|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
| kód: | | Nějak se přiznám, že posledních pár dní nemám o čem psát, protože v kulturistice se momentálně neděje nic zvláštního. To, že se někdo tetelí jakýmsi titulem Mistra světa ve federaci, ve které, jak mi dneska s huronským smíchem připomněl Tomáš Bureš, nás nechtěli před lety nechat startovat, protože jsme na WFF, nebo jak se to jmenuje, byli moc svalnatí, opravdu připomínat nehodlám. |
Jinak mi prijde ze ten boom okolo grznara pomalu ale jiste pada, svoje nactilety fanousky si asi udrzi, ale jinak to zacina byt nuda
master: vitej v klubu, uz 3. nemoc od zacatku roku _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 10:10 am Předmět: |
|
|
Jo já letos nějaká viróza, z které se potom vyklubala angína. Teď mě opět několik dní bolí v krku a zahlenění, od včera teplota a bolest hlavy. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Deadlift napsal: | 11:24 - filip.grznar: mimochodem sem profik vy sracky 85.71.247.44
Prostě reprezentativní chování jako vyšité. Mně je Filip Grznár ukradený, ale tohle je aspoň na zamyšlení. |
| kód: | Filip Grznár
1 hod ·
Lada Kurcik, rozslapu ti drzku ty kundo zasrana! Ty spinavej nymande, dosla mi trpelivost ty ksindle! Mas u me vroubek a zase sis me vzal do drzky?!?! Ted mas problem, Filipa Grznara! A to je velkej problem... nu ale uvidis sam, ted se ti zle povede... jak si fetak a ubozak jako ty, muze brat do huby me? Nechapu.. Ale taky za to zaplatis! |
ted by me zajimalo, na co to je reakce. na tohle?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288743994583011&id=282307168560027 |
Jen doufám, že pod nickem lada kurcik není opravdový Kurčík, to by byla megadrzost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Je...je to reakce na jeden Láďův příspěvěk...Grznár je ocas a dostává mě, jak za ním jeho pubertální následovníci stojí a mají na Láďů narážky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:30 pm Předmět: |
|
|
Před nedávnem se ještě pan Kurčík na svém facebookovém profilu domáhal nějakého soupeře, který ho může vyzvat, až ho uvidí naživo na závodech. No a teď z toho nějak couvá:)
Osobně mi jeho vystupování na fejsbůku přijde poněkud zvláštní, ale jestli to tak má rád,
proti gustu žádný dišputát...
Jak jsem napsal hezky před nedávnem, fejsbůk to je televize co vysílá jenom tebe, a spoustě lidí
to náramně vyhovuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:42 pm Předmět: |
|
|
Aha...já nemám facebook a ani nevím jak se na něm prezentuje Láďa Kurčík. Pro mě to byl v počátcích jeden ze vzorů (dokonce jsem měl nějakou jeho tréninkovou VHSku:o)
On internet obecně produkuje hrdiny za klávesnicí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
Mně osobně se L. Kurčík moc nezamlouva, hlavně proto, že kamarád mu kdysi okomentoval video, kde jel jeho svěřenec prý technické mrtvoly, že tam hrozně kulatí záda - což bylo dost vidět no a pan Kurčík mu ten koment smazal... Takže asi tak, nicméně to nemění nic na tom jaký je Grznar...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:46 pm Předmět: |
|
|
Kdyby mě neměl mít rád každý komu jsme něco smazal, tak tu moderuji pro sebe:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
Jo ale tak nemusím vysvětlovat na co narážím ne? Je rozdíl porušit pravidla tady na foru a slušne se vyjadrit k videu na FB
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Kdyby mě neměl mít rád každý komu jsme něco smazal, tak tu moderuji pro sebe:o))) |
Nicméně u pana Kurčíka je to chování někdy opravdu dost zvláštní, na mě osobně taky nepůsobí moc dobře. Všechna čest tomu, co vyhrál v kulturistice, ale jako člověk...nevím.
Jinak u Grznára je to klasika, docela mě ty jeho tréninky i bavily, mělo to drajv a náboj, ale už je to dost ohraný a hlavně je fakt trapný, jak mu jeho fanoušci lezou nekriticky do zadku
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Draper napsal: | | Deadlift napsal: | 11:24 - filip.grznar: mimochodem sem profik vy sracky 85.71.247.44
Prostě reprezentativní chování jako vyšité. Mně je Filip Grznár ukradený, ale tohle je aspoň na zamyšlení. |
| kód: | Filip Grznár
1 hod ·
Lada Kurcik, rozslapu ti drzku ty kundo zasrana! Ty spinavej nymande, dosla mi trpelivost ty ksindle! Mas u me vroubek a zase sis me vzal do drzky?!?! Ted mas problem, Filipa Grznara! A to je velkej problem... nu ale uvidis sam, ted se ti zle povede... jak si fetak a ubozak jako ty, muze brat do huby me? Nechapu.. Ale taky za to zaplatis! |
ted by me zajimalo, na co to je reakce. na tohle?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288743994583011&id=282307168560027 |
Jen doufám, že pod nickem lada kurcik není opravdový Kurčík, to by byla megadrzost. |
Pod timhle byl komentář kde byl Láďa označenej, a ten psal něco o nabbě, na ten Láďa reagoval, ale někdo ho smazal, takže to vypadá že tam teď píše něco sám, ale neni to tak.
edit: a teď grznár radši smazal celej svůj status
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 10:02 pm Předmět: |
|
|
Sice pana Kurčíka neznám osobně, ale mám na něj svůj názor a i leccos jsem o něm slyšel. I když kulturista je to nadprůměrný.
A Grznár to je kapitola sama o sobě. Taky mě ty videa docela omrzely a štve mě, že stovky jeho fanoušků kolem 15 let ho napodobují, každému (na Fb) nadávájí a nejradši by všichni začli sypat jako jejich vzor. Fakt skvělej příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 26, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
No Kurčík byl svého času naším jednímz top amatérů. Je to mistr Evropy pokud se nepletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|