Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1166, 1167, 1168 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
riker

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
flink napsal:
cipinek napsal:
jen debil platí v restauraci za vodu, protože jen debil chodí do restaurací, kde se za vodu platí, možná to dělají lidi proto, aby pak tady mohli masturbovat na fóru, že za vodu platili a že si to asi mohou dovolit...

Dodám, že jen debil může mít tak sofistikovaný příspěvek

pokud platíš za obyčejnou vodu z kohoutku, která má zlomek ceny než cena na lístku tak jsi pro mě jenom obyčený debil, i kdybys měl třeba tisíc vysokoškolských titulů..., před tím, než si objednám vodu z kohoutku se zeptám, zda je zdarma, nebo za ni "něco" chtějí...

Chapu jak to myslis, ale neni to tak jednoduchy. Provozovat restauraci neco stoji. Musis zaplatit treba ten prostor, ktery v Brne nebude nejlevnejsi, nebo lidi. Potom kdyz ti lidi prestanou platit za piti, tak to muze znamenat celkem vypadek prijmu ktere musis ziskat jinde. Treba zdrazenim jidla nebo tim ze si uctujes za vodu.

Ale souhlasim ze uctovat si za vodu z kohoutku nedela vubec dobry dojem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kluci nevykládejte mi tady pohádky o tom, že je kšeft v restauraci postavený na tom, že si pár lidí dá vodu z kohoutku, viděl jsem to párkrát, že by si lidi dali vodu k vínu třeba, ale to je jenom jeden stůl z deseti..., snažíte se tady obhájit neobhajitelné, klidně ať zdraží jídlo o 10% mě to vůbec nevadí, ale vodu z kouhoutku si nedávám, piju pivo a vodu jsem si z kohoutku v restauraci nikdy nedal a ještě abych za ni platil, to bych se šel radši napít na hajzl...
ygg

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Účtovat si za vodu 110 Kč za litr ve skutečně kvalitní restauraci je samozřejmě možné. Ovšem i v ní je taková cena akceptovatelná jen u skutečně značkového produktu ... i když u vody je takové označení skutečně na hraně, ale budiž. Potom lze ale oprávněně očekávat, že když prvotřídní restaurace a prvotřídní produkt, tak také prvotřídní servis. Tedy voda bude podávána ve svém původním obalu, přelít ji samozřejmě do džbánku (s ledem, limetkou, mátou ... dle přání zákazníka) není problém, ale musí se tak vždy dít u stolu.

Donést ke stolu jen tak džbánek s vodou, jakou ví samozřejmě v takovém případě jen Bůh, a účtovat si přes kilo .... to je prostě na to se zvednout a jít rovnou jinam.
flink

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
flink napsal:
cipinek napsal:
jen debil platí v restauraci za vodu, protože jen debil chodí do restaurací, kde se za vodu platí, možná to dělají lidi proto, aby pak tady mohli masturbovat na fóru, že za vodu platili a že si to asi mohou dovolit...

Dodám, že jen debil může mít tak sofistikovaný příspěvek

pokud platíš za obyčejnou vodu z kohoutku, která má zlomek ceny než cena na lístku tak jsi pro mě jenom obyčený debil, i kdybys měl třeba tisíc vysokoškolských titulů..., před tím, než si objednám vodu z kohoutku se zeptám, zda je zdarma, nebo za ni "něco" chtějí...

Vidím, že jsem narazil na inteligenta, který se zavodňuje na WC, hlavně si nepopleť správný porcelán.
Každopádně považuji za normální si dát vodu k vínu nebo jídlu bez toho, že bych odbíhal na WC, a běžně se za džbánek účtuje dvacka (+/-). Ani v duchu mne nenapadlo, že by ji mohli tak "zhodnotit". Nemrzí mne to kilo, mrzí mne to, že někdo už si zkalkuloval i na kolik přijde to "dobrý den"
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

měl ses zeptat kolik ta voda bude stát, neměl jsi na to koule a teď tady brečíš, to je celá sranda...
flink

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
měl ses zeptat kolik ta voda bude stát, neměl jsi na to koule a teď tady brečíš, to je celá sranda...

Ano, máš pravdu, měl jsem se zeptat.
Bombay

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vodu jste mu nandali, ted mu ještě vynadejte, že mu vadí herpes, záměna jídla a eidam v těstovinách.
flink

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Vodu jste mu nandali, ted mu ještě vynadejte, že mu vadí herpes, záměna jídla a eidam v těstovinách.

Neměl jsem včera hádavou náladu a pochopil jsem, že kde chybí rozum, je argumentace zbytečná
drlift_

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

Proc by se mel ptat? Na takouhle blbost by se nejspis nezeptalo 99% lidi. Je celkem jasny, ze si za tu vodu neco reknou, coz je podle mne v poradku. Ze si za ni budou uctovat takovou palbu tezko nekdo muze cekat....
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom technická poznámka. virem herpes simplex se každý z nás nakazí už v ranném dětství, aktivuje se jinými mechanismy. krom toho pochybuju, že by jídlo líbala nebo olizovala...

edit: na jídelním lístku mají italskou goccia a romerquelle z Rakouska, obě jsou docela drahý, tobě natočili vodu z kohoutku za 110 Kč litr? nebo jsi dostal jednu z jmenovaných? některý vody např. Evian nebo Vittel jsou drahý i ve velkoskladu...
http://www.la-patas.cz/data/la-patas-restaurace-jidelni-cze-v13.pdf
protože ti podle mého nemůžou naúčtovat něco, co nemají na jídelním lístku...
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

btw. je docela legrační, že se nikdo nepohoršuje nad cenou kávy v restauraci mezi 30-50 Kč, přičemž její výrobní cena je odhaduju tak 3 koruny? je třeba zohlednit nájemné, odvody, daně atd. ona to není úplné rejže provozovat hospodu, proto jich dneska tolik krachuje...
flink

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
jenom technická poznámka. virem herpes simplex se každý z nás nakazí už v ranném dětství, aktivuje se jinými mechanismy. krom toho pochybuju, že by jídlo líbala nebo olizovala...

edit: na jídelním lístku mají italskou goccia a romerquelle z Rakouska, obě jsou docela drahý, tobě natočili vodu z kohoutku za 110 Kč litr? nebo jsi dostal jednu z jmenovaných? některý vody např. Evian nebo Vittel jsou drahý i ve velkoskladu...

Hulkie, potom bych počítal, že vodu donesou v originálním balení, ale oni ji donesli ve džbánku. Automaticky jsem ji bral jako vodu z kohoutku a popravdě nejsem ani takový fajnšmekr, abych poznal, že chuťově a kvalitou odpovídá kusu ledovce. Samozřejmě se dá diskutovat o spoustě dalších věcí, každopádně jako celek to nebylo dobré řešení.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flink napsal:
Hulkie napsal:

Hulkie, potom bych počítal, že vodu donesou v originálním balení, ale oni ji donesli ve džbánku. Automaticky jsem ji bral jako vodu z kohoutku a popravdě nejsem ani takový fajnšmekr, abych poznal, že chuťově a kvalitou odpovídá kusu ledovce. Samozřejmě se dá diskutovat o spoustě dalších věcí, každopádně jako celek to nebylo dobré řešení.

To jsou samozřejmě věci k diskusi a k doptání na místě.
Nicméně recenzi bych napsal /pokud bych byl nespokojen/ na jejich firemní facebook, na k tomu určené servery, tam to padne na úrodnější půdu.
btw. můžu doporučit Vinařstvi u kapličky v Zaječí /v dostřelu od Brna/, špičkový šéfkuchař, tam je každé jídlo zážitkem. A na pizzu do Amici, i burgery mají špičkové, obzvlášť ten s pomalu pečeným trhaným vepřovým - anebo na jeden speciální jezdím na přehradu - burger plněný masem z žeber
flink

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
flink napsal:
Hulkie napsal:

To jsou samozřejmě věci k diskusi a k doptání na místě.
Nicméně recenzi bych napsal /pokud bych byl nespokojen/ na jejich firemní facebook, na k tomu určené servery, tam to padne na úrodnější půdu.
btw. můžu doporučit Vinařstvi u kapličky v Zaječí /v dostřelu od Brna/, špičkový šéfkuchař, tam je každé jídlo zážitkem. A na pizzu do Amici, i burgery mají špičkové, obzvlášť ten s pomalu pečeným trhaným vepřovým - anebo na jeden speciální jezdím na přehradu - burger plněný masem z žeber

Recenzi jsem jim tam hodil a už je smazaná Co šlo řešit na místě, to jsem řešil, nechtěl jsem kazit náladu u stolu. A kaplička je pověstná, byl jsem tam několikrát na akci a nikdy nezklamali, vždycky profi přístup. Jen ten vrchní je ňákej divnej (ale to není stížnost)
Makuška

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
kluci nevykládejte mi tady pohádky o tom, že je kšeft v restauraci postavený na tom, že si pár lidí dá vodu z kohoutku, viděl jsem to párkrát, že by si lidi dali vodu k vínu třeba, ale to je jenom jeden stůl z deseti..., snažíte se tady obhájit neobhajitelné, klidně ať zdraží jídlo o 10% mě to vůbec nevadí, ale vodu z kouhoutku si nedávám, piju pivo a vodu jsem si z kohoutku v restauraci nikdy nedal a ještě abych za ni platil, to bych se šel radši napít na hajzl...

Cipinku ty jsi zase chytrej až za roh co??? Zrovna minulý týden jsme s Draperem prošli pár Brněnských restaurací při večeřích - ve VŠECH restauracích jsme se dotázali zda nám obsluha může donést džbán vody (někdy to nazývají karafou) apod., vždycky nám ji donesli a to buď s citronem, mátou nebo limetkami a samozřejmě ledem a ve VŠECH restauracích si za tyto džbány účtovali od 30,-- do 60,--/litr.

Ono když jdu do restaurace a nepiju pivo, tak ze sebe nebudu dělat burana, který bude chodit chlastat kohoutkovou vodu na hajzl do umyvadla, ale klidně jim to průměrný páďo za ten džbán dám a takových lidí jsou spousty.

Btw. všechny restaurace měly tyto džbány vody napsané v nápojových lístcích - Flinku příště mrkni - napsané to tam být tuším musí, pokud něco takového prodávají a účtují za to peníze. 110,-- za litr vody je docela soda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1166, 1167, 1168 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: