|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 07, 2016 8:29 pm Předmět: |
|
|
Já bych dělal trvdou politiku .. napřed by zemřeli ti staří a uplacení kokoti a pak humanitní aktivisti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:22 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: |
A z jedný slečny je aktivistka, druhá konvertovala k islámu, takže vskutku "výborná" investice |
no tenhle dovetek je taky mimoradne vtipnej:
-------------------------------------------------------
| citace: | | Humpálová údajně převzala islámskou víru svých věznitelů. Podle tajných služeb se loni na podzim zřejmě pokusila ke svým únoscům vrátit, byla však zastavena na turecké hranici a poslána zpět do Česka, tvrdí Respekt. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:41 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Marky V. napsal: |
A z jedný slečny je aktivistka, druhá konvertovala k islámu, takže vskutku "výborná" investice |
no tenhle dovetek je taky mimoradne vtipnej:
| citace: | | Humpálová údajně převzala islámskou víru svých věznitelů. Podle tajných služeb se loni na podzim zřejmě pokusila ke svým únoscům vrátit, byla však zastavena na turecké hranici a poslána zpět do Česka, tvrdí Respekt. |
------------------------------------------------------- |
Investice výborná no..... a to se vyplatí... Zaplatí to kdo??? No my. Humpálová zřejmě dostala málo po tlamě a tak jí to chybí... měli ji pustit a tu druhou poslat s ní.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:46 am Předmět: |
|
|
Jsem rád, že to píše žena. Ode mě by to znělo tak nějak blbě :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:56 am Předmět: |
|
|
Stockholmský syndrom _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po únor 08, 2016 9:00 am Předmět: |
|
|
Nevyznělo Daymoone.  Každý normální člověk si u případu těch dvou zaťuká na čelo nad jejich demencí. Už jen samotné rozhodnutí se na takovou cestu vydat nenapadne snad žádné normální holky.
Mě by zajímalo kde se to v těch holkách bere??? Mě to prostě rozum nepobírá....
To jsou přesně ty pipky, který se pak ve snu o pohádce o 1000 a 1 noci vdávají za muslimy, konvertují k islámu, podepisují předmanželské smlouvy podle islámských zákonů šaría apod. To by člověk nad tou blbostí brečel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 08, 2016 9:08 am Předmět: |
|
|
vsak ale "at tahnou". Nie je problem tych dvoch retardiek ze ich zachranovali :) to je problem statu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po únor 08, 2016 9:18 am Předmět: |
|
|
Problém státu .. se mi hrozně líbí jak 5 unesených čechů (a ne, nebyli to turisti) vymění za teroristu a 2 dealery, 2 holky unesený v Pakistánu (jen a jen jejich blbostí!) koupí zpět za 150 milionů (načež jedna se tam chce pořád vrátit), uvězněný dealery v Thajsku taky dostali zpátky do země, ale jak se kradou děti v Norsku, tak to ne, to stát naprdí, to nepomůže nikdo.
Ten přístup státu je prostě úžasnej ..
a divadelně-hudební kroužek PČR (to mě fakt po ránu dorazilo)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 08, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
hej, ked sa hraju na extremistov, a kazdy z nich ma prevesenu kapsicku jak revizor v mhd _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:05 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Nevyznělo Daymoone. Každý normální člověk si u případu těch dvou zaťuká na čelo nad jejich demencí. Už jen samotné rozhodnutí se na takovou cestu vydat nenapadne snad žádné normální holky.
Mě by zajímalo kde se to v těch holkách bere??? Mě to prostě rozum nepobírá....
To jsou přesně ty pipky, který se pak ve snu o pohádce o 1000 a 1 noci vdávají za muslimy, konvertují k islámu, podepisují předmanželské smlouvy podle islámských zákonů šaría apod. To by člověk nad tou blbostí brečel. |
Asi nejsem normální.
Co se jejího konvertování týče, to už tu bylo zmíněno - stockholmský syndrom
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:21 am Předmět: |
|
|
no v něčem má slečna pravdu. Samotné dvě holky, co se vydají do Pákistánu, při současné politické situaci... Dvě samotné holky můžou vyjet na dovolenou do Egypta, ale ne na baťůžkářský vejlet do ultramuslimské země, kde se dodneška kamenuje a kde podřiznout manželku je bráno za svaté právo.
Nikde jsem nečetl rozhovor ani s jednou z nich. Docela by mně zajímalo, jakou vděčnost /ta druhá pííp určitě žádnou/ cítí, za to, že za ně daňoví poplatníci zaplatili 72,5M za každou.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:27 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | no v něčem má slečna pravdu. Samotné dvě holky, co se vydají do Pákistánu, při současné politické situaci... Dvě samotné holky můžou vyjet na dovolenou do Egypta, ale ne na baťůžkářský vejlet do ultramuslimské země, kde se dodneška kamenuje a kde podřiznout manželku je bráno za svaté právo.
Nikde jsem nečetl rozhovor ani s jednou z nich. Docela by mně zajímalo, jakou vděčnost /ta druhá pííp určitě žádnou/ cítí, za to, že za ně daňoví poplatníci zaplatili 72,5M za každou. |
Treba ji podcenujem a mela vybornej podnikatelskej zamer. Odjet si takhle nekam, nechat vyplatit vykupne a pak se vratit pro svuj dil
ps: muj prispevek je jen radobyvtipna poznamka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:27 am Předmět: |
|
|
ked sa chcela vratit? asi je rada, ze jej "kamarati" dostali peniaze, inak to ma predpokladam u prdele _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:34 am Předmět: |
|
|
psal jsem o té druhé, doufal jsem, že to vyplyne z toho, jak jsem to napsal...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 08, 2016 11:26 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Co se jejího konvertování týče, to už tu bylo zmíněno - stockholmský syndrom |
Moze byt, viacero takto vaznenych sa z toho zcvoklo, bohvie co vsetko am s nimi robili. Nakolko boli zcvoknute uz pred unosom je vec druha. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|