|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barbar Conan

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 4:04 pm Předmět: |
|
|
Tomu se dá jen smát už
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 16, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
Jak se muze me telefonni cislo dostat do jakesi verejne databeze? Poslednich asi 14 dni mne neustale nekdo otravuje s ruznyma nabidkama (dnes treba pozvani do masazniho salonu, pred par dny na jakousi predvadeci akci ci to to bylo), moznostma pujcek a podobnyma kravinama a uz me to celkem leze na nervy. Pokud se zeptam, kde vzali me cislo, odpoved zni ve verejne databazi. Nejsem si vedom, ze bych nekdy nekde verejne psal sve cislo a nebo snad tyhle informace muze poskytovat operator? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 16, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
Pojišťovna, internetovej obchod... cokoliv... Naši něco řešili s českou pojišťovnou a to začal brutální spam mailů, telefonů, děs... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 16, 2015 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jak se muze me telefonni cislo dostat do jakesi verejne databeze? Poslednich asi 14 dni mne neustale nekdo otravuje s ruznyma nabidkama (dnes treba pozvani do masazniho salonu, pred par dny na jakousi predvadeci akci ci to to bylo), moznostma pujcek a podobnyma kravinama a uz me to celkem leze na nervy. Pokud se zeptam, kde vzali me cislo, odpoved zni ve verejne databazi. Nejsem si vedom, ze bych nekdy nekde verejne psal sve cislo a nebo snad tyhle informace muze poskytovat operator? |
Jo taky mě to dost sere. Podle mě se to nějak prodává mezi společnostmi.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 16, 2015 10:17 pm Předmět: |
|
|
Je to ale uplna hovadina. Mel by tady byt nejaky zakon ktery by umoznil lidem se z tehle verejne databaze odstranit.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 16, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
Mozna je to jen smula. Ja svuj telefon psal vsude mozne, a takovej nevyzadanej telefonat mam max 2x za rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po únor 16, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
Shodou okolností mi taky dneska přišla nabídka na půjčku, snad poprvý v životě. Pokud vím, tak ve většině smluv, kde zadáváš nějaký svoje údaje, se zavazují, že je neposkytnou třetím stranám, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:13 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Je to ale uplna hovadina. Mel by tady byt nejaky zakon ktery by umoznil lidem se z tehle verejne databaze odstranit. |
Já to vidím stejně jako Člověk. Jak jinak by Tesco získalo moje číslo, když tam nenakupuji ani žádné v okolí nemám? Kde vzal vodafone moje číslo, když mám celý život jiného operátora? Kde nějaká banka vzala moje číslo v době, když jsem neměl BÚ? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út únor 17, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út únor 17, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
A co v něm konkrétně? Nechce se mi to celé číst a počítám že když to postuješ tak víš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|