|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
MS žen a fitness mužů 2009
- prezentace
Clanek na hlavnim webu..discuse
Zde jsem si dovolil kritizovat tuto zavodnici,protoze se mi proste nelibi  Vsem jejim obdivovatelum,ktere jsem timto ranil se omlouvam a priste budu jen chvalit.Protoze negativni ohlasy se zde neberou...takze priste uz jen chvalit a placat po zadech

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
nechutný kozy a hrudník _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
99% kulturistek má ,,ve formě,, hnusnej ksicht, kozy atd. Nechápu, že se tato kategorie stále drží, když se to skoro nikomu nelíbí. Formy, vyrýsování, odvodnění ...dobrá, umělý kozy...dobrá , ale celkově se na to prostě nedá dívat!! Díky tomu, kdo vymyslel fitnes kategorii.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
pozerala som jej fotá na inom webe, svalovo pekne, symetria pekne, prsia má vložene zle, toto neviem posúdiť, prečo sú tak nízko, vedel by platický chirurg kde sa stala chyba a myslím, že keď bude tukovo ok, hrudník sa zaplní, čím sa mierne skryje prechod medi inplantátmi a telo, tvár sa neplní tiež a, tak to bude pekná žena
nedivila by som sa reakciám keby šla na mis, to by bolo iné, ale na kulturistiku je to v poriadku _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
Já když jsem ji viděl, tak jsem si řekl to sou kozy a klikl jsem na Další fotku. Chce to brát život a svět okolo nás s klidem :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:14 pm Předmět: |
|
|
jedna se preci o kulturistiku...takze vsechny jsou krasne a super..a komu se to nelibi at sem nic nepise.Piste jen kladne ohlasy,protoze v opacnem pripade nejste fanousek kulturistiky a tohle je web o kulturistice,takze teto zavodnici nejde opravdu nic vytknout
Daymoon:s nadhledem by to meli brat jini lide:)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | ty vole Irone, ty máš zase nějakou podzimní depresi ne?, v objemu musí být její kozy luxusní záležitost radost rozmačkat
a komu se to nelibi at sem nic nepise, přesně tak já taky chodím na www.profiboxing.cz a nepíšu, že si mi nelíbí ženský box jak amatérský tak profesionální, i když se mi to líbí, jak se ženský řežou |
ja jsem ale nepsal nic o zenske kulturistice...ale jen o jedne konkretni zavodnici
Naposledy upravil Iron.Pumping dne so říjen 17, 2009 5:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
Ty silikony sou strasny, ale az bude v objemu a bude mit trochu tuku, tak nebude vypadat zas tak hrozne..
Nekterym to tam slusi napr. Jana Stockleova
Moog parada  drzim pesti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Lameboy napsal: | ty vole Irone, ty máš zase nějakou podzimní depresi ne?, v objemu musí být její kozy luxusní záležitost radost rozmačkat
a komu se to nelibi at sem nic nepise, přesně tak já taky chodím na www.profiboxing.cz a nepíšu, že si mi nelíbí ženský box jak amatérský tak profesionální, i když se mi to líbí, jak se ženský řežou |
ja jsem ale nepsal nic o zenske kulturistice...ale jen o jedne konkretni zavodnici |
zase slovíčkaříš, podívej se o 3-4 posty zpátky, píšeš tam o celé kulturistice, dej si Hydro od Extrifitu a uklidni se, jdu cvičit po 14ti denní technologické pauze, nechal jsem tvrdnout beton , ale špatně jsem ho namíchal, takže neztvrdl
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Lameboy napsal: | ty vole Irone, ty máš zase nějakou podzimní depresi ne?, v objemu musí být její kozy luxusní záležitost radost rozmačkat
ja jsem ale nepsal nic o zenske kulturistice...ale jen o jedne konkretni zavodnici |
zase slovíčkaříš, podívej se o 3-4 posty zpátky, píšeš tam o celé kulturistice, dej si Hydro od Extrifitu a uklidni se, jdu cvičit po 14ti denní technologické pauze, nechal jsem tvrdnout beton , ale špatně jsem ho namíchal, takže neztvrdl |
ty slovickaris tyka se to jen jedne zavodnice..pak jsem psal o negativnich prizpevcich a kulturistice povsechne..nemuzu za to,ze sis to tak prebral...bez uz si zacvicit
viz: | citace: | | Zde jsem si dovolil kritizovat tuto zavodnici,protoze se mi proste nelibi |
a nic o tom,ze zenska kulturistika se mi nelibi jsem nepsal
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
Irone: kdybys jí vrazil hlavu mezi ty prsa, mluvil bys pak jinak  .
Jinak mně to teda přijde sexy ta závodnice  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|