Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 950, 951, 952 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
Nějak se přiznám, že posledních pár dní nemám o čem psát, protože v kulturistice se momentálně neděje nic zvláštního. To, že se někdo tetelí jakýmsi titulem Mistra světa ve federaci, ve které, jak mi dneska s huronským smíchem připomněl Tomáš Bureš, nás nechtěli před lety nechat startovat, protože jsme na WFF, nebo jak se to jmenuje, byli moc svalnatí, opravdu připomínat nehodlám.

Jinak mi prijde ze ten boom okolo grznara pomalu ale jiste pada, svoje nactilety fanousky si asi udrzi, ale jinak to zacina byt nuda

master: vitej v klubu, uz 3. nemoc od zacatku roku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo já letos nějaká viróza, z které se potom vyklubala angína. Teď mě opět několik dní bolí v krku a zahlenění, od včera teplota a bolest hlavy.
Riku

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy, že ten flame nebyl delší, hezky se to četlo
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Deadlift napsal:
11:24 - filip.grznar: mimochodem sem profik vy sracky 85.71.247.44

Prostě reprezentativní chování jako vyšité. Mně je Filip Grznár ukradený, ale tohle je aspoň na zamyšlení.

kód:
Filip Grznár
1 hod ·
Lada Kurcik, rozslapu ti drzku ty kundo zasrana! Ty spinavej nymande, dosla mi trpelivost ty ksindle! Mas u me vroubek a zase sis me vzal do drzky?!?! Ted mas problem, Filipa Grznara! A to je velkej problem... nu ale uvidis sam, ted se ti zle povede... jak si fetak a ubozak jako ty, muze brat do huby me? Nechapu.. Ale taky za to zaplatis!

ted by me zajimalo, na co to je reakce. na tohle?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288743994583011&id=282307168560027

Jen doufám, že pod nickem lada kurcik není opravdový Kurčík, to by byla megadrzost.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je...je to reakce na jeden Láďův příspěvěk...Grznár je ocas a dostává mě, jak za ním jeho pubertální následovníci stojí a mají na Láďů narážky...
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před nedávnem se ještě pan Kurčík na svém facebookovém profilu domáhal nějakého soupeře, který ho může vyzvat, až ho uvidí naživo na závodech. No a teď z toho nějak couvá:)
Osobně mi jeho vystupování na fejsbůku přijde poněkud zvláštní, ale jestli to tak má rád,
proti gustu žádný dišputát...
Jak jsem napsal hezky před nedávnem, fejsbůk to je televize co vysílá jenom tebe, a spoustě lidí
to náramně vyhovuje
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha...já nemám facebook a ani nevím jak se na něm prezentuje Láďa Kurčík. Pro mě to byl v počátcích jeden ze vzorů (dokonce jsem měl nějakou jeho tréninkovou VHSku:o)

On internet obecně produkuje hrdiny za klávesnicí.
Study

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně osobně se L. Kurčík moc nezamlouva, hlavně proto, že kamarád mu kdysi okomentoval video, kde jel jeho svěřenec prý technické mrtvoly, že tam hrozně kulatí záda - což bylo dost vidět no a pan Kurčík mu ten koment smazal... Takže asi tak, nicméně to nemění nic na tom jaký je Grznar...

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby mě neměl mít rád každý komu jsme něco smazal, tak tu moderuji pro sebe:o)))
Study

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ale tak nemusím vysvětlovat na co narážím ne? Je rozdíl porušit pravidla tady na foru a slušne se vyjadrit k videu na FB

https://www.instagram.com/studynkapetr/
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se těším, až toho idiota zastřelí hubený kluk ...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kdyby mě neměl mít rád každý komu jsme něco smazal, tak tu moderuji pro sebe:o)))

Nicméně u pana Kurčíka je to chování někdy opravdu dost zvláštní, na mě osobně taky nepůsobí moc dobře. Všechna čest tomu, co vyhrál v kulturistice, ale jako člověk...nevím.

Jinak u Grznára je to klasika, docela mě ty jeho tréninky i bavily, mělo to drajv a náboj, ale už je to dost ohraný a hlavně je fakt trapný, jak mu jeho fanoušci lezou nekriticky do zadku
pig14

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Draper napsal:
Deadlift napsal:
11:24 - filip.grznar: mimochodem sem profik vy sracky 85.71.247.44

Prostě reprezentativní chování jako vyšité. Mně je Filip Grznár ukradený, ale tohle je aspoň na zamyšlení.

kód:
Filip Grznár
1 hod ·
Lada Kurcik, rozslapu ti drzku ty kundo zasrana! Ty spinavej nymande, dosla mi trpelivost ty ksindle! Mas u me vroubek a zase sis me vzal do drzky?!?! Ted mas problem, Filipa Grznara! A to je velkej problem... nu ale uvidis sam, ted se ti zle povede... jak si fetak a ubozak jako ty, muze brat do huby me? Nechapu.. Ale taky za to zaplatis!

ted by me zajimalo, na co to je reakce. na tohle?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288743994583011&id=282307168560027

Jen doufám, že pod nickem lada kurcik není opravdový Kurčík, to by byla megadrzost.

Pod timhle byl komentář kde byl Láďa označenej, a ten psal něco o nabbě, na ten Láďa reagoval, ale někdo ho smazal, takže to vypadá že tam teď píše něco sám, ale neni to tak.
edit: a teď grznár radši smazal celej svůj status
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice pana Kurčíka neznám osobně, ale mám na něj svůj názor a i leccos jsem o něm slyšel. I když kulturista je to nadprůměrný.

A Grznár to je kapitola sama o sobě. Taky mě ty videa docela omrzely a štve mě, že stovky jeho fanoušků kolem 15 let ho napodobují, každému (na Fb) nadávájí a nejradši by všichni začli sypat jako jejich vzor. Fakt skvělej příklad.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Kurčík byl svého času naším jednímz top amatérů. Je to mistr Evropy pokud se nepletu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 950, 951, 952 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: