Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1148, 1149, 1150 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Ikee napsal:
Vážení já jsem úplně v šoku, kolik je tu najednou odborníků na vztahy. Nikdo z vás s nimi nežije a tedy není možné vědět, kde je zakopaný pes a co se ve skutečnosti děje. Jen protože vy sami máte nějaké osobní zkušenosti ze svých bývalých a současných vztahů, tak to přeci neznamená, že umíte adekvátně poradit někomu cizímu a ještě na dálku. Natož jim hned nařizovat, jak se mají soudně zařídit.

Takhle vážná věc by se skutečně měla řešit v klidu a v soukromí.

Je to soukromá věc..ale co čekáš, když toto někdo napíše na fórum plné "odborníků" (jakékoliv internetové fórum)?

Člověk se asi potřebuje "svěřit", vypustit to ze sebe dál a docela chápu i to, že anonymní forum může být pro člověka i snazší ventil než vlastní rodina. A i chápu některé reakce, sama mám vlastní názor, ale to neznamená že znám pravdu a dovolila bych si někomu radit.

A btw. já jako malá holka (3-4 roky) byla soudem svěřená do péče táty samoživitele..
cipinek

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a vidíš co z tebe vyrostlo, místo aby sis hrála a panenkama, tak si hraješ s velkýma pneumatikama a železem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1MG napsal:
Peťko!!! Sakra!!!

Podání návrhu na svěření dítěte do péče považuji za důležitý krok v začátku budování PRÁV k dítěti.... Tím, že uvede, že matka byla přistižena při nevěře v přítomnosti nezletilé bla bla bla... To je jen začátek.... Stejně se to pak táhne....

Podání návrhu považuju za nutný krok! Pokud o dceru nezačne bojovat hned, může se stát, že o ni přijde, to je možné, bohužel..... O svou ženu (o důveru v ní) už přišel......

A ta jeho ex ... nebo co to dnes vlastně je, když nejsou svoji:-) ... řekne, že to není pravda, že to bylo úplně jinak a .... a je v prdeli, on mu tak někdo půjde svědčit, že mu ji šukal s malou u hlavy.

Boha jeho! Trochu rozum!

A jak by se o to dítě staral, když je evidentně valnou část týdne v hajzlu (to není obvinění, ale konstatování), by ten soud taky celkem zajímalo.

Tohle jsou fakt rady za trest!

Zkusit z ní veřejně a oficiálně udělat kurvu, to jistě dohodě o řešení situace hodně pomůže a spolupráce obou rodičů při péči o dítě bude vskutku zářná. :-)

V prvé řadě by si měl promluvit s tou slečnou:-), co je ve vztahu špatně, když to řeší takto, a popřemýšlet, co vlastně chce dál, co chce dál ona, a na čem se lze nějak rozumně dohodnout.

Si tu fakt přijdu jak na Sally.
Makuška

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1MG napsal:
osobně nikomu rady nedávám, to bych se neodvážil, jednou za čas se na ronnie vybliju ze svých názorů a pak zas zmizím...... ale nevěru ženy ještě před vlastním dítětem považuji za neomluvitelný akt agrese vůči domovu, rodině, muži a proti DÍTĚTI!! a pokud je dnes úterý, ve středu by měl mít podaný návrh na svěření dítěte do vlastní péče, ať bude výsledek jakýkoli!!!! AKCE - REAKCE!!!! to je můj názor, nikomu ho nevnucuji a nikomu neradím....

Já myslím, že všichni pochopili, že bys to řešil rázně impulzivně teď hned okamžitě a že během nanosekundy by ve tvém scénáři bylo vymalováno. A pak že muži jsou emocionálně rozvážnější a používají víc pravou hemisféru.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Člověk se asi potřebuje "svěřit", vypustit to ze sebe dál a docela chápu i to, že anonymní forum může být pro člověka i snazší ventil než vlastní rodina. A i chápu některé reakce, sama mám vlastní názor, ale to neznamená že znám pravdu a dovolila bych si někomu radit.

A btw. já jako malá holka (3-4 roky) byla soudem svěřená do péče táty samoživitele..

Čistě hypoteticky, kdyby něco takového nastalo u vás s Cizem... kdo mi dostal kočku do péče, už jste na toto téma zavedli řeč?
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upéct a sníst napůl, co je na tom k řešení?

Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
a vidíš co z tebe vyrostlo, místo aby sis hrála a panenkama, tak si hraješ s velkýma pneumatikama a železem...

Pravda.. Ale mohlo být i hůř.
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

moc chlupů, málo masa....

Derek Poundstone
Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ikee napsal:

Čistě hypoteticky, kdyby něco takového nastalo u vás s Cizem... kdo mi dostal kočku do péče, už jste na toto téma zavedli řeč?

Není co řešit, kočku mám mnohem déle než Ciza a je moje. Prostě bych si sebrala saky paky, kočku dala do bedny a bylo by vymalováno. ;)
Makuška

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
eSko napsal:

Není co řešit, kočku mám mnohem déle než Ciza a je moje. Prostě bych si sebrala saky paky, kočku dala do bedny a bylo by vymalováno. ;)

Vím o čem mluvíš....ještěže s těmi domácími mazlíčky to je naštěstí takhle jednoduchý.
Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Vím o čem mluvíš....ještěže s těmi domácími mazlíčky to je naštěstí takhle jednoduchý.

Mno, já ti nevím. Když jedeme na chalupu, tak nejvíc krámů s sebou má teda zrovna kočka.
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

A co upéct Cízu? Nemusela bys balit a na rok kupovat kočce žrádlo
1MG

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diskusi s nevěrným partnerem bych za každou cenu zahájil až PO podání návrhu na svěření dítěte do vlastní & střídavé péče... a budu to opakovat dokola jak rozbitej gramofon...... ikdyž se o malou nemůže aktuálně denně starat!!!! to nehraje roli!!! nejen že ztratil ženu, ale jednoho dne se žena může sbalit i s děckem, a to už je moment, kdy se těžko bude bránit, a ztratí i děcko...... a těžko se bude domáhat i třeba jen víkendových návštěv, navíc decko už bude zmanipulovaný matkou,.......... po zlém činu, musí následovat trest, jinak se ze zlého činu stane zlý zvyk...... nediskutuji o tom s nikým, píšu svůj názor........ sbohem vážení :)
Makuška

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Makuška napsal:

Mno, já ti nevím. Když jedeme na chalupu, tak nejvíc krámů s sebou má teda zrovna kočka.

No ale to je naprosto pochopitelný.... (nebudu rozvádět s čím vším jezdívali moji psi se mnou na hory) A přitom já jsem slyšela, že kočce stačí mít co škrabat, na co se věšet, na co číhat a co lovit.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
ygg napsal:

moc chlupů, málo masa....

Takže mít psa, takového ričbeka, tak to jsou tuhé soudní boje...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1148, 1149, 1150 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: