Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1004, 1005, 1006 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LaFontaine

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 1:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/pravidla-fora-a-diskusi-aktualizovano-04-05-2015-t2153.html
citace:
2) Je zakázáno publikovat příspěvky propagující či podporující rasovou, národnostní, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci.
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
smetak napsal:
jj tyhle lidi urcite cekaj na prvni prilezitost, aby mohli zacit vrazdit, rabovat a znasilnovat

Jasně, už když opouštěli svojí vesnici, tak si říkali "tady už jsme vošukali i velbloudy, tak zaplatím nějaké drobné, pár tisíc dolarů, abychom mohli jít znásilňovat do Evropy"

Jasně, oni jsou mírumilovní jak ovečky.

http://pravyprostor.cz/zlocinnost-imigrantu-zachvatila-italii-ve-vlaku-usekli-ruku-pruvodcimu/
sk

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne pravy prostor sice to byli typci z jizni ameriky, ale proc to nedat do souvislosti s vlnou emigrantu z afriky :DD Svetadil jako svetadil...hlavne ze to zacina na ,,A,,
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat, jak víš, že to byli týpci z jižní Ameriky?? Tys je osobně legitimoval nebo na to máš zprávu z jiného "seriozního" média?? A když už budeš v tom, mohl bys mě prosím tě poučit, která média jsou teda ty seriozní a pravdivý?? Nějak se v tom už nestíhám orientovat.
bolgi

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Mablung napsal:
smetak napsal:
jj tyhle lidi urcite cekaj na prvni prilezitost, aby mohli zacit vrazdit, rabovat a znasilnovat

Jasně, už když opouštěli svojí vesnici, tak si říkali "tady už jsme vošukali i velbloudy, tak zaplatím nějaké drobné, pár tisíc dolarů, abychom mohli jít znásilňovat do Evropy"

Jasně, oni jsou mírumilovní jak ovečky.

http://pravyprostor.cz/zlocinnost-imigrantu-zachvatila-italii-ve-vlaku-usekli-ruku-pruvodcimu/

nedokazem pochopit, ako moze niekto dat na normalne forum odkaz na takyto propagandisticky bullshit a tvarit sa, ze to je akoze normalny zdroj. Boli to clenovia latinskoamerickeho gangu, uz davno predtym trestani a oboch policia zatkla. takze ziadni imigranti, ktori utiekli pred policiou.

http://www.ansa.it/english/news/2015/06/12/train-conductor-machete-attack-sparks-fresh-migrant-row_768c5b02-f9d6-49ea-ba32-ac5475a7c4a1.html
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Můžu se zeptat, jak víš, že to byli týpci z jižní Ameriky?? Tys je osobně legitimoval nebo na to máš zprávu z jiného "seriozního" média?? A když už budeš v tom, mohl bys mě prosím tě poučit, která média jsou teda ty seriozní a pravdivý?? Nějak se v tom už nestíhám orientovat.

Žádné médium není pravdivé, protože všechno píšou lidé (subjekty), kteří už z principu nemohou mít objektivní náhled. Seriózní médium ale poznáš tak, že usiluje o vyvážené informace a neprosazuje pouze jediný pohled na věc.......pravý prostor neznám, ale po letmém prolistování několika článků opravdu nechápu, jak můžeš informace z něj brát vážně. :)
sk

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

jednak to pisou sami v tom clanku co jsi postnula, druhak to pisou v originalnim clanku, ktery je uvedeny jako zdroj. (navic 2 z tech typku chytili)

nehlede na to, ze splest si jihoamericana s jihoafricanem jaksi nejde

neni snadne urcit, ktera media jsou seriozni, ale je pomerne jednoduche urcit, ktera jsou totalni odpad...
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk - kopa juhoafricanov je bielych, tak ako juhoamericanov, a kopa ich je ciernych, na oboch kontinentoch
sk

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
sk - kopa juhoafricanov je bielych, tak ako juhoamericanov, a kopa ich je ciernych, na oboch kontinentoch

psal jsem neco o barve pleti ? :)
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pisal si ze splest si je jaksi nejde
sk

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jasne :) protoze amici mluvi spanelsky prece
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
Makuška napsal:

Žádné médium není pravdivé, protože všechno píšou lidé (subjekty), kteří už z principu nemohou mít objektivní náhled. Seriózní médium ale poznáš tak, že usiluje o vyvážené informace a neprosazuje pouze jediný pohled na věc.......pravý prostor neznám, ale po letmém prolistování několika článků opravdu nechápu, jak můžeš informace z něj brát vážně. :)

Víš souhlasím s tebou, že na všechno mají lidi svůj subjektivní názor, takže objektivita prakticky neexistuje. Ten odkaz na tu useknutou ruku průvodčího ti podle Googlu vyjede na různých médiích včetně www.kurzy.cz a já jsem sem postla prostě první odkaz, kde to vykouklo. Zpráv o imigrační krizi je plný internet, ale kolik z nich je seriozních??? A kolik médií bude mlžit o tom, jaký je skutečně stav?? Kolik médií bude tvrdit, že k nám prchají chudáčci zmítaní válkami v jejich zemích?? Kolik médií ve zprávách (a tím nemyslím toho průvodčího) bude tvrdit, že jsou to političtí uprchlíci ze Sýrie a Eritreje a přitom jsou to ekonomičtí migranti, kteří jen ze Sýrie a Eritreje odjíždějí do Evropy, ale odkud vlastně původně odešli než se dostali do Sýrie a Eritreje už nikdo pořádně neví???

Upřímně pro mně pravdivé informace jsou od mých blízkých, kteří za poslední dobu byli na místech, kde imigranti jsou a ty beru vážně a je mi jedno nakolik je to subjektivní dojem. Jsou to pro mě prostě lidi, kterým věřím a tvářit se, jak k nám jedou mírumilovní válkou utrápení lidi je prostě mimo mísu.
Hodně lidí se směje tomu, jak nám "určitě jedou řezat hlavy" a jak jsme totálně upadli, když z těch imigrantů máme obavy...internetem kolují zprávy např. o hromadném znásilnění Švédské ženy muslimskými imigranty....taky žvást?? Nebo to jen říkají "neseriozní" média???

Pokud chcete "propagandistický bullshit", tak tady je jeden opravdu ryzí:

https://www.youtube.com/channel/UC70ai0h37V4ydgbgZl6aj6w

http://www.white-media.info/

Kanálů na Youtube mají docela dost jen s rozdílem čísla na konci a doporučuju se podívat na počty shlédnutí těch videí a množství sdílení. TOHLE pro mě není seriozní médium.

Ale říkat jen, že každé médium je neseriozní, každá zpráva překroucená a každý imigrant v pohodě......to je na hlavu. K čemu nám je dělení imigrantů na to, z jakého kontinentu přijedou?? Není to v konečným důsledku jedno?? Není důležitý jak se tady chovají?? Nebo snad tím, že to byli jihoameričani, se něco mění na chování imigrantů z Afriky?? Jsou díky tomu ti "ubozí" afričani lepší??? Nemyslím si, ale věc názoru.
sk

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusis tady obhajovat svuj nazor na africke emigranty, jedine co jsme ti ukazali bylo, ze si sem jako argument postnula neseriozni a prekrouceny clanek z neseriozniho media...

Naposledy upravil sk dne čt červen 18, 2015 9:27 am, celkově upraveno 1 krát
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2015 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
.....Upřímně pro mně pravdivé informace jsou od mých blízkých, kteří za poslední dobu byli na místech, kde imigranti jsou a ty beru vážně a je mi jedno nakolik je to subjektivní dojem . Jsou to pro mě prostě lidi, kterým věřím.....

No a to je právě ono. :) Pokud tímhle způsobem přistupuješ k informacím, tak potom není o čem.....je tak mimochodem, moje máma je Maďarka. Myslíš, že je na místě, abych jí věřil např. to, co říká o Slovácích, když vím, jaká mezi nimi panuje často nenávist? Ne, je to pouze a jenom její názor, zatížený prizmatem její osobnosti, původu, kultury, vzdělání atd.....

Aby nedošlo k mýlce, tak já tady neprosazuju imigraci! To "kuličkové" video je výstižné, ale není třeba budit emoce, které nemají s realitou moc společného. Akorát se v lidech vyvolává strach, který pak ústí v extrémní názory.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1004, 1005, 1006 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: