Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1123, 1124, 1125 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych buzny neodsuzoval, jedna pomohla urychlit 2. sv. válku. Ale taky je nemusím vidět se předvádět ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Makuška napsal:
A tato země předsedá komisi o lidských právech???

http://www.thegailygrind.com/2016/03/30/saudi-arabia-urges-need-for-death-penalty-after-sharp-rise-in-homosexual-arrests/

A co chceš jako dělat jiného s buznama? Léčit se to nechce a ještě si myslí že jsou vlastně něco víc

Wondro beru to jako dobrý pokus o vtip.....bohužel léčit se to nedá stejně jako demence a nemyslím si, že jsou názoru, že jsou něco víc. Jen mají pocit, že mají stejný nárok na život jako všichni ostatní a proti tomu já nic nemám.

Připomínáš mi takový ty týpky, co lesby jako joooooo....ty uznávám ....páč na ty koukat...to je mňaminka jako kůžičky od Ládi Hrušky..... ale buzny??? Ježiš fuuuuuj .... nééé ty neuznávám...zabte to než to naklade vajíčka.
wondra

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě nevadí buzící co si to nechávají pro sebe, to je mi fakt putna. Ale nevím proč by měli mít právo to jakkoliv legalizovat a nedej bože adoptovat děti.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně anální piráti nevadí, přijde mi to akorát nechutné. Je to zkrátka úchylka jako každá jiná. Stejně tak mi ale nevadí ani zoofilové, nekrofilové atd., nechutné mi to přijde stejně.
Ovšem co mě sere je to pokrytectví "mainstreamu", že teplomíři jsou super, ale zoofily by zavírali do nemocnic a pedofily rovnou do vězení...Prostě 80% lidí si vubec nevidí do huby a bylo by lepší kdyby mlčeli.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Mně anální piráti nevadí, přijde mi to akorát nechutné. Je to zkrátka úchylka jako každá jiná. Stejně tak mi ale nevadí ani zoofilové, nekrofilové atd., nechutné mi to přijde stejně.
Ovšem co mě sere je to pokrytectví "mainstreamu", že teplomíři jsou super, ale zoofily by zavírali do nemocnic a pedofily rovnou do vězení...Prostě 80% lidí si vubec nevidí do huby a bylo by lepší kdyby mlčeli.

Přípomněl jsi mi tento hoax
http://www.hoax.cz/hoax/good-luck-mr-gorsky/
Dříve byl orál také nechutný. Jenže to bylo před mnoha lety.

Co se zoofilů týče, co vím, v čechách to není protizákonné. A co vím, v průběhu věků se na zoofílii často hledělo s větším porozumněním než na homosexualitu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak u pedofilov je to najma preto, ze zneuzivaju zranitelnu skupinu - deti. Ked si to rozda Elton John so Zdenkom Troskom, ich vec...
bozoha

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Ovšem co mě sere je to pokrytectví "mainstreamu", že teplomíři jsou super, ale zoofily by zavírali do nemocnic a pedofily rovnou do vězení... Prostě 80% lidí si vubec nevidí do huby a bylo by lepší kdyby mlčeli.

Jo, tak s tim poslednim se da souhlasit. Ja bych k tomu jenom jedno: co kdyby ses na chvili zamyslel nad tim, proc to tak je, prip. jestli mezi tim nahodou neni preci jen kurva rozdil? Mne nevadej homosexualove, ale nesnasim buzeranty, hadej do ktery skupiny patris.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
...Stejně tak mi ale nevadí ani zoofilové...

To mi připomělo:

Chlápek se ptá ovečky: "Ovečko, vyber si...buď za a)každý půjdeme svou cestou nebo za b)si zašukáme."
Ovečka: " Béééé"

Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to asi bude tím, že ani ovce ani malý dítě nejsou zrovna v kondici dělat takový velký rozhodnutí, stejně jako mrtvoly 
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Tak u pedofilov je to najma preto, ze zneuzivaju zranitelnu skupinu - deti. Ked si to rozda Elton John so Zdenkom Troskom, ich vec...

No právě to je ono, že jo. Lidi maj zaškatulkováno, že každej pedofil automaticky znásilňuje po práci děti v dodávce Přitom kolik % pedofilů spáchá nějakej násilnej čin? 0,1%? Nebo ještě míň?

CHADZI napsal:
...

Na druhou stranu takovej kůň ti to dá asi dost jasně najevo, když se mu to nezdá, to pak skončíš v nemocnici na operaci kolene

Všichni akorát ukazujete to špatný uvažování. To že je někdo pedofil neznamená že przní děti, nekrofil nemusí hned prznit mrtvoly atd.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve vězení v jedné cele sedí zoofil, pedofil, nekrofil a vyznavač adrenalinových sportů.
Zoofil povídá: "Chtělo by to nějaký koťátko."
Pedofil na to: "Malý!"
Nekrofil se přidá: "Hlavně mrtvý."
Vyznavač adrenalinových sportů se jen tak znuděně protáhne a povídá: "Mňáúúú..."
Makuška

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbare sexuální deviace a sexuální orientace není totéž. Pokud to tobě jako totéž přijde, je to čiste tvůj osobní názor, ale faktem zůstává ze to totéž není ať si o tom myslíš cokoliv.

Jinak Já na sňatky homosexuálních párů mam taky svuj názor, ale respektuju ze tu možnost chtěli mit a mají ji aspoň z důvodu že si mají jak potěšit ruzne právní náležitosti apod.,takže ta legalizace asi budiž.

Za me ať si každý dela co chce pokud tim nikoho neobtěžuje a nikomu tim neublizuje.

Každopádně upirat někomu kvůli homosexualitě právo na život jako v te zas*ane SA. ...to je humus.
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze mluvim za vsechny normalni chlapy, kdyz reknu, ze homosexualita je ok, ale jen u zenskych
wondra

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jim Nezapomen poděkovat že i přesto jak malá jsou čast populace se velkou měrou podílí na šíření pohlavních chorob, predevsim tedy hiv. A že to není deviace? Tak co je to? To že zástupci jednoho živočišného druhu stejného pohlaví spolu vedou sexuální i spolecensk vztah a říkají si normální? Úchylka je to že se ti líbí kožené oblečky, tohle je deviace neboli porucha.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:

To mi připomělo:
Chlápek se ptá ovečky: "Ovečko, vyber si...buď za a)každý půjdeme svou cestou nebo za b)si zašukáme."
Ovečka: " Béééé"

Mne to pripomnelo tenhle vtipnej klip :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1123, 1124, 1125 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: