|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: út červen 16, 2015 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LaFontaine

|
Zaslal: st červen 17, 2015 1:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:20 am Předmět: |
|
|
jasne pravy prostor  sice to byli typci z jizni ameriky, ale proc to nedat do souvislosti s vlnou emigrantu z afriky :DD Svetadil jako svetadil...hlavne ze to zacina na ,,A,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Můžu se zeptat, jak víš, že to byli týpci z jižní Ameriky?? Tys je osobně legitimoval nebo na to máš zprávu z jiného "seriozního" média?? A když už budeš v tom, mohl bys mě prosím tě poučit, která média jsou teda ty seriozní a pravdivý?? Nějak se v tom už nestíhám orientovat. |
Žádné médium není pravdivé, protože všechno píšou lidé (subjekty), kteří už z principu nemohou mít objektivní náhled. Seriózní médium ale poznáš tak, že usiluje o vyvážené informace a neprosazuje pouze jediný pohled na věc.......pravý prostor neznám, ale po letmém prolistování několika článků opravdu nechápu, jak můžeš informace z něj brát vážně. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Můžu se zeptat, jak víš, že to byli týpci z jižní Ameriky?? Tys je osobně legitimoval nebo na to máš zprávu z jiného "seriozního" média?? A když už budeš v tom, mohl bys mě prosím tě poučit, která média jsou teda ty seriozní a pravdivý?? Nějak se v tom už nestíhám orientovat. |
jednak to pisou sami v tom clanku co jsi postnula, druhak to pisou v originalnim clanku, ktery je uvedeny jako zdroj. (navic 2 z tech typku chytili)
nehlede na to, ze splest si jihoamericana s jihoafricanem jaksi nejde
neni snadne urcit, ktera media jsou seriozni, ale je pomerne jednoduche urcit, ktera jsou totalni odpad...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:48 am Předmět: |
|
|
sk - kopa juhoafricanov je bielych, tak ako juhoamericanov, a kopa ich je ciernych, na oboch kontinentoch _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | sk - kopa juhoafricanov je bielych, tak ako juhoamericanov, a kopa ich je ciernych, na oboch kontinentoch |
psal jsem neco o barve pleti ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
pisal si ze splest si je jaksi nejde _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | Makuška napsal: | Můžu se zeptat, jak víš, že to byli týpci z jižní Ameriky?? Tys je osobně legitimoval nebo na to máš zprávu z jiného "seriozního" média?? A když už budeš v tom, mohl bys mě prosím tě poučit, která média jsou teda ty seriozní a pravdivý?? Nějak se v tom už nestíhám orientovat. |
Žádné médium není pravdivé, protože všechno píšou lidé (subjekty), kteří už z principu nemohou mít objektivní náhled. Seriózní médium ale poznáš tak, že usiluje o vyvážené informace a neprosazuje pouze jediný pohled na věc.......pravý prostor neznám, ale po letmém prolistování několika článků opravdu nechápu, jak můžeš informace z něj brát vážně. :) |
Víš souhlasím s tebou, že na všechno mají lidi svůj subjektivní názor, takže objektivita prakticky neexistuje. Ten odkaz na tu useknutou ruku průvodčího ti podle Googlu vyjede na různých médiích včetně www.kurzy.cz a já jsem sem postla prostě první odkaz, kde to vykouklo. Zpráv o imigrační krizi je plný internet, ale kolik z nich je seriozních??? A kolik médií bude mlžit o tom, jaký je skutečně stav?? Kolik médií bude tvrdit, že k nám prchají chudáčci zmítaní válkami v jejich zemích?? Kolik médií ve zprávách (a tím nemyslím toho průvodčího) bude tvrdit, že jsou to političtí uprchlíci ze Sýrie a Eritreje a přitom jsou to ekonomičtí migranti, kteří jen ze Sýrie a Eritreje odjíždějí do Evropy, ale odkud vlastně původně odešli než se dostali do Sýrie a Eritreje už nikdo pořádně neví???
Upřímně pro mně pravdivé informace jsou od mých blízkých, kteří za poslední dobu byli na místech, kde imigranti jsou a ty beru vážně a je mi jedno nakolik je to subjektivní dojem. Jsou to pro mě prostě lidi, kterým věřím a tvářit se, jak k nám jedou mírumilovní válkou utrápení lidi je prostě mimo mísu.
Hodně lidí se směje tomu, jak nám "určitě jedou řezat hlavy" a jak jsme totálně upadli, když z těch imigrantů máme obavy...internetem kolují zprávy např. o hromadném znásilnění Švédské ženy muslimskými imigranty....taky žvást?? Nebo to jen říkají "neseriozní" média???
Pokud chcete "propagandistický bullshit", tak tady je jeden opravdu ryzí:
https://www.youtube.com/channel/UC70ai0h37V4ydgbgZl6aj6w
http://www.white-media.info/
Kanálů na Youtube mají docela dost jen s rozdílem čísla na konci a doporučuju se podívat na počty shlédnutí těch videí a množství sdílení. TOHLE pro mě není seriozní médium.
Ale říkat jen, že každé médium je neseriozní, každá zpráva překroucená a každý imigrant v pohodě......to je na hlavu. K čemu nám je dělení imigrantů na to, z jakého kontinentu přijedou?? Není to v konečným důsledku jedno?? Není důležitý jak se tady chovají?? Nebo snad tím, že to byli jihoameričani, se něco mění na chování imigrantů z Afriky?? Jsou díky tomu ti "ubozí" afričani lepší??? Nemyslím si, ale věc názoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
nemusis tady obhajovat svuj nazor na africke emigranty, jedine co jsme ti ukazali bylo, ze si sem jako argument postnula neseriozni a prekrouceny clanek z neseriozniho media...
Naposledy upravil sk dne čt červen 18, 2015 9:27 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | .....Upřímně pro mně pravdivé informace jsou od mých blízkých, kteří za poslední dobu byli na místech, kde imigranti jsou a ty beru vážně a je mi jedno nakolik je to subjektivní dojem . Jsou to pro mě prostě lidi, kterým věřím..... |
No a to je právě ono. :) Pokud tímhle způsobem přistupuješ k informacím, tak potom není o čem.....je tak mimochodem, moje máma je Maďarka. Myslíš, že je na místě, abych jí věřil např. to, co říká o Slovácích, když vím, jaká mezi nimi panuje často nenávist? Ne, je to pouze a jenom její názor, zatížený prizmatem její osobnosti, původu, kultury, vzdělání atd.....
Aby nedošlo k mýlce, tak já tady neprosazuju imigraci! To "kuličkové" video je výstižné, ale není třeba budit emoce, které nemají s realitou moc společného. Akorát se v lidech vyvolává strach, který pak ústí v extrémní názory.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|