_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
No jistě Něco ve smyslu : "Od té doby, co mi utekla žena, mívám výhradně erotické sny"
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Kurva vrátim se po 14 dnech do školy. A od pondělí samé písemky a to je začátek roku.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Nevím jak vám, ale já jakmile otevřu stránky ronnie.cz tak mě v galeriích čtenářů (na hl.straně) pokaždé vyskakuje Glock878... buď to dělá jenom mě, nebo si ten týpek každej den několikrát aktualizuje fotogalerie, aby byl neustále na hlavní stránce a středem pozornosti.
Nevím jak vám, ale já jakmile otevřu stránky ronnie.cz tak mě v galeriích čtenářů (na hl.straně) pokaždé vyskakuje Glock878... buď to dělá jenom mě, nebo si ten týpek každej den několikrát aktualizuje fotogalerie, aby byl neustále na hlavní stránce a středem pozornosti.
Momentálně mi na nervyleze, že jsem magor postiženej posilováním. Teď jsem hrál hodinu s bráchou na PS Mortal Kombat a on za tu hodinu jen tak mimochodem sežral dva 100g hermelíny a pytlík brambůrek. Teď večer. A je úplně v klidu. Já dělal jakoby nic, ale uvnitř jsem řval děsem !!!! Jak to může jíst teď večer Někdy si říkám jak by to bylo hezký neřešit takovýhle věci a sníst cokoli mě napadne kdykoli mě napadne bez jakejchkoli výčitek.
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Momentálně mi na nervyleze, že jsem magor postiženej posilováním. Teď jsem hrál hodinu s bráchou na PS Mortal Kombat a on za tu hodinu jen tak mimochodem sežral dva 100g hermelíny a pytlík brambůrek. Teď večer. A je úplně v klidu. Já dělal jakoby nic, ale uvnitř jsem řval děsem !!!! Jak to může jíst teď večer Někdy si říkám jak by to bylo hezký neřešit takovýhle věci a sníst cokoli mě napadne kdykoli mě napadne bez jakejchkoli výčitek .
Momentálně mi na nervyleze, že jsem magor postiženej posilováním. Teď jsem hrál hodinu s bráchou na PS Mortal Kombat a on za tu hodinu jen tak mimochodem sežral dva 100g hermelíny a pytlík brambůrek. Teď večer. A je úplně v klidu. Já dělal jakoby nic, ale uvnitř jsem řval děsem !!!! Jak to může jíst teď večer Někdy si říkám jak by to bylo hezký neřešit takovýhle věci a sníst cokoli mě napadne kdykoli mě napadne bez jakejchkoli výčitek.
tak ty hermeliny sou v pohode , akorad ty bramburky no Me to taky sere , bych se jednou chtel probudit a nepremejslet hned , takze tetka si udelam vajicka, pak uvarim ryzu , pak pudu pro maso
tak ty hermeliny sou v pohode , akorad ty bramburky no Me to taky sere , bych se jednou chtel probudit a nepremejslet hned , takze tetka si udelam vajicka, pak uvarim ryzu , pak pudu pro maso
Nesmíš nad tím přemýšlet, že o tom přemýšlíš, musíš to brát jako samozřejmost.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru