|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
medvěd hnědý, narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje, návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JENDA10
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: |
Upřímně pravděpodobnost je mi momentálně ukradená - nehodlám se týden nervovat, jestli se jim náhodou něco nestane a jestli se obě v pořádku vrátí.
Myslím si, že těm lidem v košer obchodu v Paříži byla v momentě, kdy je teroristé zajali, taky pravděpodobnost u prdele. |
Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:07 pm Předmět: |
|
|
no vidíš, a já byl na tripu v rumunsku a medvědy jsem viděl skoro celou dobu co jsem tam byl a přežil jsem bez útoků...každopádně medvěd a vlk je tu doma více než afričan
edit//
myslím, že není třeba brát to doslova a postovat sem jednotlivé ataky medvědů v evropě, a pokud ano, tak od medvěda je to přeci jen omluvitelné xkrát více
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:09 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | medvěd hnědý, narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje, návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný |
ygg bol rychlejsi, ale aj tak, len u nas sa pocet medvedov hnedych odhaduje na 600-700 kusov, obsas sa objavia aj pri kontajneroch v meste atd... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:11 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | Makuška napsal: |
Upřímně pravděpodobnost je mi momentálně ukradená - nehodlám se týden nervovat, jestli se jim náhodou něco nestane a jestli se obě v pořádku vrátí.
Myslím si, že těm lidem v košer obchodu v Paříži byla v momentě, kdy je teroristé zajali, taky pravděpodobnost u prdele. |
Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :) |
Me se libi jak vy, 25ti lety borci, jste na internetu hrozny svetaci. Az budete mit vlastni rodiny, budete mozna smyslet malinko jinak. Ver mi. Bez urazky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:11 pm Předmět: |
|
|
no a? tak jich máte 700, no bóže...v USA funguje normální centrální služba, která monitoruje medvědy, pokud přijdou do měst, přijede hlídka a medvěda zažene zpět do lesa..
stačí zamykat popelnice a neházet jídlo kolem
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | Makuška napsal: |
Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :) |
Život je samá nástraha - nevidím důvod proč jít dalšímu riziku naproti. Moje sestřenka žije v Grenoblu (za ní měla máma s malou jet) a to co volala sestřenka, že tam po útoku nastalo, není ani zdaleka klidné a příjemné prostředí pro trávení dovolené.
Ale slibuju, že navštívím psychiatra a oznámím mu, že se jdu léčit páč jsem odmítla pustit svou 4-letou dceru na dovolenou do místa nedaleko islámistického teroristického útoku. Určitě mi něco předepíše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:13 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | no vidíš, a já byl na tripu v rumunsku a medvědy jsem viděl skoro celou dobu co jsem tam byl a přežil jsem bez útoků ...každopádně medvěd a vlk je tu doma více než afričan |
Přemýšlím kolik lidí, co kdy navštívilo Grenoble, skončilo s uřezanou hlavou v nějaké fabrice.
A co se týče toho kde je kdo doma .... já mám blbý, že jsem starej, takže si až moc dobře pamatuji, jak od nás lidi zdrhali kam se dalo. A taky jim tam nikdo neříkal hned na uvítanou ať táhnou, že tam nejsou doma. Jedna věc je hnát svinským krokem někoho, kdo dělá bordel a parazituje na ostatních. Druhá je se chovat rovnou jako svině ke všem, bez ohledu na to, jací ti lidé jsou a odkud a proč zdrhají. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:16 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | no a? tak jich máte 700, no bóže...v USA funguje normální centrální služba, která monitoruje medvědy, pokud přijdou do měst, přijede hlídka a medvěda zažene zpět do lesa..
stačí zamykat popelnice a neházet jídlo kolem |
Ja som reagoval len na toto:
| xakrurychle napsal: | | medvěd hnědý , narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje , návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný |
Napisal si to dost divne..v jednom poste, ze sa medved hnedy v Europe nevyskytuje a v druhom, ze si na neho v RUmunsku natrafil. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:16 pm Předmět: |
|
|
to je zajímavý jak demagogicky reaguješ na část příspěvky, zatímco na vlk a medvěd jsou tu doma více už ne
srovnávat migranty z ČSR s migranty ze zemí Afriky to jen podtrhuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | xakrurychle napsal: | no a? tak jich máte 700, no bóže...v USA funguje normální centrální služba, která monitoruje medvědy, pokud přijdou do měst, přijede hlídka a medvěda zažene zpět do lesa..
stačí zamykat popelnice a neházet jídlo kolem |
Ja som reagoval len na toto:
| xakrurychle napsal: | | medvěd hnědý , narozdíl od afričana cestovaného, se již v Evropě delší dobu nevyskytuje , návrat medvěda hnědého je narozdíl od jeho afrického příbuzného žádaný a pozitivně vnímaný |
Napisal si to dost divne..v jednom poste, ze sa medved hnedy v Europe nevyskytuje a v druhom, ze si na neho v RUmunsku natrafil. |
OK, ve střední a západní Evropě moc nejsou, Rumunsko leží z větší části na Balkánským polo-ově, do Evropy ho tak úplně neřadím
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá červen 26, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
ted abych si zacal pomalu vycitat, ze mala Makuska se uz do lesa pravdepodobne nepodiva
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|