému prd do toho, jak dobře nebo hrozně to zní. Když s tím ale vyleze na veřejnost, tak sice logicky doufá v potlesk a nějaké to "Umí!", ale současně musí počítat i se zcela opačnými reakcemi. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 24, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
tak to normalne nie je,a? niekto si da 500 piercingov, niekto sa necha potetovat cely,niekto robi toto _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 24, 2014 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|