Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1136, 1137, 1138 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že je velmi rozumné a zodpovědné min letos nikam nejezdit a zůstat doma. Nějak je ten růst HDP třeba podpořit, a hlavně je to prd dovolená, když je všude lidí jak psů.

Já tam pojedu, zkouknu to tam a dám samozřejmě vědět .... sice bych taky nejraději max tak na Kokořín, ale prostě zodpovědnost a blaho bližního a tak.

Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Popravde se mi teda nechtelo tahnout do italie, kdy jedinej ridic jsem ja a do autobusu k mori (kde rvou mali decka....nedejboze pred vama sedi smradlavej dedek) me nikdo uz nedostane.... kdyz k tomu pripojim to, ze bych si tam ani neuzil klid, protoze bych mel blbej pocit... tak si to pivo u bazenu muzu dat i u nas :))
sovajs

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No do Itálie bych nejel, že je tam celkem hnus moře a ne kvůli imigrantům.

Není toto jedním z cílů IS? Rozsévat strach?

Btw. jedna známá neletí letos letadlem do Řecka, protože se bojí, že ji sejmou soudruzi z Ruska
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ale počítejte s tím, že pokud letos z preventivních důvodů na zahraniční dovolenou nepojedete, nejspíš už nepojedete nikdy.
Uprchlickoteroristický problém se nezlepší, naopak bude horší, tak příští rok máte utrum úplně.
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vojín .... tak tu svoji nebohou dívku taky pusť za volant, ne? Ti ho nevošmatlá. Vona ti taky určo půjčí pochovat mimino, ať bude táta kdokoli.

A pokud jsi línej jak dobytek a chceš sedět doma zadku, tak si to divadlo schovej domů, nám to vysvětlovat nemusíš:-))).

V Itálii je moře těžce na pikaču .... a nebo taky úplně perfektní ... záleží kam se jede. Tak zcela platí, že jaký si to kdo udělá, takový to má.
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to mam nastaveny tak, ze na dovcu nikdy nikam nejezdim a nejezdime, a koukam, ze to zacina bych cim dal tim vyhodnejsi ) Kam bych se trmacel, doma mam posilku a PC, a je tam dobre.
Skoda, ze takto neuvazuji vsichni, ubylo by spoustu problemu.
Bombay

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to mam nastaveny tak, ze sportovat nikdy nikam nejezdim a nejezdime, a koukam, ze to zacina bych cim dal tim vyhodnejsi ) Kam bych se trmacel, doma mam lednicku, udirnu a PC, a je tam dobre.
Skoda, ze takto neuvazuji vsichni, ubylo by spoustu problemu.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri dnesnich cenach letenek a akcich na ne se nemusite prece ani omezovat na evropu, ktera je casto stejne draha nebo drazsi jako dovolena v karibiku, thajsku, vietnamu atd...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou se nějak šíří hoaxy ...
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Pri dnesnich cenach letenek a akcich na ne se nemusite prece ani omezovat na evropu, ktera je casto stejne draha nebo drazsi jako dovolena v karibiku, thajsku, vietnamu atd...

Ono to není tak jednoduché. Rozdíl v letenkách je a pokud si ho vynásobíš čtyřmi za normální rodinu, hned ti to naskáče. Jen za letenky vytáhneš zhruba 60 000 Kc. Ano, ubytování a vše okolo v Asii seženeš o dost levnější, ale stejně za tu rodinnou dovolenou vytáhneš více.
Druhým faktorem je jet lag a doba cesty. Jet lag ti znepříjemní dovolenou tak na den či dva a přímý let bez přestupů do Thajska je zhruba 12 hodin, do ostatních podobných zemí o 1-3 hodiny déle. S přestupy tudíž můžeš počítat 15-25 hodin letu. Potom jsi na den mrtvý. Takže se ti nevyplatí letět na týden, deset dní, ale je rozumné si tu dovolenou naplánovat na tak tři týdny. Což zase nemůže každý.
Ale souhlas. Pokud má někdo možnost, je hloupost do Asie neletět. Karibik také jde, ale podle mých zkušeností, Asie je levnější.
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost mě vytáčí rádoby "tuneři" s kšiltem na bok v parodii na auto, se kterým jsou připosraní přejet přes přejezd, aby náhodou neurvali ty hustokrutý spojlery a prahy (čímž brzdí provoz jako kráva), ale pak se budou mezi přechodama a semaforama velice hustě rozjíždět s gumovačkou, aby o tři sta metrů dál s gumovačkou brzdili. Prostě jak u ču*áků ve vidění. Nepobírám.
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolenou u moře jsem nikdy moc nepochopil, koupání v moři je zábava asi tak na 2 hodiny. Jinak je tam to samé co u nás za násobné ceny a všude se snaží člověka jenom oškubat za kraviny A slunce na pořádné spálení je i u nás v poslední době až moc.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Dost mě vytáčí rádoby "tuneři" s kšiltem na bok v parodii na auto, se kterým jsou připosraní přejet přes přejezd, aby náhodou neurvali ty hustokrutý spojlery a prahy (čímž brzdí provoz jako kráva), ale pak se budou mezi přechodama a semaforama velice hustě rozjíždět s gumovačkou, aby o tři sta metrů dál s gumovačkou brzdili. Prostě jak u ču*áků ve vidění. Nepobírám.

Jak jsi jezdila na té motorce, Makuško? Pomalu a způsobně? Dodržovala povolené rychlosti?
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bulharsko bude v pohodě... do Itálie by mně stejně nikdo nedostal (k moři)
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Makuška napsal:

Jak jsi jezdila na té motorce, Makuško? Pomalu a způsobně? Dodržovala povolené rychlosti?

Hulkie budeš se divit, ale ve městě, obci i té nejmenší vesnici podle předpisů. Ono riskovat, že se před motorku zakutálí děckám balon nebo se babička rozhodne na tu zebru vlézt a já to nedobrzdím, se mi fakt nechtělo a znám jen velmi málo motorkářů, kteří by to riskovat chtěli.

Já jsem si ego chladila mimo město a hlavně na okruhu v Brně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1136, 1137, 1138 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: