|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | A ty jsi měla, Makuško, v pubertě soudnost? A jak bys takovou soudnost definovala? Podle toho, komu se co líbí, resp. komu co připadá trapný? Určitě se najdou i lidi, a teď to nemyslím vůbec útočně, kterým se můžou i tvá videa z pole dance jevit nesoudně. :) Žij a nechej žít.....
Já spíš nechápu, že něco takovýho řeší, ba dokonce se tomu směje, dospělá ženská.... |
Jendo to je to, co jsem psala - taky jsem v pubertě doma nacvičovala desítky choreografií z mých oblíbených písničkových hitů podle videokazet, taky jsem byla dřevo a některý moje kreace by zcela určitě pobavily půl zeměkoule, taky jsme pak na diskotékách předváděli jako puboši různý hovadiny, ALE v životě by mě nenapadlo něco takovýho propagovat veřejně.....dneska se podívej na Youtube: mimo kreací týhle slečny tam 10-letý děcko vysvětluje na 20minutovém videu jak se nalíčit a přitom vypadá jak netopýr křížený s k**vou, ale sledovanost stoupá.....takových videí jsou prostě mraky a než bych brečela nad tím, jak je tahle doba strašná a kde ty děti mají rodiče, když jim tohle dovolí a jak ta dnešní mládež spěje kamsi do řiti... a bla bla bla..... ne, to se tomu radši fakt zasměju a nedělám si iluze - i mě se v pubertě určitě spousta lidí smálo a nehodila jsem si z toho mašli.
Je to jak píše Deadlift - i takhle se dá zvedat sledovanost a mě to prostě pobavilo.
Btw. a moje videa z pole dance....to buď naprosto klidný.....jsem si plně vědomá faktu, že pro spoustu lidí jsou nejen nesoudný, ale taky nestoudný a pro úplně specifickou skupinu lidí jsem v lepším případě striptérka a v tom horším štětka. Nedělám si iluze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Hulkie napsal: | | čepy prostě vymáčkni a je to... |
Kdyz oni to jsou takovy maly kurvy, takovy spis carky jemny, ne jak kdyz mam anginu v uplnym rozpuku |
100% líh anebo ještě ideálněji chirurgickou dezinfekci na vatu, vatu namotat na špejli a vytřít tím kompletně krk. Na angíny trpím od mala a tohle zabírá spolehlivě.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:51 pm Předmět: |
|
|
@ Makuška: Vyrůstala jsi v jiný době, kdy veřejný sdílení na netu prostě nefrčelo. Dneska je tomu jinak.....ale dělala jsi jiný věci, kterými jsi svoje rodiče a ostatní dospělé určitě štvala. Teď se to jenom otočilo. :)
Já spíš nechápu, a vlastně mi to i leze na nervy :), jak lidi sledujou něco, co se jim ve skutečnosti nelíbí, jenom aby se tomu mohli smát, mít na to kecy, cokoliv. Kdyby těmhle videím věnoval pozornost jenom ten, komu se líbí, neměly by sledovanost a možná by i klesla tendence cpát nesmysly na YT. Stejný je to třeba s bulvárem, všichni na to nadávaj, ale všichni se tím alespoň nahodile krmí......jak má potom bulvár/YT-nesmysly skončit, když na tom participujou i lidi, kterým se to nelíbí? :)
A k tvým videím......právě proto, že nejsi striptérka ani štětka, bys možná nemusela přistupovat k videu někoho jinýho stejně povrchně jako ten, kdo tě jako štětku vidí. :) Ve skutečnosti o tý holce nic nevíš.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:59 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | @ Makuška: Vyrůstala jsi v jiný době, kdy veřejný sdílení na netu prostě nefrčelo. Dneska je tomu jinak.....ale dělala jsi jiný věci, kterými jsi svoje rodiče a ostatní dospělé určitě štvala. Teď se to jenom otočilo. :)
Já spíš nechápu, a vlastně mi to i leze na nervy :), jak lidi sledujou něco, co se jim ve skutečnosti nelíbí, jenom aby se tomu mohli smát, mít na to kecy, cokoliv. Kdyby těmhle videím věnoval pozornost jenom ten, komu se líbí, neměly by sledovanost a možná by i klesla tendence cpát nesmysly na YT. Stejný je to třeba s bulvárem, všichni na to nadávaj, ale všichni se tím alespoň nahodile krmí......jak má potom bulvár/YT-nesmysly skončit, když na tom participujou i lidi, kterým se to nelíbí? :)
A k tvým videím......právě proto, že nejsi striptérka ani štětka, bys možná nemusela přistupovat k videu někoho jinýho stejně povrchně jako ten, kdo tě jako štětku vidí. :) Ve skutečnosti o tý holce nic nevíš..... |
Promiň, ale tohle je video z FB, který mi prostě přistálo na profilu (sdílela mi ho tam kámoška)....tak když mi to někdo nasdílí na profil, tak mrknu. Dala mi to tam pro pobavení a mě to pobavilo. Nic špatnýho na tom nevidím. To video už sdílelo přes 180tisíc lidí, takže je asi zbytečný moralizovat o nesmyslným šíření videí. A u videa beztak nezjistíš jestli se ti líbí nebo ne, dokud si ho nepřehraješ, tak jak bys chtěl eliminovat to, že by tyhle videa sledovali jen lidi, kterým se ty videa líbí, když nevíš, co v tom videu je??
A upřímně....já jsem vyrůstala v době, kdy na netu už tehdy kolovalo dost věcí a přesto by mě nikdy v životě nenapadlo někomu předvádět a veřejně zpřístupňovat svoje fotky například. Chce to trochu sebekritiky a jde to i u puberťáků.
Není to o bulváru nebo Youtubu - je to o egocentričnosti těch lidí v těch videích, kteří si skutečně myslí, že jsou zajímaví a tak tyhle videa nahrávají do veřejných sekcí ....tedy pozitivně zajímaví - očekávající popularitu a zájem veřejnosti (viz ti borci, co sem dával z Youtubu tuším Deadlift). Tam taky chybí sebekritika a přebývá egocentričnost a nenaděláš nic - můžeš se tomu jen zasmát.
Btw. lidem, kteří si mě kategorizují místo pole dance do striptýzu nebo rovnou bordelu se taky směju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | it is very easyyyy... opíšeš číslo karty a poslední 3 čísla na druhé straně...žádný zabezpečení třeba sms bo tak. To je 300liber (10000kč +-) Ted to řeším s bankou a pokud nic nevyřeším obrátím se na policajty |
U mojí banky teda musím potvrzovat SMS. Jinak na tohle je lepší kreditka, tam si daleko líp chráněný a pokud bych často používal kartu (zejména pak v zahraničí) určitě bych měl kreditní kartu (platíš penězi banky a ta si je daleko líp chrání, nikoli svýma jako v případě debetní karty).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: |
Promiň, ale tohle je video z FB, který mi prostě přistálo na profilu (sdílela mi ho tam kámoška)....tak když mi to někdo nasdílí na profil, tak mrknu. Dala mi to tam pro pobavení a mě to pobavilo. Nic špatnýho na tom nevidím. To video už sdílelo přes 180tisíc lidí, takže je asi zbytečný moralizovat o nesmyslným šíření videí. |
Neříkám že zrovna tohle video, ale velká část "pobuřujícího" nebo až "debilního" obsahu je děláná účelně za účelem monetizace Taková kravina má potenciál virálního šíření (lidi to začnou sdílet, komentovat a lajkovat) a autor může zadarmo nasměrovat na svoje stránky/profil atd. mraky lidí, mraky lidí na internetu = potenciál vydělat mraky peněz.
Extrémní případ:
http://www.hrej.cz/novinky/2014/06/17/pewdiepie-si-rocne-prijde-az-na-4m-33328/
To že někde vidíte nějakou "debilní" blondýnu na Youtube, jak tam kecá o kravinách dost často znamená, že je to projekt nějakého chytrého člověka a ona je "jen" herečka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | shooter napsal: | | it is very easyyyy... opíšeš číslo karty a poslední 3 čísla na druhé straně...žádný zabezpečení třeba sms bo tak. To je 300liber (10000kč +-) Ted to řeším s bankou a pokud nic nevyřeším obrátím se na policajty |
U mojí banky teda musím potvrzovat SMS. Jinak na tohle je lepší kreditka, tam si daleko líp chráněný a pokud bych často používal kartu (zejména pak v zahraničí) určitě bych měl kreditní kartu (platíš penězi banky a ta si je daleko líp chrání, nikoli svýma jako v případě debetní karty). |
Tak jenom zrychleně.
Z tvojí kreditky nikdo neukradl peníze, ale nakoupil si na ni. Zboží si pravděpodobně nechal někam poslat a to ho dost možná usvědčí, a možná taky ne. Čísla si určitě neopsal z tvojí kreditky, spíš jsou někde k mání v nějaké hacknuté databázi kreditních karet. Vzhledem k tomu, že jsi platbu nedělal ty, jednoduše řekneš v bance a oni ty peníze strhnou zpátky. Pravděpodobně to odsere obchodník, který poslal a neověřil si dostatečně transakci /což se někdy dost dobře nedá, obzvlášť, když to byla menší transakce/.
Šance, že by ti ty peníze nevrátily je nízká, nepřijdeš o ně. Na to jsou banky zařízené.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si na ty mrdky v krku ten doporucovanej sprej JOX a je ti teda peknej kentus  leze mi nervy ze uz od nedele to mam a kdybych nebyl sulin a zasel si v pondeli pro ty tridenni antibiotika, uz jsem v cajku, i kdyz je to uz velkem na ustupu, porad to neni ono _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | http://zpravy.idnes.cz/holland-vlada-zemi-eurozony-d1k-/zahranicni.aspx?c=A150719_144213_zahranicni_bse
Za chvíli se akorát ukáže, že ti konspirační teoretici měli nakonec pravdu |
Podobné prohlášení "„Co nás ohrožuje, není přemíra Evropy, nýbrž její nedostatek,“ soudí Hollande. " jsem četl už před několika lety. Není nic nového, že cílem eurohujerů jsou Spojené státy evropské, po vzoru USA
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Koupil jsem si na ty mrdky v krku ten doporucovanej sprej JOX a je ti teda peknej kentus leze mi nervy ze uz od nedele to mam a kdybych nebyl sulin a zasel si v pondeli pro ty tridenni antibiotika, uz jsem v cajku, i kdyz je to uz velkem na ustupu, porad to neni ono |
No, nechci nic říkat, ale doporučil bych ti mojeho ORL. Starší chlap, ten než by předepsal antibiotika, tak si radši nechá useknout ruku.
Protože nechat si bez dalších objektivních problémů napsat azitromycin /trefil jsem to?/ jakožto širokopásmové antibiotikum... to je poněkud diletantnské řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Grimley napsal: | Koupil jsem si na ty mrdky v krku ten doporucovanej sprej JOX a je ti teda peknej kentus leze mi nervy ze uz od nedele to mam a kdybych nebyl sulin a zasel si v pondeli pro ty tridenni antibiotika, uz jsem v cajku, i kdyz je to uz velkem na ustupu, porad to neni ono |
No, nechci nic říkat, ale doporučil bych ti mojeho ORL. Starší chlap, ten než by předepsal antibiotika, tak si radši nechá useknout ruku.
Protože nechat si bez dalších objektivních problémů napsat azitromycin /trefil jsem to?/ jakožto širokopásmové antibiotikum... to je poněkud diletantnské řešení. |
Mam sumamed, ale tusim, ze to moc nepomuze, uvidim zejtra, kdyztak si zajdu nekam, uz me to nebavi, ten krk ani neboli, tak nevim co to je :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
Cena mrazenych kurecich rizku (vodnanske kure) v mistni Brnence 98,90 / 0,5kg  Neskutecna cena, kdyz si vezmu , ze po rozmrazeni z toho jeste odtece nejaka voda a ze hovezi zadni u reznika dostanu za 189kc / kg tedy za stejnou cenu jako kilo mrazenyho vodnana. Samozrejme tam kureci nekupuju, ale nahodou jsem si te ceny nedavno vsiml a malem jsem sel do kolen. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
Tyhle kuřecí kozy podle mě kupujou akorát důchodci :)) ... v Brně jsem se divil, kolik důchodců dělá velký nákupy v Bille, kdyby nakoupili kdekoliv jinde, maj to o čtvrtinu levnější..... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|