Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 924, 925, 926 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne na parkovisti jezdim velmi opatrne a radej nekoho pustim, byt mam prednost, protoze nejednou sem pocital s prednosti a malem to do me narval dedula s babou u kaufu. A jeste zacne troubit jak ....trumpeta. jednou me to dozralo tak ze sem vyskocil z auta a normalne sem rekl ze mam prednost tak co mu jebe. Nadal mi dokokota s ze specha domu. Co na plat, radej budu za blba ze nekoho pustim kdyz mam prednost nez aby to do me nekdo strelil...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono taky v tvým věku a s tvou postavou nemáš moc na vybranou
Chadzi

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo...kruháče. To jsem viděl snad jen u nás v ČR, že se řidiči řadí do vnějšího pruhu a zbytek je volný...no co, alespoň nemusím na kruháčích čekat v řadě. Přitom vnější pruh by se měl používat jen když chce člověk použít hned první výjezd, což většina českých řidičů ani neví...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Ono taky v tvým věku a s tvou postavou nemáš moc na vybranou

To rikas ty. Udelej drep blbecku
Mablung

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra odjíždím na dovolenou. Chtěl jsem vybrat prachy a bankomat mi je nevydal. Když jsem se podíval doma do internetového bankovnictví, mám za účtu zablokováno 20 000 Kč za výběr.
Z toho bych se posral ...
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
... nebo je rovinka a semafor... sviti zelena uz delsi dobu a kokot prede mnou - zpravidla ve felicii nebo thalii uz zpomaluje a chysta se ze padne oranzova ....

Tak přesne za to, že tohle NEdělám mě zjebal jak instruktor v autoškole, tak komisař...
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Zítra odjíždím na dovolenou. Chtěl jsem vybrat prachy a bankomat mi je nevydal. Když jsem se podíval doma do internetového bankovnictví, mám za účtu zablokováno 20 000 Kč za výběr.

a co s tím budeš dělat, jedeš tak akorát do prdele?
wondra

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
To me taky dokaze nasrat.... naprosta neplynulost dopravy... nebo je rovinka a semafor...sviti zelena uz delsi dobu a kokot prede mnou - zpravidla ve felicii nebo thalii uz zpomaluje a chysta se ze padne oranzova.... pripadne a to mi dela pravidelne nejakej sulin v thalii, jede celou cestu 70 .... co na tom, ze po ceste je spousta rovnejch useku mimo obec .... co na tom, ze jede 70 i v obci.... mam vzdycky chut na nej druhej den nekde pockat a kopnout ho do drzky, ale pak se do ty doby uklidnim a druhej den to je nanovo

O prednosti zprava na parkovistich nebo pouzivani vic pruhu na kruhaci ani nema cenu mluvit, to bude muset vymrit jeste 10 generaci ridicu

Hele klid jo, já jezdím thálií :D ale víš co? pokud tam má diesel, tak při téhle rychlosti se dá jezdit tak za 3,5 když to vydrží nevytáčet :D Já odjel cestu do Bratislavy za 3,8 při vyšší rychlosti :) Ale jinak jezdím jako prase, takže já s tímhle autem rozhodně nezdržuju
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Mablung napsal:

a co s tím budeš dělat, jedeš tak akorát do prdele?

Nejsem blbej abych neměl rezervu, ale je to nepříjemné. Obvláště díky tomu, že musím mít peníze na dvou účtech. Je dost možné, že mi karta Mbank nebude na Kubě platit.
Další problém je nejistota, co ten bankomat dělal a jak bude probíhat reklamace. I když bych kvůli tomu nezbankrotoval, i tak je dvacet táců hodně peněz.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vzpomínám si, že kolegyně v bývalé práci vybírala cca. Kč 5000 a bankomat jí nic nedal, ani kartu nevrátil, přitom tam měla peníze na účtě, pak to řešila s bankou asi měsíc, nakonec jí to vrátili, ale když žiješ od výplaty k výplatě, tak žádná radost, musela si pak v práci vzít snad zálohu...
v době bankomatů na každém rohu a platbách on-line člověk s něčím takovým nepočítá, mám doma hotovost 2-3 tisíce, ale ty mám na běžné utrácení a vyberu další prachy až tady toto utratím, v podstatě žádnou rezervu doma nemám, měl bych se nad tím zamyslet, to s bankomatem se může stát každému a nemusíš jezdit ani na dovolenou...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
vzpomínám si, že kolegyně v bývalé práci vybírala cca. Kč 5000 a bankomat jí nic nedal, ani kartu nevrátil, přitom tam měla peníze na účtě, pak to řešila s bankou asi měsíc, nakonec jí to vrátili, ale když žiješ od výplaty k výplatě, tak žádná radost, musela si pak v práci vzít snad zálohu...
v době bankomatů na každém rohu a platbách on-line člověk s něčím takovým nepočítá, mám doma hotovost 2-3 tisíce, ale ty mám na běžné utrácení a vyberu další prachy až tady toto utratím, v podstatě žádnou rezervu doma nemám, měl bych se nad tím zamyslet, to s bankomatem se může stát každému a nemusíš jezdit ani na dovolenou...

Já mám dvě karty a teď i dva účty. Když jsou účty zadara, ...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy jak male holky (tak 13-17) vsude psaly sracky ohledne knize, dnes jiz vydanwm filmu padesat odstinu sedi. Neco malo sem si z knihy precetl a aktualnich 32% v hodnoceni filmu mi teda prijde jako uspech :D
Tom3

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/336115-padesat-odstinu-sedi/

tak si precti hned prvni komentar, lepsi jak cela knizka i film beztak

e: uz je to tu vedle v mixeru, ale nevadi
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:

tvl
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:

Tak ten komentář je boží, twl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 924, 925, 926 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: