Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 876, 877, 878 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Pokrytec!!!!

možná i hejtr
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně žádnej flame ať to tady nedopadne jak na MW v diskuzi a nedostanem bany :)
Novic

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem nepsal já osobně, ale ten druhej, kerej má přístup k tomuto nicku...
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:

To jsem nebyl já, to byl ten jednorukej
Oddo

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Novic napsal:

To jsem nebyl já, to byl ten jednorukej

Klasická technika prdu ve výtahu. To já nééé, to ten vedle
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mysH

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm jako to ma dve strany - hazet spinu a odpor (i kdyz castecne to pochopitelny je, mimo scenu kolem posilovani) a druhou - obdiv, kam az to dotahla .. ovsem zaroven pokud clovek neni slepej, tak vidi za jakou cenu.
Jako gratulace, transformace v chlapa dokonana. Ale proc zavodi s zenskyma? Divi se nekdo, ze tyhle tezkotonazni chlapo (zensky) nemaj moc fanousku? Uprimne? Protoze u chlapu se to da jeste nejak brat, ale u zenskych ten hardcore doping je fakt silena prasarna, co to nakonec vyrobi ..

U takovyhle clanku jde diskuzi fakt rovnou vypnout, stejne jako u cikanu v mainstreamu, protoze i blbej tusi kam se ta diskuze hned nasmeruje
jnerez

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Hm jako to ma dve strany - hazet spinu a odpor (i kdyz castecne to pochopitelny je, mimo scenu kolem posilovani) a druhou - obdiv, kam az to dotahla .. ovsem zaroven pokud clovek neni slepej, tak vidi za jakou cenu.
Jako gratulace, transformace v chlapa dokonana. Ale proc zavodi s zenskyma? Divi se nekdo, ze tyhle tezkotonazni chlapo (zensky) nemaj moc fanousku? Uprimne? Protoze u chlapu se to da jeste nejak brat, ale u zenskych ten hardcore doping je fakt silena prasarna, co to nakonec vyrobi ..

U takovyhle clanku jde diskuzi fakt rovnou vypnout, stejne jako u cikanu v mainstreamu, protoze i blbej tusi kam se ta diskuze hned nasmeruje

Podle mě ti uniká fakt, že Věra by chtěla vypadat chlapsky i kdyby necvičila.
Riku

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
mysH napsal:

Podle mě ti uniká fakt, že Věra by chtěla vypadat chlapsky i kdyby necvičila.

V tom případě jí můžeme jen pogratulovat k tomu o co se snaží :)
cipinek

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten Věra vypadá na chlapa fakt skvěle, na ženu je to slabší...
Ikee

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeci je hlavní, aby byl člověk spokojený sám se sebou.. Věra se našla, dělá co jí baví a je takhle spokojená, takže na tom nic tak pohoršujícího nevidím.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas...pokud jí to takto vyhovuje. Hlavně, že je spokojená sama se sebou.
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Přeci je hlavní, aby byl člověk spokojený sám se sebou.. Věra se našla, dělá co jí baví a je takhle spokojená, takže na tom nic tak pohoršujícího nevidím.

Nic pohoršujícího na tom samozřejmě není. Nicméně, spokojenost je kapku jiná otázka. Jestliže člověk dělá nenormální věci, musí se vyskytnout otázka, jestli je normální a šťastný. A když ze sebe ženská udělá tohle, tak to normální není ani omylem.
ygg

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to ještě doplnil o jeden aspekt ...... jedna věc je nějak chtít vypadat, prostě jen tak, sám/sama pro sebe. To je každého čistě jeho věc a já osobně si například nemyslím, že by za to měl být někdo kritizován. O urážkách ani nemluvě.

Druhou věcí je ale výše uvedené cíleně prezentovat na veřejnosti. Protože jak to má svá pozitiva ... kladné ohlasy ... tak to s sebou nutně nese i ta negativa. Prostě když si nějaká holka/kluk zpívá sama pro sebe v autě nebo koupelně, tak je každému prd do toho, jak dobře nebo hrozně to zní. Když s tím ale vyleze na veřejnost, tak sice logicky doufá v potlesk a nějaké to "Umí!", ale současně musí počítat i se zcela opačnými reakcemi.
Petey

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to normalne nie je,a? niekto si da 500 piercingov, niekto sa necha potetovat cely,niekto robi toto
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 876, 877, 878 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: