|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st březen 30, 2016 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st březen 30, 2016 6:01 pm Předmět: |
|
|
Docela mě mrzí, že sme se minulý týden dost nepohodli s rodičema od přítelkyně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st březen 30, 2016 6:24 pm Předmět: |
|
|
No nevim, všechny účastníky jakékoliv "vzdorodemonstrace" považuji za největší idioty v téhle zemi. Opravdu si někdo myslí, že je normální naschvál svolat demonstraci na stejné místo a stejný čas? To jsme to teda dopracovali, že lidi tohle považujou za standard demokratického dialogu. Je to jenom levná účelová provokace a nechápu, jak to může nějakej přiblblej úředník povolit.
A je mi jedno jestli je to vzdorodemosntrace proti číňánum, proti nacistum atd., přijde tam prostě jenom naprosto vymázle pako, co si potřebuje vybít frustraci ze svýho posranýho života. Zajímalo by mě, kolik by na tyhle demonstrace přišlo lidí, kdyby se konali v jiný den a nebyla tam možnost nikoho poplivat a na nikoho řvát...
EDIT: Abych to shrnul ještě: protidemonstranti nechodí projevovat svůj názor, ale umlčovat názor cizí... _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
Naposledy upravil Barbar Conan dne st březen 30, 2016 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st březen 30, 2016 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: |
EDIT: Abych to shrnul ještě: protidemonstranti nechodí projevovat svůj názor, ale umlčovat názor cizí... |
S tím názorem souhlasím. Rozhodně to vede jen k rozdělování společnosti a eskalaci problémů. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 30, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 10:02 am Předmět: |
|
|
A na tématu "všeho moc škodí" se udělá několik disertačních prací
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 10:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
Po 12tich rokoch sme museli dat utratit rodicovskeho hafana _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 2:51 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Po 12tich rokoch sme museli dat utratit rodicovskeho hafana |
To mě moc mrzí....taková ztráta bolí, ale je hezký že jste ho nenechali trápit když to jinak nešlo. Drž se.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 3:22 pm Předmět: |
|
|
A co chceš jako dělat jiného s buznama? Léčit se to nechce a ještě si myslí že jsou vlastně něco víc _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 4:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|