Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

malá černá bestie napsal:
yazi.... tohle snad už ani nemá smysl komentovat...jsou lidé a "lidé".....

We say that to give a woman power, is like to give a monkey a gun - very dangerous.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Broken

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle řekl borat,na něho bys měla být naštvaná
Diana

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pán je asi velký znalec žen, že?
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
tucet

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Pán je asi velký znalec žen, že?
kdo může o ženských vědět více, než chlap... je to vcelku logické, že?! :P
Diana

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jistě Něco ve smyslu : "Od té doby, co mi utekla žena, mívám výhradně erotické sny"
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

holky nebrecte, jen lekrace
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva vrátim se po 14 dnech do školy. A od pondělí samé písemky a to je začátek roku.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
eschaia

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jak vám, ale já jakmile otevřu stránky ronnie.cz tak mě v galeriích čtenářů (na hl.straně) pokaždé vyskakuje Glock878... buď to dělá jenom mě, nebo si ten týpek každej den několikrát aktualizuje fotogalerie, aby byl neustále na hlavní stránce a středem pozornosti.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Nevím jak vám, ale já jakmile otevřu stránky ronnie.cz tak mě v galeriích čtenářů (na hl.straně) pokaždé vyskakuje Glock878... buď to dělá jenom mě, nebo si ten týpek každej den několikrát aktualizuje fotogalerie, aby byl neustále na hlavní stránce a středem pozornosti.
jo je to fakt kreten
Seva98

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
eschaia napsal:
jo je to fakt kreten

Cekam az si otevre i 4tou galerii
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálně mi na nervyleze, že jsem magor postiženej posilováním. Teď jsem hrál hodinu s bráchou na PS Mortal Kombat a on za tu hodinu jen tak mimochodem sežral dva 100g hermelíny a pytlík brambůrek. Teď večer. A je úplně v klidu. Já dělal jakoby nic, ale uvnitř jsem řval děsem !!!! Jak to může jíst teď večer Někdy si říkám jak by to bylo hezký neřešit takovýhle věci a sníst cokoli mě napadne kdykoli mě napadne bez jakejchkoli výčitek.
Qwake

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Momentálně mi na nervyleze, že jsem magor postiženej posilováním. Teď jsem hrál hodinu s bráchou na PS Mortal Kombat a on za tu hodinu jen tak mimochodem sežral dva 100g hermelíny a pytlík brambůrek. Teď večer. A je úplně v klidu. Já dělal jakoby nic, ale uvnitř jsem řval děsem !!!! Jak to může jíst teď večer Někdy si říkám jak by to bylo hezký neřešit takovýhle věci a sníst cokoli mě napadne kdykoli mě napadne bez jakejchkoli výčitek .

A někdy to ani není na škodu.
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, však já si taky dám, ale tohle mi přišlo jako brutal. Možná jsem měl jen nějakou slabou chvilku
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Momentálně mi na nervyleze, že jsem magor postiženej posilováním. Teď jsem hrál hodinu s bráchou na PS Mortal Kombat a on za tu hodinu jen tak mimochodem sežral dva 100g hermelíny a pytlík brambůrek. Teď večer. A je úplně v klidu. Já dělal jakoby nic, ale uvnitř jsem řval děsem !!!! Jak to může jíst teď večer Někdy si říkám jak by to bylo hezký neřešit takovýhle věci a sníst cokoli mě napadne kdykoli mě napadne bez jakejchkoli výčitek.
tak ty hermeliny sou v pohode , akorad ty bramburky no Me to taky sere , bych se jednou chtel probudit a nepremejslet hned , takze tetka si udelam vajicka, pak uvarim ryzu , pak pudu pro maso
Qwake

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Azmodan napsal:
tak ty hermeliny sou v pohode , akorad ty bramburky no Me to taky sere , bych se jednou chtel probudit a nepremejslet hned , takze tetka si udelam vajicka, pak uvarim ryzu , pak pudu pro maso

Nesmíš nad tím přemýšlet, že o tom přemýšlíš, musíš to brát jako samozřejmost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: