Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MS žen a fitness mužů 2009
- prezentace
Clanek na hlavnim webu..discuse

Zde jsem si dovolil kritizovat tuto zavodnici,protoze se mi proste nelibi Vsem jejim obdivovatelum,ktere jsem timto ranil se omlouvam a priste budu jen chvalit.Protoze negativni ohlasy se zde neberou...takze priste uz jen chvalit a placat po zadech

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechutný kozy a hrudník
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

99% kulturistek má ,,ve formě,, hnusnej ksicht, kozy atd. Nechápu, že se tato kategorie stále drží, když se to skoro nikomu nelíbí. Formy, vyrýsování, odvodnění ...dobrá, umělý kozy...dobrá , ale celkově se na to prostě nedá dívat!! Díky tomu, kdo vymyslel fitnes kategorii.
maria

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pozerala som jej fotá na inom webe, svalovo pekne, symetria pekne, prsia má vložene zle, toto neviem posúdiť, prečo sú tak nízko, vedel by platický chirurg kde sa stala chyba a myslím, že keď bude tukovo ok, hrudník sa zaplní, čím sa mierne skryje prechod medi inplantátmi a telo, tvár sa neplní tiež a, tak to bude pekná žena
nedivila by som sa reakciám keby šla na mis, to by bolo iné, ale na kulturistiku je to v poriadku
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když jsem ji viděl, tak jsem si řekl to sou kozy a klikl jsem na Další fotku. Chce to brát život a svět okolo nás s klidem :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedna se preci o kulturistiku...takze vsechny jsou krasne a super..a komu se to nelibi at sem nic nepise.Piste jen kladne ohlasy,protoze v opacnem pripade nejste fanousek kulturistiky a tohle je web o kulturistice,takze teto zavodnici nejde opravdu nic vytknout
Daymoon:s nadhledem by to meli brat jini lide:)
lucy

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já když jsem ji viděl, tak jsem si řekl to sou kozy a klikl jsem na Další fotku. Chce to brát život a svět okolo nás s klidem :-)

Ja jsem si rekla "to jsou desny kozy" to radeji at nema prsa zadna, nez tohle, ale jinak ma neskutecnou formu.
Mattoni

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic proti heterosexuálům....ale mít tak vaše problémy
Lameboy

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole Irone, ty máš zase nějakou podzimní depresi ne?, v objemu musí být její kozy luxusní záležitost radost rozmačkat
a komu se to nelibi at sem nic nepise, přesně tak já taky chodím na www.profiboxing.cz a nepíšu, že si mi nelíbí ženský box jak amatérský tak profesionální, i když se mi to líbí, jak se ženský řežou
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
ty vole Irone, ty máš zase nějakou podzimní depresi ne?, v objemu musí být její kozy luxusní záležitost radost rozmačkat
a komu se to nelibi at sem nic nepise, přesně tak já taky chodím na www.profiboxing.cz a nepíšu, že si mi nelíbí ženský box jak amatérský tak profesionální, i když se mi to líbí, jak se ženský řežou

ja jsem ale nepsal nic o zenske kulturistice...ale jen o jedne konkretni zavodnici

Naposledy upravil Iron.Pumping dne so říjen 17, 2009 5:23 pm, celkově upraveno 1 krát
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty silikony sou strasny, ale az bude v objemu a bude mit trochu tuku, tak nebude vypadat zas tak hrozne..
Nekterym to tam slusi napr. Jana Stockleova
Moog parada drzim pesti...
Lameboy

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Lameboy napsal:

ja jsem ale nepsal nic o zenske kulturistice...ale jen o jedne konkretni zavodnici

zase slovíčkaříš, podívej se o 3-4 posty zpátky, píšeš tam o celé kulturistice, dej si Hydro od Extrifitu a uklidni se, jdu cvičit po 14ti denní technologické pauze, nechal jsem tvrdnout beton , ale špatně jsem ho namíchal, takže neztvrdl
Vokr

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lamamboy:
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Iron.Pumping napsal:
Lameboy napsal:

zase slovíčkaříš, podívej se o 3-4 posty zpátky, píšeš tam o celé kulturistice, dej si Hydro od Extrifitu a uklidni se, jdu cvičit po 14ti denní technologické pauze, nechal jsem tvrdnout beton , ale špatně jsem ho namíchal, takže neztvrdl

ty slovickaris tyka se to jen jedne zavodnice..pak jsem psal o negativnich prizpevcich a kulturistice povsechne..nemuzu za to,ze sis to tak prebral...bez uz si zacvicit
viz:
citace:
Zde jsem si dovolil kritizovat tuto zavodnici,protoze se mi proste nelibi

a nic o tom,ze zenska kulturistika se mi nelibi jsem nepsal
jnerez

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irone: kdybys jí vrazil hlavu mezi ty prsa, mluvil bys pak jinak .

Jinak mně to teda přijde sexy ta závodnice .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: