|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Ikee napsal: | Vážení já jsem úplně v šoku, kolik je tu najednou odborníků na vztahy. Nikdo z vás s nimi nežije a tedy není možné vědět, kde je zakopaný pes a co se ve skutečnosti děje. Jen protože vy sami máte nějaké osobní zkušenosti ze svých bývalých a současných vztahů, tak to přeci neznamená, že umíte adekvátně poradit někomu cizímu a ještě na dálku. Natož jim hned nařizovat, jak se mají soudně zařídit.
Takhle vážná věc by se skutečně měla řešit v klidu a v soukromí. |
Je to soukromá věc..ale co čekáš, když toto někdo napíše na fórum plné "odborníků" (jakékoliv internetové fórum)? |
Člověk se asi potřebuje "svěřit", vypustit to ze sebe dál a docela chápu i to, že anonymní forum může být pro člověka i snazší ventil než vlastní rodina. A i chápu některé reakce, sama mám vlastní názor, ale to neznamená že znám pravdu a dovolila bych si někomu radit.
A btw. já jako malá holka (3-4 roky) byla soudem svěřená do péče táty samoživitele.. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:29 pm Předmět: |
|
|
| 1MG napsal: | Peťko!!! Sakra!!!
Podání návrhu na svěření dítěte do péče považuji za důležitý krok v začátku budování PRÁV k dítěti.... Tím, že uvede, že matka byla přistižena při nevěře v přítomnosti nezletilé bla bla bla... To je jen začátek.... Stejně se to pak táhne....
Podání návrhu považuju za nutný krok! Pokud o dceru nezačne bojovat hned, může se stát, že o ni přijde, to je možné, bohužel..... O svou ženu (o důveru v ní) už přišel...... |
A ta jeho ex ... nebo co to dnes vlastně je, když nejsou svoji:-) ... řekne, že to není pravda, že to bylo úplně jinak a .... a je v prdeli, on mu tak někdo půjde svědčit, že mu ji šukal s malou u hlavy.
Boha jeho! Trochu rozum!
A jak by se o to dítě staral, když je evidentně valnou část týdne v hajzlu (to není obvinění, ale konstatování), by ten soud taky celkem zajímalo.
Tohle jsou fakt rady za trest!
Zkusit z ní veřejně a oficiálně udělat kurvu, to jistě dohodě o řešení situace hodně pomůže a spolupráce obou rodičů při péči o dítě bude vskutku zářná. :-)
V prvé řadě by si měl promluvit s tou slečnou:-), co je ve vztahu špatně, když to řeší takto, a popřemýšlet, co vlastně chce dál, co chce dál ona, a na čem se lze nějak rozumně dohodnout.
Si tu fakt přijdu jak na Sally. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:30 pm Předmět: |
|
|
| 1MG napsal: | | osobně nikomu rady nedávám, to bych se neodvážil, jednou za čas se na ronnie vybliju ze svých názorů a pak zas zmizím...... ale nevěru ženy ještě před vlastním dítětem považuji za neomluvitelný akt agrese vůči domovu, rodině, muži a proti DÍTĚTI!! a pokud je dnes úterý, ve středu by měl mít podaný návrh na svěření dítěte do vlastní péče, ať bude výsledek jakýkoli!!!! AKCE - REAKCE!!!! to je můj názor, nikomu ho nevnucuji a nikomu neradím.... |
Já myslím, že všichni pochopili, že bys to řešil rázně impulzivně teď hned okamžitě a že během nanosekundy by ve tvém scénáři bylo vymalováno. A pak že muži jsou emocionálně rozvážnější a používají víc pravou hemisféru.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Člověk se asi potřebuje "svěřit", vypustit to ze sebe dál a docela chápu i to, že anonymní forum může být pro člověka i snazší ventil než vlastní rodina. A i chápu některé reakce, sama mám vlastní názor, ale to neznamená že znám pravdu a dovolila bych si někomu radit.
A btw. já jako malá holka (3-4 roky) byla soudem svěřená do péče táty samoživitele.. |
Čistě hypoteticky, kdyby něco takového nastalo u vás s Cizem... kdo mi dostal kočku do péče, už jste na toto téma zavedli řeč? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:33 pm Předmět: |
|
|
Upéct a sníst napůl, co je na tom k řešení?
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | eSko napsal: | Čistě hypoteticky, kdyby něco takového nastalo u vás s Cizem... kdo mi dostal kočku do péče, už jste na toto téma zavedli řeč? |
Není co řešit, kočku mám mnohem déle než Ciza a je moje. Prostě bych si sebrala saky paky, kočku dala do bedny a bylo by vymalováno. ;) |
Vím o čem mluvíš....ještěže s těmi domácími mazlíčky to je naštěstí takhle jednoduchý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Není co řešit, kočku mám mnohem déle než Ciza a je moje. Prostě bych si sebrala saky paky, kočku dala do bedny a bylo by vymalováno. ;) |
A co upéct Cízu? Nemusela bys balit a na rok kupovat kočce žrádlo
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
diskusi s nevěrným partnerem bych za každou cenu zahájil až PO podání návrhu na svěření dítěte do vlastní & střídavé péče... a budu to opakovat dokola jak rozbitej gramofon...... ikdyž se o malou nemůže aktuálně denně starat!!!! to nehraje roli!!! nejen že ztratil ženu, ale jednoho dne se žena může sbalit i s děckem, a to už je moment, kdy se těžko bude bránit, a ztratí i děcko...... a těžko se bude domáhat i třeba jen víkendových návštěv, navíc decko už bude zmanipulovaný matkou,.......... po zlém činu, musí následovat trest, jinak se ze zlého činu stane zlý zvyk...... nediskutuji o tom s nikým, píšu svůj názor........ sbohem vážení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Makuška napsal: | Vím o čem mluvíš....ještěže s těmi domácími mazlíčky to je naštěstí takhle jednoduchý. |
Mno, já ti nevím. Když jedeme na chalupu, tak nejvíc krámů s sebou má teda zrovna kočka. |
No ale to je naprosto pochopitelný.... (nebudu rozvádět s čím vším jezdívali moji psi se mnou na hory) A přitom já jsem slyšela, že kočce stačí mít co škrabat, na co se věšet, na co číhat a co lovit.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|