|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: so červenec 11, 2015 6:39 pm Předmět: |
|
|
Taky mi to přijde úchylné. Kdo se chce na tohle dívat zblízka je magor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
Jedna vec je sa divat a nezasahovat, druha hadzat chleba svini a tym ju vylakat k predatorovi..len tak, pre zabavu. A este tam pocut to AMAZING... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 11, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | ygg napsal: | | xakrurychle napsal: | v ČSOB chtěli za výměnu 600 Eur poplatek 240Kč.
A to jsem jejich klient... šel jsem jinam |
Jako že jsi chtěl měnit hotovost za hotovost na pokladně? Nebo jsi z korunového účtu chtěl vybírat eura v hotovosti? |
Banky jsou na výměnu peněz úplně nejhorší volba...
OT:
Docela zajímavé je, když jsem si chtěl z EURového účtu vybrat EURa na pokladně u RB. Je to za poplatek. V bankomatu by to bylo "zadarmo", ale ten EURa nevydává, tedy ne ten českej. Takže když jsem si uložil na víkend 5000 EURo do banky, abych je neměl doma cash, kdyby nás vykradli, dostal jsem v pondělí už jenom 4997 EURo. |
To máš dobrý. Já vybíral jen blbých 550 EUR a platil za to 3 EUR a to je u našich bank docela málo (mám EUR účet a vybíral na přepážce EURa). Jinak vše co jde platím kartou - nechci u sebe hotovost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
Mablung, Maerlyn díky za odpovědi
Ahola.. pobavil (bez ironie)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Taky mi to přijde úchylné. Kdo se chce na tohle dívat zblízka je magor. |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červenec 11, 2015 11:13 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | ygg napsal: | | xakrurychle napsal: | v ČSOB chtěli za výměnu 600 Eur poplatek 240Kč.
A to jsem jejich klient... šel jsem jinam |
Jako že jsi chtěl měnit hotovost za hotovost na pokladně? Nebo jsi z korunového účtu chtěl vybírat eura v hotovosti? |
koruny ża eura, šel jsem do směnárny, nejenže měli lepší kurz, ale i o hodně menší manipulák |
Pokud je to hotovost za hotovost, tak není divu, to je zrovna kšeft o který banky moc nestojí, takže nějaké joooo výhodné podmínky nečekej. I když je to banka od banky.
Jinak je lepší vložit ty koruny na svůj účet a pak je vybrat jako eura. Ale opět, je to o konkrétních podmínkách té které banky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
Uz som to tu mozno raz pisal, ja som menil 100 svajc. frankov an eura na letisku v stanku American Express, lebo som sa nudil a za okienkom bola nadherna mulatka a okaslal som
sa tak o 10 eur oproti komercnym slovenskym bankam _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
A dala ti číslo:-)?
Jinak koukám, jak je paní Aholová z dohledu, tak hrozně vlčíš! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
No to bolo prave v dobe, ked pani Aholova bola vo Svajciarsku a ja som sa vracal od nej :D _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 8:34 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Jedna vec je sa divat a nezasahovat, druha hadzat chleba svini a tym ju vylakat k predatorovi..len tak, pre zabavu. A este tam pocut to AMAZING... |
Tohle je nechutný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Kdybych nebyl lempl a v prvaku na inzenyrskym to nezabalil, mohl jsem dneska bejt Ing, stejne jako cca pulka mejch spoluzaku _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
Ale copak to jo, mam to v planu, ale i tak to cloveka trochu nastve ze nemakal, ale bez prace holt nejsou kolace :))
Totez plati i ve fitku :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 3:34 pm Předmět: |
|
|
Někdo mi ukradl z anglickáho účtu 10k
čuráci toto
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|