Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1150, 1151, 1152 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych ani na vteřinu nemohl mít myšlenku v hlavě, že mě podvádí, proto musím být ten nejlepší, ale tak největší péro na světě už nikdy mít nebudu, bohužel...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
1MG

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
A pak je tu ještě jedna možnost, ale tu sem fakt nenapíšu, to by bylo moc hnusné i na mne:-))), protože třeba se pisateli uvedený průser fakt stal ... a není to nějaký ronnieho trik na zvýšení návštěvnosti:-))).

yggu.... nechápu, proč mě nemáš rád? tebe stejně jako Hulkieho považuju za starý kámoše...... proč se musíme hádat?
Bombay

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, kde jsi????
Tohle je diskuze, o kterou nemůžeš přijít!!!!
Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli on teď rando není na útěku ...popis by seděl - pajdavej si něco mrmlal....co se někde schovává ...
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1MG napsal:

yggu.... nechápu, proč mě nemáš rád? tebe stejně jako Hulkieho považuju za starý kámoše...... proč se musíme hádat?

Tebe rád mám, já jen z ryzí lásky k bližnímu varuji před tvými radami!
Kdy si navíc myslím, že si beztak děláš prdel. :-)))

A já se nehádám, já se rozvedl s láskou a oboustranným porozuměním.

Hulkie napsal:

Co oči nevidí to srdce nebolí. Ale pokud má partner tolik drzosti, že si přivede milenku/ce do společné postele, to je nejvyšší forma pohrdání tím druhým...

A co má jako dělat, když třeba nemá nikoho, kdo by jí to prtě pohlídal? Manžel hlídat nemůže, bo furt slouží, tchýni se to blbě vysvětluje, určitě by měla nevhodné dotazy a nakonec to ještě práskla:), a maminka třeba zrovna neměla čas. Trochu tolerance pánové, být furt doma s malým prckem je celkem řehole!
AHOLA

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Hulkie napsal:

Co oči nevidí to srdce nebolí. Ale pokud má partner tolik drzosti, že si přivede milenku/ce do společné postele, to je nejvyšší forma pohrdání tím druhým...

A co má jako dělat, když třeba nemá nikoho, kdo by jí to prtě pohlídal? Manžel hlídat nemůže, bo furt slouží, tchýni se to blbě vysvětluje, určitě by měla nevhodné dotazy a nakonec to ještě práskla:), a maminka třeba zrovna neměla čas. Trochu tolerance pánové, být furt doma s malým prckem je celkem řehole!

NAviac tusim pisal o sedacke, nie posteli
Bombay

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A btw zmínil, že se plazí po jeho ženské...co přesně se dělo, to je stále zahaleno tajemstvím.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2016 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo tady dost kritiky policie, i z mojí strany, ale co občas musí zvládat, to na druhou stranu není žádná sranda...

Protože kdyby se takhle někdo začal srát do mě, asi bych měl dost problémů vydržet v klidu. Tihle lidi jsou kurva šílení.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2016 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je v tom videu za idioty, ožralé a možná zfetované sráče?! Prostě by se měl znovu zavést trest smrti a rozjet to ve velkým.
Grimley

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2016 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlada uz malem koupila parfem jak predvadej ty polsky sracky v obchodacich, prisel jsem akorat kdyz ta marka tleskala ze mlada odpovedla spravne... polozil jsem parfem na pult, rekl ze nemame zajem a naschle... mlada stropila scenu co delam... kdyz ji tam ta marka z parfemu zadarmo najednou vykouzlila dva parfemy za 500 plus ten zdarma, mlada odesla a ted je na me jeste nasrana, ze delam sceny.... pritom vi, ze jsem na tyhle podvodniky v obchodacich vysazenej... jednou zazvonil takovej buzerant dokonce u me doma a takovejch nadavek neslysel jeste... achjo... jsem z toho nasranej a chtel jsem vzit mladou do kina, ale seru na ni :D radsi pojedu dom koukat na hokej
Judson

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2016 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Mlada uz malem koupila parfem jak predvadej ty polsky sracky v obchodacich, prisel jsem akorat kdyz ta marka tleskala ze mlada odpovedla spravne... polozil jsem parfem na pult, rekl ze nemame zajem a naschle... mlada stropila scenu co delam... kdyz ji tam ta marka z parfemu zadarmo najednou vykouzlila dva parfemy za 500 plus ten zdarma, mlada odesla a ted je na me jeste nasrana, ze delam sceny.... pritom vi, ze jsem na tyhle podvodniky v obchodacich vysazenej... jednou zazvonil takovej buzerant dokonce u me doma a takovejch nadavek neslysel jeste... achjo... jsem z toho nasranej a chtel jsem vzit mladou do kina, ale seru na ni :D radsi pojedu dom koukat na hokej

To si snad mel dat do vlakna, co se vam povedlo, ne ?
Usetrili jste za parfem a jeste za kino, a navic ti mozna da pokoj i dneska v noci.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2016 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mi dočasně si posrat notebook ... ach ta smůla.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2016 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemas ho nosit na zachod
Judson

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2016 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dojebana pracka, zase porucha.
Nestacilo, ze pred cca 3 roky sem po zaruce platil za vymenu nejake ridici jednotky 3000kc, ted zase to vypada na mechanickou zavadu, buben tam lita kde nema, netoci se, cely je to KO. Samozrejme s 2ma detmi potrebujem prat aspon 2x tydne.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2016 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
nemas ho nosit na zachod

jo že, pak to odskákal operační systém chudák .. snad to vyřeší servis.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1150, 1151, 1152 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: