Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1022, 1023, 1024 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medvěd hnědý, narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje, návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný
JENDA10

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Upřímně pravděpodobnost je mi momentálně ukradená - nehodlám se týden nervovat, jestli se jim náhodou něco nestane a jestli se obě v pořádku vrátí.

Myslím si, že těm lidem v košer obchodu v Paříži byla v momentě, kdy je teroristé zajali, taky pravděpodobnost u prdele.

Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
medvěd hnědý, narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje, návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný

http://cestovani.idnes.cz/na-slovensku-je-krasne-dokud-neprijde-medved-fmx-/kolem-sveta.aspx?c=A070626_123550_igsvet_tom ...
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidíš, a já byl na tripu v rumunsku a medvědy jsem viděl skoro celou dobu co jsem tam byl a přežil jsem bez útoků...každopádně medvěd a vlk je tu doma více než afričan

edit//

myslím, že není třeba brát to doslova a postovat sem jednotlivé ataky medvědů v evropě, a pokud ano, tak od medvěda je to přeci jen omluvitelné xkrát více
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

ygg bol rychlejsi, ale aj tak, len u nas sa pocet medvedov hnedych odhaduje na 600-700 kusov, obsas sa objavia aj pri kontajneroch v meste atd...
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
Makuška napsal:

Upřímně pravděpodobnost je mi momentálně ukradená - nehodlám se týden nervovat, jestli se jim náhodou něco nestane a jestli se obě v pořádku vrátí.

Myslím si, že těm lidem v košer obchodu v Paříži byla v momentě, kdy je teroristé zajali, taky pravděpodobnost u prdele.

Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :)

Me se libi jak vy, 25ti lety borci, jste na internetu hrozny svetaci. Az budete mit vlastni rodiny, budete mozna smyslet malinko jinak. Ver mi. Bez urazky...
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a? tak jich máte 700, no bóže...v USA funguje normální centrální služba, která monitoruje medvědy, pokud přijdou do měst, přijede hlídka a medvěda zažene zpět do lesa..

stačí zamykat popelnice a neházet jídlo kolem
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
Makuška napsal:

Život je samá nástraha - nevidím důvod proč jít dalšímu riziku naproti. Moje sestřenka žije v Grenoblu (za ní měla máma s malou jet) a to co volala sestřenka, že tam po útoku nastalo, není ani zdaleka klidné a příjemné prostředí pro trávení dovolené.

Ale slibuju, že navštívím psychiatra a oznámím mu, že se jdu léčit páč jsem odmítla pustit svou 4-letou dceru na dovolenou do místa nedaleko islámistického teroristického útoku. Určitě mi něco předepíše.
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
no vidíš, a já byl na tripu v rumunsku a medvědy jsem viděl skoro celou dobu co jsem tam byl a přežil jsem bez útoků ...každopádně medvěd a vlk je tu doma více než afričan

Přemýšlím kolik lidí, co kdy navštívilo Grenoble, skončilo s uřezanou hlavou v nějaké fabrice.

A co se týče toho kde je kdo doma .... já mám blbý, že jsem starej, takže si až moc dobře pamatuji, jak od nás lidi zdrhali kam se dalo. A taky jim tam nikdo neříkal hned na uvítanou ať táhnou, že tam nejsou doma. Jedna věc je hnát svinským krokem někoho, kdo dělá bordel a parazituje na ostatních. Druhá je se chovat rovnou jako svině ke všem, bez ohledu na to, jací ti lidé jsou a odkud a proč zdrhají.
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
no a? tak jich máte 700, no bóže...v USA funguje normální centrální služba, která monitoruje medvědy, pokud přijdou do měst, přijede hlídka a medvěda zažene zpět do lesa..

Ja som reagoval len na toto:
xakrurychle napsal:
medvěd hnědý , narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje , návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný

Napisal si to dost divne..v jednom poste, ze sa medved hnedy v Europe nevyskytuje a v druhom, ze si na neho v RUmunsku natrafil.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je zajímavý jak demagogicky reaguješ na část příspěvky, zatímco na vlk a medvěd jsou tu doma více už ne

srovnávat migranty z ČSR s migranty ze zemí Afriky to jen podtrhuje
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
xakrurychle napsal:

Ja som reagoval len na toto:
xakrurychle napsal:
medvěd hnědý , narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje , návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný

Napisal si to dost divne..v jednom poste, ze sa medved hnedy v Europe nevyskytuje a v druhom, ze si na neho v RUmunsku natrafil.

OK, ve střední a západní Evropě moc nejsou, Rumunsko leží z větší části na Balkánským polo-ově, do Evropy ho tak úplně neřadím
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
to je zajímavý jak demagogicky reaguješ na část příspěvky, zatímco na vlk a medvěd jsou tu doma více už ne

srovnávat migranty z ČSR s migranty ze zemí Afriky to jen podtrhuje

Sice se zdrhalo i z ČSR, ale to nepamatuji ani já.
To jen tak pro pořádek.

Jednak prostě píšeš hovadiny, protože na tom, kdo se kde narodil záleží jen úplnému pitomci. Na čem opravdu záleží je to, jak se kdo chová a jak jedná.

Na druhou stranu na to kašli, ze mě prostě jen mluví závist z toho, jak jasný a nekomplikovaný pohled na svět někteří mají.
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

OK, ve střední a západní Evropě moc nejsou, Rumunsko leží z větší části na Balkánským polo-ově, do Evropy ho tak úplně neřadím

Koukám, že ty se s tou Evropou vůbec moc nesereš.

http://www.medvede.sk/?action=europa
sk

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted abych si zacal pomalu vycitat, ze mala Makuska se uz do lesa pravdepodobne nepodiva

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1022, 1023, 1024 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: