já bych ani na vteřinu nemohl mít myšlenku v hlavě, že mě podvádí, proto musím být ten nejlepší, ale tak největší péro na světě už nikdy mít nebudu, bohužel...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
A pak je tu ještě jedna možnost, ale tu sem fakt nenapíšu, to by bylo moc hnusné i na mne:-))), protože třeba se pisateli uvedený průser fakt stal ... a není to nějaký ronnieho trik na zvýšení návštěvnosti:-))).
yggu.... nechápu, proč mě nemáš rád? tebe stejně jako Hulkieho považuju za starý kámoše...... proč se musíme hádat?
yggu.... nechápu, proč mě nemáš rád? tebe stejně jako Hulkieho považuju za starý kámoše...... proč se musíme hádat?
Tebe rád mám, já jen z ryzí lásky k bližnímu varuji před tvými radami!
Kdy si navíc myslím, že si beztak děláš prdel. :-)))
A já se nehádám, já se rozvedl s láskou a oboustranným porozuměním.
Hulkie napsal:
Co oči nevidí to srdce nebolí. Ale pokud má partner tolik drzosti, že si přivede milenku/ce do společné postele, to je nejvyšší forma pohrdání tím druhým...
A co má jako dělat, když třeba nemá nikoho, kdo by jí to prtě pohlídal? Manžel hlídat nemůže, bo furt slouží, tchýni se to blbě vysvětluje, určitě by měla nevhodné dotazy a nakonec to ještě práskla:), a maminka třeba zrovna neměla čas. Trochu tolerance pánové, být furt doma s malým prckem je celkem řehole!
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Co oči nevidí to srdce nebolí. Ale pokud má partner tolik drzosti, že si přivede milenku/ce do společné postele, to je nejvyšší forma pohrdání tím druhým...
A co má jako dělat, když třeba nemá nikoho, kdo by jí to prtě pohlídal? Manžel hlídat nemůže, bo furt slouží, tchýni se to blbě vysvětluje, určitě by měla nevhodné dotazy a nakonec to ještě práskla:), a maminka třeba zrovna neměla čas. Trochu tolerance pánové, být furt doma s malým prckem je celkem řehole!
Mlada uz malem koupila parfem jak predvadej ty polsky sracky v obchodacich, prisel jsem akorat kdyz ta marka tleskala ze mlada odpovedla spravne... polozil jsem parfem na pult, rekl ze nemame zajem a naschle... mlada stropila scenu co delam... kdyz ji tam ta marka z parfemu zadarmo najednou vykouzlila dva parfemy za 500 plus ten zdarma, mlada odesla a ted je na me jeste nasrana, ze delam sceny.... pritom vi, ze jsem na tyhle podvodniky v obchodacich vysazenej... jednou zazvonil takovej buzerant dokonce u me doma a takovejch nadavek neslysel jeste... achjo... jsem z toho nasranej a chtel jsem vzit mladou do kina, ale seru na ni :D radsi pojedu dom koukat na hokej
Mlada uz malem koupila parfem jak predvadej ty polsky sracky v obchodacich, prisel jsem akorat kdyz ta marka tleskala ze mlada odpovedla spravne... polozil jsem parfem na pult, rekl ze nemame zajem a naschle... mlada stropila scenu co delam... kdyz ji tam ta marka z parfemu zadarmo najednou vykouzlila dva parfemy za 500 plus ten zdarma, mlada odesla a ted je na me jeste nasrana, ze delam sceny.... pritom vi, ze jsem na tyhle podvodniky v obchodacich vysazenej... jednou zazvonil takovej buzerant dokonce u me doma a takovejch nadavek neslysel jeste... achjo... jsem z toho nasranej a chtel jsem vzit mladou do kina, ale seru na ni :D radsi pojedu dom koukat na hokej
To si snad mel dat do vlakna, co se vam povedlo, ne ?
Usetrili jste za parfem a jeste za kino, a navic ti mozna da pokoj i dneska v noci.
Dojebana pracka, zase porucha.
Nestacilo, ze pred cca 3 roky sem po zaruce platil za vymenu nejake ridici jednotky 3000kc, ted zase to vypada na mechanickou zavadu, buben tam lita kde nema, netoci se, cely je to KO. Samozrejme s 2ma detmi potrebujem prat aspon 2x tydne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru